55

нац предателство

преди 12 години

шистов газ - отравяне на подпочвените води - погубване на България !

54

Анонимен

преди 12 години

Който е гледал "Gasland" от 2010г. знае какви са последствията от "хидравличния удар" за биосферата и особено за водата.А ако се направи подходящ ПР със участието на фолк звездите,манекенките и моделките за шистовата газ-ирана вода няма да се учудя ако 80 % от българския народ бъде убеден,че това е просто нов вид много полезна натурална и евтина вода за пиене обогатена с 580 химични вещества.

53

4 4 4

преди 12 години

един ден когато аз застана начело на България няма да се говори за оцеляване и какви сме и къде сме в таблицата в европейския съюз,а ще бъдем за пример за Държавност,правда морални ценности и просперитет.Когато дойде този ден ще издам указ 2 затвора да бъдат опразнени и на мястото на хората откраднали кокошка,хляб или каквото и друго нещо дребно за да нахранят децата си и семействата си ще въдворя всички крадци (политици),съдии,прокурори,виши полицаи които огнетиха народа ни и всеки Българин продал интересите на България.Ще има един нов закон за открадната кокошка прошка за откраднат милион няма да има прошка.Ще дам на народа си Бъдещето което заслужава ,а то да е Българин.което значи Мъдър

52

Анонимен

преди 12 години

Каква свобода бре,другарю доносник 75,като все лелеете и бленувате за връщане на концлагерите в Белене?Това ли ви е свободата?Я се уточнете,чисто идеологически.

51

Калин

преди 12 години

Т.НАР УДАР Е САМО ЕДИН ОТ МЕТОДИТЕ .. ПОЗНАТ Е ОТ 40 50 ГОДИНИ.. ЗАЩО РЕВАТ КОМУНИТЕ.. МНОГО ПРОСТО .. ИСКАТ СИ ГЪЗПРОМ.. И УСПЯХА ФИРМАТА КОЯТО ПРОУЧВА Е ДЪЩЕРНА ФИРМА НА ГЪЗПРОМ .. АИБИ.. НЕЩО СИ .. ПРОУЧВАТ ОКОЛО РАЗГРАД.. ТЪРГОВИЩКО .. ЛЪЖАТ ХОРАТА..БИЛИ ШЕВРОН .. ШЕВРОН .. НЕ СА ОБХИЖДАЛИ ПОЛЕТАТА А РУМЪНЕТАТА НА ГЪЗПРОМ.. КОИТО ПРОЧАВАТ .. НАХОДИЩА НА ШИСТОВ ГАЗ В ЗАПАДНА РУМЪНИЯ .:)

50

Спонги

преди 12 години

Интересно, първосигналните гербери как ще реагират, ако Вождът изведнъж каже , че не ще шистов газ. Питам, защото нито един от тях не живее в района на Добруджа. Мама ви тъпоумна. Опитайте да мислите с единствената си гънка на мозъка.

49

?

преди 12 години

странджа, още ли не се е намерил някой да те прати на екскурзия в Орландовци?

48

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

72Роби сме... - на Масква - със заслугата на Гоце...

47

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Вода газим - жадни ходим... - водим се по акъла на няколко *** - "еколози"...

46

Иван

преди 12 години

Трайчо е в лошо настроение! Отиде му комисионната.......

45

4 4 4

преди 12 години

един ден когато аз застана начело на България няма да се говори за оцеляване и какви сме и къде сме в таблицата в европейския съюз,а ще бъдем за пример за Държавност,правда морални ценности и просперитет.Когато дойде този ден ще издам указ 2 затвора да бъдат опразнени и на мястото на хората откраднали кокошка,хляб или каквото и друго нещо дребно за да нахранят децата си и семействата си ще въдворя всички крадци (политици),съдии,прокурори,виши полицаи които огнетиха народа ни и всеки Българин продал интересите на България.Ще има един нов закон за открадната кокошка прошка за откраднат милион няма да има прошка.Ще дам на народа си Бъдещето което заслужава ,а то да е Българин.което значи Мъдар

44

Анонимен

преди 12 години

ЕВАЛА НА АТАКА !

43

ДО 53

преди 12 години

БОРИСОВ Е ЗАЕ, ЯКО СГАЗИ СЪС УБИЙСТВОТО НА ЕДНО ДЕТЕ

42

Спонги

преди 12 години

Борисов ще подпише на инат. Той вече мрази всички. Някякво измислено проучване в София показва, че 750 човека са за добива на шистов газ. Като са толкова ербап да направят Референдум. Мама им еничарска.

41

Анонимен

преди 12 години

Независимая газета: Газът в Русия е станал по-скъп отколкото в САЩ.Това е статия която можете да прочетете във Агенция Фокус.За тези които не искат да четат-там пише че в САЩ газта струва 99$,а в Русия 120$ с тенденции за покачване.А както е известно,САЩ добиват предимно шистов газ.

40

!!!!!!

преди 12 години

За 20 млн долара затворихме ЧЕТИРИ атомни реактора!!!Сега за 30 млн долара ще си надупчим житницата!!!!*** В КОФИТЕ, ПРОДАЖНИ ***!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 12 години

Никак не е луд сидеров,знае си интереса.

38

Анонимен

преди 12 години

Депутатите от комисията отхвърлиха предложението на Волен Сидеров и група народни представители за налагане на мораториум върху добива на шистов газ в продължение на 20 години. Нали беше луд Волен ? Не мислеше за народа и България. ОКАЗА СЕ, ЧЕ НЕ Е ТАКА КАКТО НИ ГО ПРЕДСТАВЯТ

37

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА И ЗАКРИВАНЕ НА БТВ

36

Анонимен

преди 12 години

ПРОПАГАНДАТА ПО БТВ ПРОДЪЛЖАВА