142

БДЖ съобщение

преди 12 години

Тън, тън, тън, бързият влак София-Банкя ще замини от първи коловоз след предстоящите избори догодина. Молим всички пътници да започнат да си стягат куфарите за еднопосочното пътуване.

141

невероятно щастие

преди 12 години

Малаката *** Плевня, до свинята майка. Семейно щастие невероятно !!!! Ухилени мижитурки и престъпници !!!

140

Анонимен

преди 12 години

Всички гадателки познаха, че ще имаме жена за президент !

139

3321

преди 12 години

След 1956 г., произволите, беззаконията и партийната кадрова политика в БАН я превърнаха в партийно-държавна мафия от авторитарен тип, а някои от институтите - в бази за грабежи и безчинства на алчни, корумпирани директори и антуража им от безделници, некадърници, шарлатани и бандити. Моят въпрос е доколко днес, след падането на Комунистическия режим, църквата ни и БАН са успяли да се освободят от това атеистично-комунисистическо влияние?

138

съпартийци

преди 12 години

Колко е щастлив Росенчо в обятията на премиера - майка

137

?

преди 12 години

калинка ли е калин?

136

абе калине

преди 12 години

а стига с тия социалисти бе,от три години все те ви акат у потурите

135

Анонимен

преди 12 години

В нормална държава, шефовете на тЮлен да търкат наровете в пандиза, да са с блокирани банкови сметки и отнети концесии, а тука премиера им прави............... абе немам дум

134

!

преди 12 години

Кога страната отстъпи от закона, тогава в нея има много началници! /Притчи Соломонови/

133

Калин

преди 12 години

Плевнелиев .. поне не е отявлен ловец .. и не ходи да гърми по пингвини на държавни разнаски.. нито пък гуляе с ромки .. докато горят влакове и гинат хора.. като имбецила гоце .. отявлен лъжец :)

132

Анонимен

преди 12 години

Няма дума в българския език която да характеризира подобни ХОМОСАПИЕНСИ ! Явно откакто съществува българския род не е имало подобни същества-ГЕРБ!Като имаш 1/един/ лев болима к**а данакът дали е 2 или 20лева!Тези дни писаха че управляващите в Испания ще се сблъскат със сериозен проблем когато на голяма част от хората изтече срока за обезщетения! Тези защо си мислят че няма да се сблъскат?!Май не знаят на какво са способни гладните детски очи!!!

131

Анонимен

преди 12 години

*** народ,слаба държава.Гласувахте за тиква сега ревете.Хак да ви е !

130

Калин

преди 12 години

трудно .. мое ги разбереш .. социаналистическата гмеж .. ти да плюеш ръката която ги храни, малко уважение, към.. боко .. все пак сте и от една порода :) ем искат някой да мисли за тях.. щото са ***.. хем .. негодуват и бълват от паста си .. злост :)

129

koco

преди 12 години

absulytni tapanari toy narod tolkova li e prost ta ne se vdigne i da izgoni tia ***

128

Анонимен

преди 12 години

е тука трябва да се изгонят злите духове с тричане

127

Хм

преди 12 години

Ей тия двамата живот си живеят макар,че единият е президент,а другият премиер и двамата си приличат по това ,че когато си отворят устата излизат само глупости и общи приказки.Нямало да се намалява ДДС за лекарствата...е ,че как ще се намалява лрекарства купуват само пенсионерите старите и бедните.отвсяко хапче за левче още 20 ст за Дянков.Този народ си го заслужава след като си избира и такива "управници",яхат го,псуват го гаврят се с него и той си мълчи,вместо да вземе сопата.

126

мутра

преди 12 години

Виждам колегата си от СИК до президента..май тиквата му беше прякора на това брато.

125

Анонимен

преди 12 години

на този човек много му тича турскосиньото,да не би да е ***?

124

realist

преди 12 години

na kogo obiasniava6 tova be tapako , imali sme nai-niskite danaci , 20% dds niska stavka li e?niama oblek4enia nito za xranite , nito za lekarstva . V USA taka nare4enoto dds e 6% a za xranite i lekarstvata e 0%.

123

до 124

преди 12 години

Като гледам ти изобщо не допускаш граматически /и всякакви други/ грешки! :)))