172

до чарли

преди 12 години

от къде си сигурен че пра пра дядо ти не се казва МЮМЮН ???

171

Анонимен

преди 12 години

До 194 аман от *** , комшия съм му на Костов в Драгалевци , живее като заврян зет в къщата на бащата на жена си в самото село от преди 10 ноември , около него в новата част палати колкото щеш но са все на новобогаташи ***.

170

до 191

преди 12 години

Живееш в СССР и си крепостен селянин на цар Путин , пък може и JV с САШ да са кой знае ?

169

www

преди 12 години

един от начините да си повдигнат рейтинга...

168

чарли

преди 12 години

Трябва да има такъв процес,не може в България да се казваш Мюмюн.

167

Sony

преди 12 години

Komandir,za men tozi e chist POSERKO mangalski.

166

ku4eto

преди 12 години

////Депутатите осъдиха възродителния процес///.............a за избитите без съд и присъда след 9 мълчат.............ами как няма да мълчат като са наследници на тези дето ни управляваха толкова години

165

Анонимен

преди 12 години

българче явно не си разбрал ама зад тебе е европа ...айде малко по окомуш а като ти трябва бизнес ей ти америка ;прави и продовай а да те светна с чичо сам сме в графа с ниски мита и почти без мита а ти и даже и простите ни министри за арабския пазар ревете а за анадолско дилдо няма ли да завиете

164

адфх

преди 12 години

Парламентът трябва да осъди бандистката приватизация на Костов, благодарение на която той си построи замъка в Драгалевци и сега е милиардер!

163

Анонимен

преди 12 години

189 Това което пишеш е открожен цинизъм. По тази логика Чембърлейн допусна и Хитлер да си вее байрака

162

Българин

преди 12 години

Абе *** няма защо арменския геноцид да се приема! В момента нямаме нужда да сме лоши отнпшения с Турция! И на това ще му дойде времето ама в момента не! Време е за бизнес! Франция прие защото има около 5-6 милиона арменци и идват избори имат интереси затова, ние интерес нямаме точно в момента! Капишшш??? За възродителния процес имаме защото трябва да се спре тази политика някой поне да се откъснат от ДПС! *** народ ей никога не си знаете интересите ***!

161

отватен

преди 12 години

Депутати оправдават присъствието си в парламент

160

Анонимен

преди 12 години

тоя *** и той политика върти арменският геноцид не го приеха а приеха нашия геноцид над турците .аиде де кога да им натрошим кокалите на тия национални предатели

159

Мукавей

преди 12 години

Интересна турско синя коалиция се задава...

158

1

преди 12 години

до 173,да боко командваше наказателния отряд в гр.ДУЛОВО ,сега никак не му се ходи там,лятото откри ремонта на пътя Шумен -Силистра но до Дулово не отиде, защо ли.

157

Минаващ

преди 12 години

Умирайте от злоба *** прости дано ***, искам рев!

156

Анонимен

преди 12 години

До 181 Прав си искай си я , много българи сега след промените се оказа че за да се сдобият с бащинията си отнета от комунистите трябва да потърсят в архивите в Истанбул крепостните актове , защото нашите архиви са някъде от 1880 година

155

Анонимен

преди 12 години

А най- смешното беше че станах кръстник с моето небългарско име на поне трима от тях , а това момче от което най-много се опасяваха офицерите беше най-интелегентното турче , после разбрахме че брат му е бил въдворен в Беляне защото се е бунтувал . И в заключение ще кажа че служих в Строителни войски , но работех на Враня и това,което съм виждал в елитното подделение като гонка между българи и българи и дума не можеше да става с това , което беше при нас.

154

Анонимен

преди 12 години

В казармата протече така , беше събота или неделя , без никаква подготовка започнаха да привикват турчетатав стаята на офицерите , които адски сконфузени им подаваха списък с имена да си изберат , откажеха ли натискаха родителите и след време си получваха името чрез телеграма от родителите, а нас българите ни събра ЗКПЧ-то да ни предупреди да се пазиме да не ни заколят в спланите , което си беше абсолютно излишно , всеки който е бил на служба знае какво означава другаря до него.Това беше.

153

славянин

преди 12 години

Предателите на България освен че осребряват предателството си изглежда получават и оргазъм при всяко предателство, това е напълно възможно като ги гледаш как се надпреварват да го правят!