32

Анонимен

преди 12 години

Ох,и тя света вода ненапита ! То бива театър ,но чак пък толкова..

31

Анонимен

преди 12 години

А знаете ли, че тази Кунева на 2-ва пъти е правила сви*ки на Барозо.......буквално, затова толкова драпаше да я оставят еврокомисар, ама не стана номера.....:)

30

Анонимен

преди 12 години

Абе тая си е на царя протеже кой каквото ще да ми говори аз не и вервам щом е била с Мони крадеца.

29

БГ Съдия

преди 12 години

Секрата на Барозу иска да става премиер :D Няма такава държава. То само с отваряне на краката не става, на възраст си вече Меглена.

28

Анонимен

преди 12 години

ми тя не иска горката, ама заради подлоста на Борисов и заради гражданите, които и се довериха (тия пък къде ги видя), ще се види принудена против волята си да направи партия и да я оглави.Само у нас е възможно един човек да направи партия ... няма платформа, няма програма, няма колектия, но има лидер, криво разбрана демокрация

27

Анонимен

преди 12 години

Късо паметен ***

26

кажи тенкю баби

преди 12 години

Другарко Кунева, кажи тенкю баби на БКП, че те направи еврокомисар. Другарят Сакскобурготски вече плати на БКП, че го вкара във властта. Иначе нямаше да може да отмъкне земи, фирми и кеш за милиарди левове.

25

Кунева - дърт миндил

преди 12 години

казах!

24

Иван

преди 12 години

"Последната идея на НДСВ е кабинетът Борисов да си има и министър по европейските въпроси и той да се избира измежду Меглена Кунева, Соломон Паси или Гергана Паси". Кои бяха тези НДСВ ? А Кунева ?

23

Георги

преди 12 години

Анонимен нещастнико, Царят живее вече 11 години тук. Ти наистина ли си ***, или ти плащат да се правиш на такъв. Май и двете! А че Меглена Кунева навря премиера у *** ***, навря го.

22

бай мангал

преди 12 години

Мегленче ако основеш една партия "България за ***" победата ти е в кърпа вързана Този номер с гражданите вече не минава

21

Гошо Тъпото

преди 12 години

Зад Кунева са наредени нейните...съратници и бъдещи министри.Тук са;министъра на...правосъдието,министъра на...спорта,министърката на...екологията,министъра на...финансите,главният...шамбелан и т.н.

20

Един

преди 12 години

Този, който навремето докара Царя да става министър-председател, този който измисли гениалния ход Бойко Тиквата да се скара с НДСВ, за да вземе властта, същия този сега ни пласира другарката Пръмова. И това за да може комуниста-пожарникар да казва, че не иска да си говори с комунисти. Какви са другите варианти - двуглавото куче от Позитано и човека, говорещ на теменужките? А дали пък именно Мавъра от Драгалевци не е човека, за който питах в началото? Ясно е алтернатива няма, в капан сме.

19

Спокоен

преди 12 години

А г-жа Кунева лъже. Въобще не съм фен на тиквата, но тази просто ЛЪЖЕ !

18

Анонимен

преди 12 години

Tази ЕнДеСеВейска *** докога ще се мъчи да ни обещае нови 800 дни?Ние помним,че тя е от НДСВ за какви ни има тя а?И ни лук яла ни мирисала за АКТА.Аре у лево на дедо Мони отивай да мрънкаш!

17

Анонимен

преди 12 години

Другарко Пръмова, ние помним националното ви предателство, госпожо Yes! Никога, ама никога няма да гласувам за вас!

16

не лъжи Кунева!

преди 12 години

Тая като еврокомисар гледаше сама далаверата и нищо друго. Пардон, според сигурни източници е овършяла леглатата на поне няколко еврочиновници, все в името на далаверата.

15

до 12

преди 12 години

Не само нея,ами и цялото управлениео на НДСВ си спомняме само с добро,особено на фона на сегашните смешници!И тогава не беше идеално(пък и в световен мащаб няма идеално управление),но на НДСВ беше единственото честно,цивилизовано и европейски,което направи много!Само можем да мечатем пак да имаме премиер,от който да не ни е срам и който да се приема с уважение в целия свят!

14

Ivan Grozni

преди 12 години

В началото бе БКП и рече 45 години стигат ще ви излъжем със СДС... видяха че е хубаво... ще визлъжем с Царя... видяха че е хубаво... ще ви направим широка Тройна коалиция... видяха че им ехубаво... ще ви назанчим пмутро-пожарникар да ни пази... видяха чее хубаво... ще ви доакрам една наша снаха Мигленчет "ЙесСър" Кунева-Пръмова, че нещо не хващте декиш вече на ГЕРБ...

13

до 11

преди 12 години

А кристалинчето кво направи за хората от с. Бисер, бе? Дойде, гледа, говори по медиите колкото да отчете активност и "аре баста оправяйте се както знаете от европата пари не чекайте".