164

Капрал

преди 12 години

Чуждестранния легион е чиста сборка наемни убийци. Всеки платежоспособен диктатор може да ги наеме и да ги хвърли срещу народа си. Както и се прави масово Африка.....

163

Kolio

преди 12 години

До 189 Ти смяташ ли, че отивайки там, ЧОВЕКЪТ е отишъл да убива. ЧОВЕКЪТ е отишъл да изхранва семейството си. Имам приятели които също са в чуждестранния легион, но не за да убиват а за парите. И от като свят светува ЧОВЕКЪТ е наемник на някоя армия, а управляващите му казват - ти се биеш за държавата си. Няма такова нещо. Дори и да смяташ че се биеш за държавата си, всъщност се биеш за нечии политически или финансови интереси. Това е цялата идея на войната.

162

...

преди 12 години

ПРЕСТАнЕТЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! всеки има ли някакъв цивот да има.. всеки да коментира своето !!

161

Анонимен

преди 12 години

Калинке, когато нещо изглежда като ***, има цвят на ***, мирише като ***, то най-вероятно е ***. Аз лично приемам, че е ***, а не го разравям, за да търся отговор на въпрос *** за роза ли се било мислело. Айде, със здраве ти, дано скоро се сдобиеш с втора гънка в мозъка!

160

дс

преди 12 години

лека му пръст и бог да го прости българския воиник загинал но защто-за да брани чужди интереси на америка и европа.не да брани родината си българия а да се бие за воинолюбците от сащ,нато и европа.това е невина жертва вина за която носят българските политици които са във всяка манджа мерудия.какво търсиме в ирак,афганистан,косово, и по целия свият.ние не с9ме във воина с тези държави и наште воиници трябва да са в родината ни българия а не да гинат по света в името на империализма и капитализма.

159

Калин

преди 12 години

ЧОВЕКА Е БИЛ ПО МЪЖ ОТ ВАС .. И ПОЧЕТЕН ПРИЖИВЕ ЗА ОТ ТОВА !! И ТО НЕ ОТ ВАС ВЪШКАРНИЦИ!!ОТ ВАС ВЪШКИ.. ОТКРИВАТЕЛИ .. НА КРЕМ ЗА БРЪСНЕНЕ КАРО.. И ТОПЛАТА ВОДА .. ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО.. ОБИКНОВЕННО В НЕДЕЛЕН ДЕН !!

158

rip

преди 12 години

Neka pochiva v mir a gladnite mishoci da ne se obqsnqvat seki slaga hlqb na masata po edin ili drug nachin, no nai chesto nekadurnicite sudqt ostanalite kak si izkarvat parite i za kakvo gi harchat

157

anarhist

преди 12 години

коментар на номер 6 " Такива българи прославят България със смелостта си и професионализма си!" да бе едно време все ни говориха за интернационалната солидарност.как трябва да се бием за свободата на други народи и страни.този се е бил за да стане френски гражданен след 5 прослужени години в легиона.той може да е герой и може да прославя някоя страна но не и България.нека да си го почетат във франция.

156

Анонимен

преди 12 години

188някои са *** и не искат да го разберат .. то тръгнали да спорят дали е българин или турчин .. НЯМАА ЗНАЧЕНИЕ какъв е !! Той загина !! :((

155

Анонимен

преди 12 години

Кой ти каза, че е загинал човек, бе, ***? Кое му е човешкото на това да си наемник в чужда армия за пари и за пари да си готов по всяко време на денонощието да ходиш да стреляш срещу хора в собствената им държава? Убитият нито е българин (етнически турчин е), нито е човек, така че - жалете го колкото искате, но си помислете как ще се чувствате, ако утре колегите му от легиона се настанят в България.

154

Kolio

преди 12 години

Абе защо не престанете с простотийте си, и да наведете глава пред една трагедия. Има ли значение, за кой се е бил. Човека е загинал. И е оставил жена и дете.

153

Анонимен

преди 12 години

Калинке, вярвам на кмета на село Раковски, община Разград, от което е "българинът" от Френския легион. Та, кметът казва в интервю за БГНЕС, че майката на убития живее в Турция. И че името му е Танер Мехмедов Узунов, но пътува в Европа с българско име (Свилен Симеонов). Има и още един "българин" там - братовчед е на убития. Калинке, да не си любителка на ***, та толкова яростно ги защитаваш?

152

кефя се

преди 12 години

че не съм служил!!!!!да ви с-е-р-а на тъпата армия!!!!

151

Калин

преди 12 години

ТЕ СА ТАКИВА ***.. ДЕЛЯТ ХОРАТА .. И НАЙ ЧЕСТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ЧОВЕЦИ.. РЪСЯТ ПРИМИТИВИЗЪМ И НЕГРАМОТНОСТ.. ОБЛИВАТ С ПОМИЯ .. ЩОТО СИ ЗНАЯТ КОЛКО СА ДОЛНИ, *** И НАГЛИ!! ДЕЛЯТ ХОРАТА .. ЗА ДА ИМ СЕ УСЕЩА МИРИЗМАТА!!

150

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да въстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпрати спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба.

149

Анонимен

преди 12 години

177затжори си устата бе ***.. българин турчин тука загина човек .. е бах ти хладнокръвието . ти не си човек ! ти не моцеш и да бъдеш !!

148

Теодора Гъркова

преди 12 години

Съболезнования на близките!:(

147

Анонимен

преди 12 години

158ти пък какъв си че знаеш за какво е отишъл // наемен убиец е бил; я се махай от тука..

146

Анонимен

преди 12 години

който служи на циониски интереси за зелени обезценени хартийки ,трябва да е наясно ,че това може да му се случи ,за мен независимо ,че са *** те си бранят родината от чужди окупатори ,нали така казваха западните медии когато войските на СССР бяха в Афганисран ,че муджихидините са бойци за свобода и сащ ги въоръжиха и обучаваха в базите в Пешавар ,след като муджахидините взеха властта и унищожиха маковите полета и секна циониската печалба от дрога станаха изведнъж много (лоши) за сащ и запад

145

Калин

преди 12 години

ТИ ОТ ДЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ЖИВЕЕ ТАМ.. А ВЛАШКО *** .. ОТ ПРАВЕШКО РАДОМИРСКИТЕ СЕЛЕНИЯ!! ТИ ПЪК КЪВ СИ, ЧЕ ЩЕ ПРАВИШ ХОРАТА НА ТАКИВА ИЛИ ОНАКИВА ? НЕ СТИГА, ЧЕ СИ НАГРАМОТЕН ..*** С ПРЕТЕНЦИИ.. АМИ И ТРЪГНАЛ НАКЛОНИ ДА ДАВА!!