38

ПИМП

преди 12 години

Аве тоа Сако не беше ли колега с Бойко в родният ъндърграун през 1993-1994 ?

37

кво стаа е ?

преди 12 години

Що полицаите се крият с маски , а ,,бандитите ,,си обикалятс открити лица ? Кьсно есента ходих на лозето и видях двама маскирани да ме наблюдават,като се качих на колелото ,чак в центьра на селото се спрях---пьк то това били двамата пазачи на масива...и те с маски ?

36

ДО 31

преди 12 години

И аз.

35

:)

преди 12 години

Бойко искаме работа! Стига с тези акции,насочи усилията си в привличането на инвестиции!

34

до 22,25

преди 12 години

Г-н Комунист,вместо да пишете простотии по адрес на ГЕРБ и Б.Б по добре вижте какво правят вашите светци.Вместо и те да се присъединят към дарението което направи ГЕРБ за пострадалите и Костов и Станишев скочиха срещу него.Е питам аз на кой му пука за народа повече ?Не казвам че те са безгрешни но поне имат желанието да променят нещо в тази страна.Друг е въпроса до колко хора като теб го заслужават.

33

До Кунев

преди 12 години

Първо коментара ти е от *** по-***. Второ нямаш никакви аргументи, само чиста злоба и истерия. Трето, да те успокоя аз си чистя снега и леда пред блока. Четвърто колкото и да драпате Тиквата се е запътил към бунището на историята. Това е.

32

Не е верно!

преди 12 години

Специално за наркотрафукантите - НИКАКВА МИЛОСТ! Бой, глад и копане!!! Докато се превърнат в откачени и смазани от бачкане ЖИВОТНИ. После може на свобода. Всеки квартал има нужда от такива *** за да чистят калта по улиците...Да се даде право на жертвите на наркотика да ги съдят, не съд!!!

31

Анонимен

преди 12 години

Хахахах арестуваха поредният финансов благодетел и спонсор на партийка геЙб. Личен авер на Боко *** от времето на прехода. ФАКТ !!!

30

Анонимен

преди 12 години

Да направим залагания до колко часа "независимият" български съд ще ги освободи.

29

Кунев

преди 12 години

До 25Народа, народа, а народа кога ще спре да търси вина само в другите, вината за цялата ситуация си ти, аз и всички останали!Онзи ден ме питат репортери>Трудно ли се върви по тези неизчистени тротоари, институциите май пак не са си свършили работата?!А аз отговорих>Срам ме е да търся сметка. след като дори и аз самия не съм изчистил и една педя!Схвана ли ми мисълта, дядо?

28

Анонимен

преди 12 години

Топи се бизнеса на бсп и това си е...

27

Анонимен

преди 12 години

nqkoi da me svetne ako moje kakvo stana s Marginite???ili sa na Maldivite ili Aruba

26

Анонимен

преди 12 години

Когат бях хлапе имаше едно квартално страшилище с прякор "кубинеца" - *** гадния бандит беше.Тва да те пребие и да ти вземе парите му беше по-лесно отколкото да каже "добър ден".Ако е същия е позор за българският съд че такова лице е на свобода.Та той върши престъпления вече 15 години!!!

25

Не е верно!

преди 12 години

Постоянно пиша, че вече "добро" и "лошо" се размиват тотално не поради своята същност... Този арест определено е "добро". Да им спукат задниците от бой - също! Проблема е ЛИПСАТА НА ДОВЕРИЕ към правителството на критично голяма маса избиратели. Към тях ако добавим дежурните комунисти се получава повече от достатъчно за да не сработи и НАЙ-ДОБРОТО ДЕЛО! ЖАЛКО!

24

До 22

преди 12 години

"Тиквата отказа да окаже помощ на нуждаещите се след наводненията. Не може да се справите с обстанвката." Къде видя точно,че е отказал помощ а *** такъв.

23

До ЦвЦв

преди 12 години

Народа моето момче, вече не се връзва на ченгесарските ви приоми. Вие казвате операция Чук, да ама народа иска обяснение за поредната звучна плесница от Европа. Вие казвате операция наковалня, да ама народа иска обяснение защо лидера ти излъга за хеликоптерите и така се удавиха хора, които можеха да бъдат спасени. Вие казвате операция шменти-капели, да ама народа се интересува защо тотално се провалихте в случаят "Мирослава" Та както виждаш драги ми физкултурник, народа вече не се хваща на номер

22

Анонимен

преди 12 години

Тоя вече си е готов за барета...да му дадат звание и заплата и тои няма да прави повече така.

21

Анонимен

преди 12 години

До довечера Мирослава Тодорова ще го е пуснала,че утре заедно са на Банско да си маат новите зимни костюми.

20

До ЦвЦв

преди 12 години

Европа ви зашлевява поредната звучна плесница. За пореден път сте се оакали. Тиквата отказа да окаже помощ на нуждаещите се след наводненията. Не може да се справите с обстанвката. Всичко това драги ми учителю е провал за вас. И вие какво? За да замажете положението и да отклоните вниманието спрягате някакви режисирани пошли постановки. който са по-пошли и от читалищно театро. Слабо Цветанов, слабо.

19

Калин

преди 12 години

Сега очаквам да излезе някой и да започне да говори как са ги малтретирали излишно тези иначе толкова добри момчета...Айде бе...къде са защитниците на човешки права?