11

буч

преди 12 години

Супер е снега, какво се оплаквате

10

аватар

преди 12 години

За правителството на Бойко само червен код от НАРОДА !!

9

Анонимен

преди 12 години

Ха така-а-а-а-а ли?!?!? Явно са на принципа ние ги ловим (снежинките) те ги пускат или им е виновно пак предишното правителство, което не е успяло да превърне страната съвсем в пустиня, та опесъчаването да е на ниво.Ясно че че нищо не става в тази държава.За справка тези ядрени ударници как се справят.zahariada.blog.bg/***/2011/01/02/kak-pochistvat-snega-v-iaponiia-video.660668Пожелавам на всички независимо от плюсовете и минусите да си гледат в краката за да не паднат.

8

хха

преди 12 години

бреййй,до глезена сняг,ама то много сняг бе,направо ви е затрупало-оплачете се в Старсбург :)))))))))))) стига сте се оплаквали,навсякъде по света има проблеми при снеговалеж...

7

12

преди 12 години

Всички медии, особено Btv, са абсолютни *** на властта, като целта е такива новини да ни поднасят, че винаги да сме леко притеснени за нещо: всичко поскъпва, убийства, отвличания, жълти кодове, оранжеви кодове...да вървят по дяволите с техните кодове!

6

..........

преди 12 години

нищо не са почистили

5

Писна ми от кодове

преди 12 години

Стига с тези кодове - жълт, червен, зелен... имам чувството, че целта е да стряскате хората. Едно време като паднеше 50 см сняг как така нямаше код. А сега - преваляло малко и имаме код с определен цвят! Ами януарие, да го еб.., вали сняг, мамка ви!

4

anonimen

преди 12 години

ISKAM I TUK V MILANO DA SE SIPE SNIAG NA PARCALI

3

.

преди 12 години

Каква ти трета обработка?! Преди час по пътя имаше сняг до глезена!

2

zaxo

преди 12 години

Kato gledam mai pak gi iznenada snega e sega se pribrah ot rabota i po todor aleksandrov i car boris be6e mazalo:)

1

Анонимен

преди 12 години

MNOGO E VAJEN JALTIYA KOD