82

boristodorov56

преди 12 години

Някой вярва ли на обърканата логика във версиите на Цвичко?

81

ВОЛЕН

преди 12 години

УВОЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА УЧАСТВАЛИ В РАЗСЛЕДВАНЕТО И ДА СИ НАМЕРЯТ РАБОТА ДА РАБОТЯТ ДО 70г ВЪЗРАСТ

80

артемида

преди 12 години

До 93-не употребявайте повече тази дума ПРЕХОД. Това е измислен термин от началото на 90-те/. Вече сме 2012 и би трябвало да сте разбрали, че това не е преход, а перманентно, т.е. постоянно състояние на народа и държавата.

79

Анонимен

преди 12 години

София. Изчезналата преди близо два месеца 18-годишна Мирослава Николова от Перник е заминала от България по свое решение. Това е основната версия, по която работи ГДБОП, съобщи шефът дирекцията главен комисар Станимир Флоров пред БНР. "Не говорим за отвличане, независимо от това какво се говори, какво се тиражира в медиите. ...тя не е харесвала начина си на живот и е решила да живее извън пределите на Република България", заяви Флоров и допълни, че от два месеца няма данни за нея. ..Че кой освен тебе, скапан *** и върхушката от МВР, харесва начина си на живеене в България?

78

Европчанин до 100

преди 12 години

Те милиционерите явно гледат много екшъни и порно. Версиите се въртяха около откупи и проституция основно. Точно поради тази причина изпуснаха версията за разфасоването и за органи,. че това се случва също често, ама няма филми за това МВР-то от къде да се образова. А филмите може и да са хубави, но са художествена творба, нямаща нищо общо с реалния живот

77

do 106

преди 12 години

Napusni foruma...nikoi ne chete gadostite ti !!!

76

Анонимен

преди 12 години

Обвиненият преди два дни за убийството на 18-годишната Мирослава Николова от Перник 36-годишен Стойчо Стоев се е самоубил в апартамента си със служебното оръжие на един от придружавалите го петима полицаи, разкриха в петък пред Mediapool източници от МВР,

75

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ НАЙ-МАЛКО 50 ГОДИНИ - РЕЗУЛТАТА Е КРЕЩЯЩ - ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН БИВА ЕКСПЛОАТИРАН И ТЪПЧЕН, А ДЕЦАТА НЯМАТ БЪДЕЩЕ И МНОГО ОТ ТЯХ НАМИРАТ СМЪРТТА СИ В РЕЗУЛТАТ НА ОБЩОТО НИ БЕЗРАЗЛИЧНО, БЕЗВОЛЕВО, МАЛОДУШНО И ПРЕСТЪПНО-ТЪРПЕЛИВО ПОВЕДЕНИЕ, ПОЗВОЛЯВАЩО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ЖИВОТА ТА ДОРИ И СМЪРТТА НИ!

74

Анонимен

преди 12 години

Кой знае колко мутри са й се изредили преди да я удушат, а полицията ги е пазила!? Може и боко *** да е намазал...а сега се чудат кой да обвинят, намесват пари, обвиняват близки и се отметат всеки ден! Мутрата си остава мутра, дори и премиер да е.

73

Gazobedrov

преди 12 години

Edinijat ot pohititelite ot Pernik se samoubi, drugija ubiez na Miroslava e nevmenjaem, a dvoinijat ubiez ot Pernik ,Ilian Todorov, e opravdan !!!????!!!!!!!

72

55

преди 12 години

Дайте отговор пистолета на Чочо законен ли е и ако е законен защо не е взет при ареста

71

бавно развиващ

преди 12 години

"Стойчо съдействаше през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава", обяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов пред TV7.Ами как така ще даваме на кучето пържоли тогава

70

Анонимен

преди 12 години

Борете се, иначе нищо хубаво не ви чака! Ще разкопават децата ви от поляните...Хората в пернишкото село Планиница са смразени от вестта, че в землището им бе открито тялото на убитата Мирослава. Кръстосваме тези баири непрекъснато. На такова нещо не сме се натъквали. Тук обаче често заравят трупове. Това е петият, обяснява Ивайло от местната ловна дружинка, пише "24 часа". Там е била заровена и една от жертвите на серийния убиец Станислав Ангелов-Сиси...На откопаването на 50-тия труп ще има тържествено откриване от Бойко борисов и Цветан Цветанов! Все пак юбилей...

69

до 91

преди 12 години

Филми гледай момче повече,те ще ти развият мисленето,а има и предавания "на живо" за полицията как действа и тях не пропускай,че пропуските ти в главата са доста.

68

оо

преди 12 години

Двамата палячовци с пържолите винаги са на първа линия пред медиите, когато някой друг им е свършил работата.

67

Анонимен

преди 12 години

Я да видим ,кой ще си купи тоя път АПАРТАМЕНТИ???

66

qwer

преди 12 години

"Защото ,според "обаждането " на Мирослава ,...:ИМАЛО И ЗАМЕСЕНИ ---ПОЛИЦАИ !"- абе хора нито четете както трябва,нито мислите като хората,само за палчета ставате да маркирате кое нагоре кое надоло.Нали това са искали престъпниците,да вкарат в идеята,че уж има полицай замесен за да не се алармира полицията,защото полицаят ще предупреди похитителите и жертвата ще бъде ликвидирана,ето такава идея са имали.Много сложно брейй,а сега палчетата приготвяйте поне това можете.

65

НОРМАЛЕН

преди 12 години

ЕДИНИЯТ ОТ ПОХИТИТЕЛИТЕ СЕ САМОУБИ, ДРУГИЯТ НЕВМЕНЯЕМ, ВИНОВНИ НЯМА. ДЕТЕТО МЪРТВО. ПОЛИЦИЯТА 65 ДНИ ЛЪЖЕ, МИРОСЛАВА, БИЛА ИЗБЯГАЛА В ЧУЖБИНА, ИМАЛА ПРОБЛЕМИ В КЪЩИ,.. ДРЪН, ДРЪН. ПРИМИЕРО ХРАНИ КУЧЕТАТА С ПЪРЖОЛИ, ДЕСЕТКИ ВЕРСИИ ЗА ОТВЛИЧАНЕТО НА ДЕТЕТО.... АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА... БОГ ДА ПРОСТИ ХУБАВОТО ДЕТЕ.

64

САМО в Бг.....

преди 12 години

..."Арестуван се -----самоуби ....."?

63

Бг

преди 12 години

Колко деца бяха УБИТИ в Бг от 1989г,....до сега ?невинните жертви на ----СКАПАНИЯТ ---22г.,ПРЕХОД !........................ВСИЧКИ СМЕ ---ВИНОВНИ ............