51

катя

преди 12 години

аууу,Цв. сега на тях няма да им даде пържолки и ще ги порицае сурово!:)

50

Циганин

преди 12 години

Неприятен инцидент претърпя брата на футболната ни звезда и бивш национал Мариан Христов Христо. Той е бивш дългогодишен баскетболист на Балкан (Ботевград), наследникът на легендарния Георги Христов Сапуна. Преди два дни Христо, който е известен в Ботевград с прякора Белята, ял жесток пердах от група *** в близкото село Литаково. Христов и негови приятели се прибирали от лов в гората, когато засекли роми да карат дърва с каруци. Бившият баскетболист в момента работи за фирмата на бившия президент на Балкан (Ботевград), която е една от водещите в региона за дърводобив. В групата на Христо бил и горският на въпросното село, който веднага спрял каруците и поискал обяснение за бракониерството. Тогава ромите нападнали ловджийската дружинка заедно с бившия баскетболист и ги пребили. Аз съм спортист, по време на кариерата ми съм имал няколко случая на тежки травми и комоцио. Това обаче, което ми се случи, надминава всичките ми представи за жестокост, разказва пред сайта Botevgrad Христо Христов. Фактът, че ромите нападнаха служебно лице и откраднаха оръжие означава, че те нямат никакъв респект към властта и към държавата. Може би чувството им за безнаказаност им дава тази сила, допълни братът на Мариан Христов. *** използвали брадви, синджири и други средства, с които пребили Христов и останалите от групата. Минути след боя на мястото на инцидента пристигат служители от специализираното звено Горска стража. Един от тях е бившият футболист Юсеин Шакиров. Това, което видях облените в кръв хора, натръшкани по земята, надмина всичките ми представи. Работа ми е такава, че много често се срещам с бракониери, но подобна арогантност, жестокост и чувство за безнаказаност не съм срещал на друго място, коментира Шакиров.

49

vesslan

преди 12 години

Vinagi policaite ne si poluchavat zaslujenoto !! Fakt !! Kolko trqbva da sa vinovni , poveche ot smarta na edin chovek ??

48

Анонимен

преди 12 години

То остава и да няма наказание АКО ИСКАТЕ БОЙКО ДА ИМ ДАДЕ ПЪРЖОЛКИ-ХАХААХАХ

47

хахахахаха

преди 12 години

Привет на всички ***-обичам ви -още малко и адио-рио.....ще изчезнете като ланският сняг....далаверата вече не ви върви....малко се по наср.....!!!

46

До Инспектор Х

преди 12 години

Явно си като тях-не против схемата,а точно за схемата!Това правителство нищо не струва.Комунистите може да са крали,но виж ГЕРБ ще затрият страната от картата!!!Само прости и наивни хора могат да ги подкрепят!

45

123

преди 12 години

След неуморни разпити на кой ли не, накрая борците с организираната престъпност"пробили"и разкрили и самия извършител и той си признал всичко, но пък май нищо от признанията не е записано по реда. Освен това,взел, че се самоубил в присъствие на пет борци и прокурор.Другия извършител е укрит с любезното съдействие на психиатър. Е как да не си помислиш, че някой клати държавата. И това е точно ГДБОП. Защото, те са участниците в прекъсването на всякаква възможност за разкриване на престъплението.

44

Анонимен

преди 12 години

А ще накажат ли ББ за неадекватно поведение към близките, или не.

43

Анонимен

преди 12 години

A да видим дали докторът изкарал Марио невменяем ще бъде подведен под отговорност?Да позная- няма. Всичко е навързано и отвсякъде издиша.

42

шофьор на Григор

преди 12 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина агент в 7-мо Главно Управление на ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

41

Челен опит

преди 12 години

А тях самите и бате им Бойко господ ли ще ги накаже?

40

буркан с формалин

преди 12 години

Този от снимката, все едно че ме гледа от буркан с формалин.

39

Анонимен

преди 12 години

ТО ТЯХНОТО СЕ ВОДИ НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО КАКВО НАКАЗАНИЕ ПОРИЦАНИЕ ИЛИ ИСТИНСКО ЗАТВОР

38

123

преди 12 години

Похитителите са подготвяли старателно отвличането,но са решили да убият жертвата веднага, защото не са имали възможност два месеца да се грижат за нея.Каква е причината да мислят,че небогатото семейство ще плати изобщо искания откуп? Каква е причината да мислят,че семейството на приятеля на сестрата ще плати? Каква е причината да мислят,че който и да е било ще плати ако няма гаранция,че отвлечения е жив? А и двамата похитители не са *** все пак.

37

цените на апартамен

преди 12 години

Цецо, как вървят цените на апартаментите в Перник?

36

Анонимен

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ БСП-*** ИЗГОРЯ...ДО ОСНОВИ....ЕЕЕ ОСТАНА МААААЛКО ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО МУ-СЕРГЕЯ,РУМЕНОВЦИТЕ,ГОЦЕ.... И СЕ РАЗМИРИСВАТ МАЛКО АМА...СЛАБА РАБОТА.ТЪРПИ СЕ.ДОГОДИНА НЯМА ДА СЕ УСЕЩА.

35

инспектор Х

преди 12 години

Комунистите обезкостиха системата на МВР непосредствено след прехода,за да могат безнаказано да приватизират България.Кражбата на предприятия и заводи я замениха с нов термин "Източване".Съдебната система се вмилиционерчи т.е. милиционери завършили в Симеоново станаха адвокати и съдии,които помагаха за ИЗТОЧВАНЕТО на икономиката.А по отношение на Цветанов и Борисов -това са хората които за пръв път работят против схемата Източване,организирана престъпност и т.н.Работил съм в системата.

34

Анонимен

преди 12 години

Абе кога ще накажат лекар, държал се подобно с пациент- НИКОГА! А някой съдия! Стига сте плюли по това МВР. И там има явно какво да се желае, но ставненията с някои други Институции са убийствени.

33

Анонимен

преди 12 години

НЕ АДЕКВАТНОТО ,А НЕКЪДЪРНОТО ОТНОШЕНИЯ ДА СИ ИЗВАДЯТ РЪЦЕТЕ ОТ *** НЕ НАКАЗАНИЕ ,А ЗАТВОР ЗА УТРЕПКИТЕ

32

уморените коне

преди 12 години

Цецо: ..."защити професионалните качества на полицаите и обясни тяхното поведение с преумора." Цецо, уморените коне ги застрелват!