37

и

преди 12 години

и аз се оплаквам,*** няма кой да чуе,за тва отрязах тръбите и реших проблема

36

123

преди 12 години

Да не мрънка! На мен за 40 квадрата ми дойде 390 лева. Той поне има пари, да ги таковам у богаташите!

35

МАЛИ ..

преди 12 години

МНОГО МАЛЪК ТОЗ АПАРТАМЕНТ БИ........... НО КАК ДА Е - МЕН РЕДОВНО МИ ДЕРЯХА КОЖИТЕ .......ЧАК НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА , ТОЛКОВА Е ЯСНО ВСИЧКО ВЕЧЕ --- НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ПОВЯРВА НА ПОЛИТИК = ПРЕДАТЕЛ И ТО АБСОЛЮТЕН ТАКЪВ !!!

34

Цингафунгер

преди 12 години

Предлагам да им събираме пари или да си гласуват в НС да им се плаща парното от бюджета! То не е проста работа - оная с предизвикателството от *** служител/безработен партиец в провинциален град изведнъж да станеш депутат. Дотогава си живял в къщата на мама и тате/тъста и тъщата. Почти никакви разходи и сега Бум! плащаш за паркинг, наем, че и за парно! Леле!

33

до 29

преди 12 години

Другарю полковник, така е, вярно, че сметките бяха ниски, ама следствие нереално ниските сметки за това и онова и "безплатното" здравеопазване до 1989 г., през 1990 г. взехме, че фалирахме и ядохме големия през т.нар. "луканова зима".Между другото на този хубавец наистина са му ударили шамара - 480 лв. Бах тяхната мама!!!

32

Ропотамов

преди 12 години

БИ ЛИ МЕ СВЕТНАЛ НЯКОИ ТАЗИ НА СНИМКАТА ЗАД НЕГО КАК СЕ КАЗВА??? ДЪРТО ПАРЧЕ Е АКО НЯКОИ Я Е ЧУКАЛ ДА КАЖЕ СТАВА ЛИ? НИЩО ЛИЧНО ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА .

31

Анонимен

преди 12 години

е на тоя не му ли плащаме ние масрафа? Само на депутатите оит провинцията ли сме поели всички битови, социални и трансоптни разходи? Ако е така това е дискриминация към бедните депутати - софиянци.

30

Анонимен

преди 12 години

Овцете обичат да ги стрижат.Само една проста сметка показва,че ако от началото когато измислиха тези топломери вместо тях хората си бяха сменили тръбите и до всеки идваше отделна тръба щеше да се плащат реални сметки.Както е с тока.До всеки идва жица и всеки си има електромер,ама един а не във всяка стая.

29

Сергей Станишев

преди 12 години

Да мрънка ***,да види как се плаща.Глобили и някакво министърче.Популизъм на куб.Мислят си,че им вярваме.Гербераси!

28

до 32

преди 12 години

Има- като го откачиш

27

Анонимен

преди 12 години

Днес дойдоха разни калъфи да искат да ми сменят батериите на топлпомерите. 8 лв. за батерия и 3 лв. на топломер. За 2 радиатора трябваше да им дам 22 лв. естествено им бих шута, а те ми излизат с номер,а че ако ми угасне дислплея ще плащам на 100% . Пак им теглих една дълга и им треснах вратата. Имам натрупани 1400 лв. от сградна инталация за последните 8г. при положение че никой не е ползвал апартамента и още 1000 лв. лихви.

26

Анонимен

преди 12 години

Hohohoh Е така е днес с ГРЕБ утре срещу ГРЕБ!

25

Мнение

преди 12 години

Ние всички сме пострадали от Топлофикация, но нашите проблеми са си наши. Топлофикация заедно с топлинните счетоводители на луди ни направиха. И няма за нас защита. Но депутата е друго животно. Сега ще му направят набързо преизчисление. Няма да оставят нещата така. Сметката му ще я плати някой друг, който не е депутат и няма подобна защита.

24

Свилен Поппелтеков

преди 12 години

На това мрънкане му казват РЕТРО ПИНИЗИ !!!

23

Анонимен

преди 12 години

Е тоя пък какво се оплаква?С 2 500 лв депутатска заплата.Отделно ако в някоя комисия.Отделно ако посредник при някакви сделки.Отделно ако съпругата му има фирма.

22

$

преди 12 години

Ако взимах по 5000лв заплата, колкото депутатите, щях да си ги платя без да чува никой. Та това са една десета от заплатата му. Ами обикновеният човек със заплата от 500лв, колко ще му остане, за да изкара месеца. На това му казвам обикновенна наглост. Явно са свикнали всичко да им е без пари.

21

FED

преди 12 години

Това лице, май зае мястото на Лъчо Мозъка след като го шътнаха от постовете в парламентарната им група... Той поне можеше да говори, макар да му личеше ,че си е простовато момче.Ама този е върха,как Боци го търпи изобщо не фащам,освен ако не е чалъм, да изглежда най умен от всичките си подчинени и от МС и от НС...

20

бай Петко

преди 12 години

Веднага да му се вдигне заплата и на края на годината - тлъст бонус !!!!

19

алекс

преди 12 години

Само не мога да разбера,защо тази публичност бе Господин депутат?!Оправяй се така както би действал всеки редови гражданин.Защо трчбва да парадираш кой си?Защото знаеш,че само така може нещо да постигнеш.А обикновения гражданин как да потъси своите права и кой ще му обърне внимание

18

Анонимен

преди 12 години

Хм..... странно а хората с 400лн заплата как си го плащат ?