136

до 191

преди 12 години

Не може да я видим на такова маловажно събитие. Виждали сме я на откриването на бизнес-центрове до мъжа и, ама на такива "глупости" като смяна на караул, клетви пред Българската Конституция и исторически моменти тя не ходи. Никъде не пишело. Никъде не пише, че трябва да уважаваш родината си и институциите, народа си - значи не е нужно. Космополити, какво да ги правиш.

135

Българин

преди 12 години

Българийо, събуди се. Хора, не виждата ли какво става - очакват ни тежки дни на жесток терор и издевателства над народа. С встъпването в длъжност на Росен Плевнелиев ГЕРБ вече има монопол над цялата власт! Вчера спец-ченгетата на хунтата на ГЕРБ са пребили зверски родителите на Ралица Начкова - основателката на групата "Аз няма да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ"! Народе събуди се, не виждате ли какво става в милата ни родина. Скоро всеки който откаже на гласува за ГЕРБ на изборите ще бъде зверски пребиван пред урните от полицаите на Цветанов!

134

читател

преди 12 години

Другарят Първанов сега най-после ще има време на напише спомените си "Как станах доносник на ДС и дадох българските военни бази на американците". Книгата определно ще бъде бестселър. Чакаме!

133

Анонимен

преди 12 години

ПЕРНИШКИЯ *** НЯМА ДА НИ ЛИПСВА

132

Анонимен

преди 12 години

Родителите на Ралица, основателка на групата "Аз няма да гласувам за ГЕРБ" във фейсбук са задържани в хода на разследване за контрабанда на цигари. Същите са регистрирани и преди това в полицията за контрабанда на цигари. Около 10.00 часа на бул. Рожен, пред търговски център Илиянци, бил засечен и спрян за проверка джип Хонда, управляван от П.Н. При задържането на 56-годишния водач се наложило употребата на физическа сила и помощни средства, заради отказа му да слезе от автомобила и да се подчини на полицейските разпореждания. Задържана е и съпругата на П.Н. М.Н. на 45 години. Двамата били отведени в местното районно управление, като след отпадането на необходимостта и снемане на обяснения, били освободени. Претърсвания били извършени и в жилището им в с. Мировяне.

131

познай кой

преди 12 години

Плевнелиев се прекръсти....Голям грях извърши, Аллах едва ли ще му прости.

130

балъци

преди 12 години

Плевнелиев си е кукла на конци ,то си е напълно ясно, ще работи само за партийни интереси.

129

Анонимен

преди 12 години

АДИО, ГОЦЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

128

Анонимен

преди 12 години

Ченгета не пуснаха Ралица и родителите и на пресконференция на СДВР, била закрита :)))Герберите правят вече закрити пресконференции, каквото и да значи това:)) Страх!

127

Анонимен

преди 12 години

Всъщност тя директно показа, че българите не са достойни да имат президентша като нея, толкова космополитна и освободена, че чак не уважава мъжа си. Въобще тя е много над нас и няма да си направи труда да ни удостои с присъствието си. На кой му дреме? Стана ясно колко струва, нищо повече. Колкото и да се опитвате да замажете това си е подигравка. Бойко ще го преживее, те в ГЕРБ всеки ден сътворяват гафове, свикнали са.

126

до 172

преди 12 години

Всеки един съвременен човек/мъж или жена/ би подкрепил половинката си в подобен момент, ако не с друго, то поне с присъствието си в храма Ал. Невски.Единствено в ислямските държави, държавните глави крият по подобен начин жените си

125

666

преди 12 години

Агент Гоце даде на американците български военни бази. За това му предателство трябва да бъде кастриран и след това хвърлен на гладни *** чисто гол.

124

Анонимен

преди 12 години

Стига с това пребито семейство бе,селски тарикати ни крадат ,но като ги сгащиха още вчера, на минутата цъфна Сашо Диков с камера да снима горките крадци,как им се нарушават правата, във Фейса всеки може да си прави група,дреме ми тая за кой ще гласува,но внушунието че с напускането на президентството от Гоце си е отишал и последния стожер на реда,сигурността и демокрацията е повече от вулгарно,направо си е отявлена манипулация,спрете се най-после.

123

Равносметков

преди 12 години

Плевнелиев е станал милионер преди да влезе в политиката, а Гоце, от беден ***, стана милионер, благодарение на престоя си на "Дондуков" 2. Кой е по- достоен за уважение, отговорете си сами.

122

Анонимен

преди 12 години

А защо е умряла първата жена на Плевнелиев, след добрия живот с него!? какво нещо е герберското щастие! Май винаги следва смърт!

121

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да въстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпрати спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба.

120

Анонимен

преди 12 години

"жена си, любящ съпруг и добър баща", а жена му и децата му не искат да говидят дори:))) Дообре!

119

Червени псетанаповод

преди 12 години

Ахххх каква наслада за моите антикомунистически уши е жалният вой на умиращите червени ***.

118

до 168

преди 12 години

Не си напъвай чугунената тиква другарю с такива въпроси. Жената на Плевнелиев е съвременна дама, която мрази протокола, широко скроена светска натура, космополит и е нормално да не обича такива паради и официални тържества, затова и не присъства на тях. Правилата по точка и буква от устава може да го спазвате само вие, бюрократите, писарушките и чиновничетата, за които етикетът е над всичко. Така ви е научила партията, да нямате никаква свобода на собствени решения.

117

Анонимен

преди 12 години

Според мен причината да не присъства жена му в Църквата е факта, че и двамата не са кръстени и не са православни християни