108

158

преди 12 години

158, Кадърните отдавна работят за себе си, в частни фирми или са в чужбина :) :) :)

107

Анонимен

преди 12 години

160Ти вече започна да пишеш сам на себе си бе ***:))))))) Пък аз съм се бил изнервил:))))) Много ниска топка си, за да предизвикаш някакви чувства в мен! Просто си безличен и безразличен:)) И не си пиши сам:)) Нали знаеш кои си общуват така:))) Карлуковоооооо!? Зове те пияницо! Бягай да си лекуваш алкохолизма!

106

Ужас

преди 12 години

Като съвестен данъкоплатец искам веднага да излиза този и да обясни защо се дават пари в неговото министерство за бонуси, а за миньорите са преизпълнен план и добра работа не могат да се дадат по 1000 лева! акво е това безобразие, каква е тази наглост?! Нямам против бонуси за добре свършена работа за всеки, който е заслужил, но тук виждам двоен стандарт! С какво са засужили тази на практика 13-та заплата в това министерство?

105

Дянков, Дянков...

преди 12 години

Типично за това "управление" ! Много лозунги, дрънканици, а практиката като на Тройната коалиция, че и по-лоша. Добре, че ЕС ни наблюдава - иначе досега да са откраднали и въздуха над България :)

104

Анонимен

преди 12 години

145 типично за пикльавците да обиждат всички хора.Хейтър.Ти мразиш и себе си!Обаче гледам нещо се изнерви, недей така пази си здравенцето! ха ха

103

Дядо Мраз

преди 12 години

Нали беше замразил заплатите и всякакви бонуси!? Явно фризера на ведомството на Дянков се е повредил за някой обаче!

102

Анонимен

преди 12 години

Кадърните получават повече, а некадърните реват по форуми!

101

Паралиева

преди 12 години

До 128- Матей. Откакто Герб са на власт станаха някои промени. Повече хора обедняха, някои загубиха бизнеси, фалираха, много повече българи от когато и да било емигрираха. Много повече пътища се строят сега, магистрали. Едва при това правителство, цената на горивата достига своя исторически рекорд, честито на спящите българи. Вижте какво правят нигерийците, оказват се по-хитри, по-напреднали в мислите си и действията си, щом като успяха да си извоюват понижение на цената на горивата.

100

АЗ

преди 12 години

Дянков, Да ти *** МАЙКАТА *** ДОЛЕН ...

99

До № 141

преди 12 години

...."Със заплати от 500 лева никога няма да имаме кадърни хора в администрацията, а само такива които отиват да гепат нещо! "... Уважаеми, долна лъжа е, че заплатите, на държавните, са 500 лева, а извънредния труд, а допълнителното материално стумулиране,а допълнителните заплати, а бонусите. И не с това изречение, щели да крадът? Може да краде само този чиновник, който имо права над парични средстава, разрешителни и съгласователни разпореждания! Те са малко!

98

Анонимен

преди 12 години

Дянков , ти си лъжец , като всички ГЕРБ-ерасти!

97

Анонимен

преди 12 години

Абе Гербаджски нещастници хората от мините които произведоха рекордно количество въглища трябваше да протестират за да получат едни мизерни 300 лева а тук има хора които като бонуси взимат огромни суми и то на фона на какво - икономика която става все по зле. Минимална заплата Албания 150 евро минимална заплата България 138 евро

96

СЛАБОУМЕН

преди 12 години

АЗ ПАК НЕЩО НЕ РАЗБРАХ!НЯМА ПАРИЧКИ -реве Дянков, ВДИГНАХА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ, ЩЕ УВЕЛИЧАТ ПЕНСИЙКИТЕ С МИЖАВИТЕ 9.00 ЛВ. И Т.Н.А НЕДОНОСЧЕТО ДЯНКОВ Е РАЗДАЛ БОНУСИ СРЕДНО ПО 1 323.86 ЛВ. НА 176 СЛУЖИТЕЛИ.??? ЩЕ ГО ОСТАВЯ БЕЗ КОМЕНТАР....

95

Анонимен

преди 12 години

132 внимавай какво пожелаваш ,защото всичко се връща, да не ревнеш някой ден за себе си или за дете.Нито съм пияница нито крадец, така ,че не ми пожелавай смъртта.Защото на който съм пожелала нещо го стига.Не ме предизвиквай и обиждай.Ще обиждаш когато стигнеш моето ниво.Разбра ли, пикльо!

94

Анонимен

преди 12 години

Това е добра новина!

93

Анонимен

преди 12 години

От коментарите доста ясно проличава защо никога няма да станем нормална държава :-( Българинът предпочита да го лъжат, че държавните служители живеят от 500 лева, а те да го крадат постоянно вместо вместо да получават публично една добра заплата!Със заплати от 500 лева никога няма да имаме кадърни хора в администрацията, а само такива които отиват да гепат нещо!

92

Анонимен

преди 12 години

Зад очилата на финансовия министър мига лампичка- "software error"

91

Анонимен

преди 12 години

Не градя впечатленията си само от последните години, но и от времето, когато Източна Европа преживяваше това, което сега преживява арабският свят. И тогава във вашата държава промяната премина някак си спокойно, лежерно, да не кажа, че това, което трябваше да стори обществото, бе сторено от комунистическата върхушка. Вие бяхте и си оставате прецедент, властимащите свалиха сами себе си, пребоядисаха се и отново поеха управлението, докато обществото им ръкопляскаше по площадите

90

Анонимен

преди 12 години

Първанов млад милиардер - айде сега, изобщо не е млад. На всичко отгоре става все по-грозен и заприличва на селски *** в суратя. Заслужил си е милиардите. Не завиждайте.

89

Хм

преди 12 години

за тия дето плащаме данъци, дето си късаме от залъците на децата та да дадеме на тая държава няма ни бонус, ни 13-та заплата, а за тлъстите и мързеливи чиновници бонуси - годишни и тримесечни?!? ДВГНЧКМВГЗ!!!