18

?

преди 12 години

до 22 "това е друг ? не съм аз"за да потопят единия и да обвинят Иран след като САЩ помогнаха на Италия и Франция за Либия сега ще се очаква същата помощ срещу Иранрезолюцията този път ще мине в ООН (единствено Русия или Китай могат да наложат вето) но ще имат подкрепата на ЕС единствено Германия може да е против

17

до Коко

преди 12 години

Европейците не са спирали да говорят. Почти ги изгониха от Европейските им бази, а във Франция и Гърция лично съм чувал от местни още през 70-те как като срещнат американски военен демонстративно минават на другия тротоар.

16

ьь

преди 12 години

Ми не го чакай - то вече е факт...

15

?

преди 12 години

щатите изпратиха два по- стари самолетоносача в залива... защо ли?

14

?

преди 12 години

и сега да очакваме ново поскъпване на горивата....

13

Анонимен

преди 12 години

Виждайки колко лесно се свалят "диктатори" и се разтурят държави американосите стават все по -сигурни в своята мощ. Но когато хората или държава станат прекалено самоуверени не се усещат как прекрачват границата между възможното и невъзможното. Струва ми се ,че този път ще им приседне. Но при всички случаи САЩ пак са далеко, а Европа пак ще бъде арена на действие.

12

Анонимен

преди 12 години

До:6Донякъде си прав ама познай Русия, Китай дори Индия дали ще спят 10години а предположи да видим дали няма да продават на Иран оръжия и технологии?? Със Иран много да внимават персите не са простите араби.

11

KOKO

преди 12 години

Израел иска да нападне Иран,само че хамериканската *** е в края на мандата,и тъй като след 3 месеца пак ще се кандидатира не може да подкрепи еврейчетата.САЩ командав ЕС,на запад хората вече свободно говорят за американски империялизам

10

!!!

преди 12 години

Цялата дандания е заради евреите. Сега се доказа, че евреите управляват света и логично Хитлер ги е подгонил.

9

до 4

преди 12 години

Това, което описваш се нарича империализъм и всяка една държава-суперсила е такава именно чрез този начин на управление. СССР беше по същия начин, както и Хитлеристка Германия, Японската империя, а преди това Британската империя, Наполеонова Франция, Испания... и така чак до Римската и Персийската империи и Древен Египет. Просто мисленето на човешката раса е такова, че неминуемо води до създаването на империи.

8

Анонимен

преди 12 години

Сега са решили да разнообразят, като принудят Иран пръв да започне с някаква военна провокация - я с ембарго, я с атака срещу иранския съюзник Сирия. Дано аятоласите и останалият свят имат повече акъл и успеят да надхитрят американците.

7

Анонимен

преди 12 години

СЕЩ - Съединени Еврейски ЩатиЕС - Еврейски съюз!!!

6

до мунчо

преди 12 години

да бе, никога не са се били срещу всичките си съседи наведнъж ... дето само Египет има сили на брой колкото да ги скрие от светаплюс това, няма как да изолират от света нещо, дето само се е изолирало - идеята е не да не контактуват, а да му намалеят паричните ресурси

5

Патриот

преди 12 години

Ес-мафия

4

Мунчо

преди 12 години

Иран е прекалено силен,че да го нападнат юдейте.Ако му наложат ембарго и го изолират отсвета за поне 10 години и изостанат във въоръжението ,евентуално чак тогава лукавите с кривите носове ще се осмелят до го нападнат.Те никога не рискуват да се бият при съотношението на силите поне 20 към 1 в тяхна полза .

3

Не е верно!

преди 12 години

Бедни, бедни веропейци! Толкова ли ви е малко акъла, че търчите на САЩ по акъла? Или от там ви управляват?

2

9999999999999999

преди 12 години

България не внася петрол от Иран и нищо не губи,да му мислят Италия,Франция и Испания.20% идва за Европа,само че петрола на Катър е слаб и се компенсира с иранския,така че те пак ще си продават петрола в Китай ама в Европа цената се увеличава.Днес във Франция го вдигнаха на 1,56 евро

1

$

преди 12 години

Проклятието да имаш нефт и американците да искат да ти го откраднат.Този филм сме го гледали поне пет пъти, дори тъпите американци не смениха сценария- оръжия за масово поразяване в Ирак, което така и не беше открито, диктатор в Либия, който народът "свали собствено" от власт и иранска ядрена програма, която после ще се окаже съвсем мирна, само където страната ще бъде напълно съсипана, както съседния Ирак.