313

До жаго

преди 12 години

Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива. Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политика.

312

ЗАКОНИТЕ НА ГЕРБ

преди 12 години

За всички злини са виновни предишните.Които не е съгласен с Бойковите идеологии е ***.Ако някой пише против герб е платен драскач.Алтернатива няма-ние сме единствени.Народът умира от глад но ние ще строим магистрали.Младите напускат страната всеки ден-но ние се грижим за ***-нашият редовен елокторат.Ние сме отроче на комунистите-но трябва да се отказва пред народа.

311

Българин

преди 12 години

Тиква!

310

до 544

преди 12 години

Ти вярваш ли си ?

309

Анонимен

преди 12 години

Култ към Борисов. Култ към ГЕРБ. Той е нашия велик вожд! Напред народе с ГЕРБ!

308

nik

преди 12 години

Вече, дори да е статия за полет до Марс, името на министър-председателя е безусловно намесено. Много ви е виновен човека, че се опитва да направи нещо. Има една поговорка, че рибата се вмирисва откъм главата, но на вече вмирисана риба, каквато и глава да и сложиш - все тая... А колкото до коментара на 532 "охранител" - смени си компанията, човече! И ще видиш нещо по-различно от "заспал и ограничен народ" и "мацки".

307

Голям Сечко

преди 12 години

От сигурен източник - онази вечер в правителствената резиденция, наред с важните въпроси касаещи присвояването на средства да бъде съобразено с йерархичното положение в партията, е имало и молебен. На него управляващите са се обърнали към небесният бог, да не позволява повече да пада такъв сняг, защото при тези недисциплинирани шофьори и неподготвени шефове на различни институции ,се накърняват интересите на чужденците и заради тях,може правителството да падне!

306

Герб и Чук

преди 12 години

Е нали на последните избори гласуваха за БКП и са си доволни?! Защо се очудваш, че пак за тях ще гласуват??

305

!!!!!!!!!!

преди 12 години

Толкова малка страна с толкова просто население...........

304

Анонимен

преди 12 години

Аман от ***....на следващите избори са ясни,ще гласуват за БКП без да знаят защо даже...скапана страна с скапани хора....

303

!!!

преди 12 години

До 536: SOS... Нека съм ***, нека тояга да заслужавам. Поне не търся оправдание за живота ми в управляващи, кризи и т.н. Взимам заплата като на много хора, които се оплакват от благосъстоянието си, но аз не се оплаквам. Каквото си го направиш сам, никой друг не може... Всичко си зависи от мен...

302

SOS

преди 12 години

DO 531: TI SI *** NE MINUSI A TOYAGA ZASLUJAVASH.TUK STAVA DUMA ZA BG DIVAK NE ZA NECHIE BLAGOPOLUCHIE.SEGA IMASH *** UTRE NIAMA DA IMASH NISHTO !!!!!!!!!!!

301

Иван

преди 12 години

Историята прилича малко на тази в Библията. За да се оправи България, трябва да умрат всички тези хора, живели в социализъм и не само. Не обвинявам социализма - по-скоро тези, живели 90-те и мъчили се със ситуацията. Ако сме щастливци, ще ни трябват само 40 години... Защото сегашната младеж няма да избира едни и същи мерзавци, криещи се под различни партии, работещи за едни и същи интереси, които вече 20 години ни разбиват и малкото, останало от държавата.

300

SOS

преди 12 години

DAITE NA TOZI BOIKO EDNO VAJE NO DEBELO DA SE OBESI IDIOTA AKO NE VIE GO OBESETE.ABE HORA LI STE KAKVO STE NE VIJDATE LI TOZI *** KADE VI VODI?

299

Анонимен

преди 12 години

Добре е все пак, че има поне това строителство в България, защото иначе държавата съвсем ще замре. Все пак се създават по този начин работни места

298

Охранител

преди 12 години

В България живее толкова заспал и ограничен народ, че единственото, на което е готов е да се напие и да разкърши плът в някоя чалготека. Да не говорим за мацките, които се интересуват какъв *** да сложат, за да замаскират глупотевината си. Естествено, че те не се замислят над истинското и ценното, важна е парата. Очевидно е, че привидно добре изглеждащи господа и дами си въобразяват, че живеят в хармония със себе си и света, ама уви това им е проблемът те са отдавна загубени и просто преживяват в пространството, въобразявайки си, че са някой сией затова и резултатите са такива 22 години не спираме да си избираме все от същото котило на ДС премиери, министри и президенти...

297

!!!

преди 12 години

Знам, ще получа десетки минуси за това, което ще кажа... Абсолютно "среден" гражданин на тази държава съм - по възраст, образование и т.н... Въпреки, че е криза в целия ЕС, получавам сносни пари, наблягам на сносни, защото на база какво се случва в целия ЕС, и на тези съм щастлив. Но не мога и да искам повече. Тези от вас, които преди 2009 са били добре май не осъзнавате, че целият свят беше добре тогава. Сега са други времена. А тези, които и тогава не са били добре... май никога няма да сте...

296

Охранител

преди 12 години

Когато сме били поробени 500 г. сме се борели, сега уж сме свободни, но сме роби на собствената си тъпотия и заспалост на духа!!!

295

Анонимен

преди 12 години

Тц,тц ... някво гейберастко псе как се пъне за пържолата! А и иначе го чака глад, студ и безработица!

294

Охранител

преди 12 години

Да не си мислите, че да си *** е лесно? Но да си ***-премиер е направо страшно!!!