14

Путин

преди 12 години

Само вакуумни бомби и биологично оръжие ще ти оправи тия. Поставил съм задача на ФСБ да разработи вирус, който поразява само тия, които не ядат свинско. Близо са до краен резултат.

13

Анонимен

преди 12 години

Вчера в Канада осъдиха на доживотен затвор баща убил дъщерите си, защото имали гаджета и се държали некакто трябва. Синът му също участвал. Съдията каза, че са извратени. Може да се провери на мсн канада.

12

dsm

преди 12 години

Не сте прави..трябва да се пооощряват такива дейности. Да живее шериата... да се налага корана у нас и в Европа...това са най-добрите страни на исляма... Така ще разберете какво е коалиция БСП -ДПС и като ви пръснат *** с ряз.ните си п.шки ще се радвате на усмивката на Сергейчо

11

Анонимен

преди 12 години

Миналата седмица в съседната афганистанска провинция Баглан полицията спаси непълнолетно момиче, след като нейните свекър и свекърва я държали заключена в тоалетна 6 месеца за наказание, защото отказвала да стане ***.не разбирам защо това може да се прави ,та нали Афганистан се води по крайните ислямски закони ? я исляма наужким забранява проституцията )

10

lady

преди 12 години

Sega da si otgledat detsata bez mayka.Bravo..... da vidyat kakvo stava s 3 detsa....

9

Machiavelli

преди 12 години

За тия *** да вземат да клонират 5 Хитлера и да им ги пратят.

8

Хах

преди 12 години

Е - преди време английския крал Хенри 8-ми е действал по същия метод. Е той е имал малко повече стил - насрочвал е официални екзекуции.

7

do 3

преди 12 години

Грешиш, това са точно хора, защото само хората могат да направят подобно нещо, а не животните.

6

dfd

преди 12 години

ПРАВЯТ НИ УСЛУГА КАТО СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ !!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Прочетете прекрасните книги на Халед Хосейни и ще разберете как живеят афганистанските жени.Хосейни е натурализиран американец, емигрант.Книгите му "Хиляда сияйни слънца" и "Ловецът на хвърчила" са невероятни.

4

Анонимен

преди 12 години

Е това не е новина, това си е в нормите на исляма. Както и убийството с камъни или вяо на настъпана *** от джамията в 4:30 сутринта

3

Жоро-бг

преди 12 години

Само бомби, *** и крилати ракети за тези *** и ***.... да им се отнеме статуса на хора и да се изребят като вредители..... Това не са хора и не трябва да се третират като такива.....

2

Анонимен

преди 12 години

Мохамангалски простотии!!!Доколкото знма такива неща се случват и по наблиза, а именно в държавата пуйка!

1

Анонимен

преди 12 години

И ние изпращаме там българи да ги защитават.От какво?Че това са ихтиозаври,дори не са пещерняци!