136

анонимен

преди 12 години

Да им спретнем и ние един сайт на холандците и да извадим кирливите им ризи!

135

а

преди 12 години

Този наистина прилича външно и вътрешно на наш Воленчо. Малко трябва да намали косата и задължително да сложи черно якенце. Ясно е, че и в Европа има много шарлатани, които са намерили амплоато си да настройват хората един срещу друг. На тях им е ясно, че винаги на въдицата им ще се хванат около 20% от населението - най-вече злобни, необразовани и неудовлетворени от живота. Такива политици трябва да се изобличават и изолират.

134

go 164

преди 12 години

Комплекси за малоценост ли имаш, че се опитваш с тива простотии да привлечеш вниманието?

133

123

преди 12 години

ПРАВ Е АЗ СЪЩО МРАЗЯ "БАЛГАРИТЕ" НА Б. БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ КОИТО БЯХА ГРАБНАЛИ БРАДВИ И ЛОПАТИ СРЕЩУ НАС КОИТО НИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ ЧРЕЗ ПОМОЩИ , ИЗНАСИЛВАТ, УБИВАТ И КРАДАТ. ТОВА СА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ. МРАЗИМ ГИ ВСИЧКИ МАМКА ИМ ***

132

Анонимен

преди 12 години

Що говорите глупости, че отношението е само срещу *** като си нямате и на идея. Живея в Холандия и уча медицина тук, това трябва да ви е ясно, че не съм грам *** и отношението им тук е особенно негативно и тенденциозно. Гледат на всички нас от източна европа като хора 3-та ръка, като някакви роби все едно сме по низши същества от тях. Някой от тях дори не искат да бъдат преглеждани от нас защото сме Българи!Адски смотано отношение!

131

Ники

преди 12 години

Наскоро излезе статистика,че най-много кока в Европа идва през пристанищата на Холандия.Да вземат мерки за това лалетата ,а не да се заяждат с нас.

130

do 162

преди 12 години

Като гледам как някои българи се държат в чужбина, се питам, а не е ли така!? От нищото ли ни се е появило този лош имидж? Има такива простаци из улиците в чужбина, че направо ме е срам от тях!

129

marin

преди 12 години

ясно е че човекът говори за ци га ните. Не ги обвинявам

128

Българин

преди 12 години

И разберете - сайтът не е антибългарски, а антихъхряшки !!! Вината е наша, задето в много страни в Европа мислят че *** и българин е едно и също !!!

127

Анонимен

преди 12 години

141, като не ти харесва простия бай ***, бягай в Холандия

126

xyz

преди 12 години

Ето това е въпросният сайт (meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/) И не е само срещу българи и румънци, а срещу хора от цяла Източна и Централна Европа. Иначе самият Хеерд Вилдерс няма кой знае колко голяма подкрепа в Холандия, особено сред образованите холандци. Това е просто опит от негова страна да провокира с цел публичност. Най-големият проблем на Холандия са мароканците, най-много престъпления се извършват именно от тях.

125

Българин

преди 12 години

В нашата загиваща държава мръснокафявите гнусотии изсмукват 90% от помощите и вършат над 90% от престъпленията - при това най-отвратителните и зверски престъпления - а ние си траем и продължаваме да ги храним и развъждаме, вместо да ги *** !!! Нужен ни е точно един такъв като тоя - да дойде на власт и да изчисти България, да направи и така, че вече да не ни гледат накриво по светът !!! Защото обикновеният възпитан и работлив Българин никой не го мрази !!!

124

Анонимен

преди 12 години

Според социолога Андрей Райчев - Tozi da obiasni kak i s kakvi pari si e kupil apartament v Viena.Togava da se obajda tozi psevdo sociolog i da prestane da manipulira horata.Vsichki znaiat,che obslujva interesi na BSP.

123

Kentucky Bourbon

преди 12 години

Вместо да се сърдим и да се дръвчим, да си зададем въпроса защо са против точно срещу българите а не срещу чехи и словенци например. Тема за домашно...

122

Българин

преди 12 години

Трябва не да го ругаем, а да се поучим !! Работата на един политик и държавник е да защитава своут народ, а не да се навежда пред всякакви пишманхуманисти с меки китки !! Човека го е казал - "определени групи" от България и Румъния, които вършат много престъпления и използват социалната система. Защо когато същите тия "групи" (с мръсномургав оттенък) ни тъпчат в собствената ни страна много по-страшно, ние си мълчим, да не би да ни изкарат нетолерантни ??

121

Анонимен

преди 12 години

еми то и ние ше направиме сайт те тия прошляци като се напият по морето незнаят какво правят

120

Анонимен

преди 12 години

Да им залеем долнопробния сайт с помия.

119

Силва

преди 12 години

Сайтът не работи в момента, сигурно някой го е хакнал...90% са *** там...за какво да си говорим повече ?

118

Раник56

преди 12 години

Ха ха ....този Декоративан *** - е лидер ?! Ало Пендак ...Защо тези работни места ....не са заети от Холандци а са приели Чужденци ?! *** - ако работата е толкова желана ..ще я вършат Холандци /отнемат работни места на местните хора и използват социалната ни система /

117

Kentucky Bourbon

преди 12 години

Има физическа прилика с Волен