127

до 122

преди 12 години

Е?Какво искаш да кажеш?Артикулирай го поясно! Какво общо имат таксите в църквите за извършването на съответните ритуали с палати?!?!А може би "дълбоката ти мисъл" смята , че свещенниците с тези такси си правят палати!?!?Това ли е?

126

До117

преди 12 години

Злобата ви е безгранична, дали ще го родиш или ще го отгледаш е едно и също.

125

за 125

преди 12 години

не е из манастирите а у вас

124

****

преди 12 години

Значи са против ин-витрото,а за педофилията която се шири из манастирите нищо не споменават,значи нея я одбряват,така излиза.

123

Калин

преди 12 години

НЕ МАЛКО СВЕЩЕННИЦИ НЕ ВЗЕМАТ И ЛЕВ ЗА БРАКОСЪЧЕТАНИЕ .. ИМА ГИ .. !! ЗА КО ЗА ПРЕСТИЖ ЛИ .. ТРЯБВА СЕ ПОКАЖЕТЕ .. В АЛЛЕКСАДЪР НЕВСКИ ЛИ? СВЕТА НЕДЕЛЯ ... РИЛСКИ МАНАСТИР .. ДА МИ СЕ НАМУЦАТА С КЮФТАЦИ .. И ОСМЪРДИТЕ ПЕЙЗАЖА!!!ХУБАВО АМА ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ !!

122

до 109

преди 12 години

Не !Мило необработено захарче!!

121

до 118

преди 12 години

Но се е построил храм, а Св. Иван Рилски не си е построил палат, в който да живее сам и да се наслаждава на охлоство, нали така другарю????

120

православен

преди 12 години

Без да чета статията,аз съм на друго мнение

119

Калин

преди 12 години

БОГ И ЦЪРКВАТА .. НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО НЕ ЗАБРАНЯВАТ .. !! ПРАВЕТЕ СИ ИНВИТРО БЕ .. НА 60 70 ГОДИНИ .. ИЛИ СТЕ С ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ - В НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ИМАТЕ ЗДРАВО И НОРМАЛНО ДЕТЕ .. САМО, ЧЕ СИ ГИ ГЛЕДАЙТЕ В КЪЩИ И НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ ПО ДОМОВЕТЕ:)

118

93

преди 12 години

Зависи, какво разбираш, под вярващи?! Христяните почитат, Христянските празници и ходят на празници на Църква! Други са силно вярващи всяка неделя на църква по храмове и манастири. С разните му ритуали.

117

до Жена

преди 12 години

112Жено, знаеш ли колко е заплатата на един свещенник?200 300 лв.Ако не вярваш питай енорийския си свещетнник, ако го познаваш!А иначе отонсно даренията:Рилският манастир, знаеш ли как е създаден?С дарение от Цар Петър за Светеца Иван Рилски!Може би и тогава е имало някой ***, който е казал:"А бе Иване , не те ли е срам! Я ме виж аз какъв съм дрипльо, а на тебе какъв "луксозен" манастир ти направи Царя!"Така че просто не се изказвай по въпроси различни от манджата и децата!

116

Бездетната

преди 12 години

Кой предлагате да решава дали ще имам дете или не?Може би Господ,който,ако съгреша(т.е. нахраня се с чудесна храна или правя хубав секс)ще ме прати да се мъча вечно в огъня на ада,но все пак ме обича!Или отецът с лимузината;или монахът в Холандия,потриващ ръчички при вида на новото клисарче;или,може би попът,който на изнасянето на 40 на дядо ми ми каза,че "на 40 не се плаче!!!!"Много Ви моля, играйте си театрото,наречено религия и оставете вярата на хората,които знаят какво е да се надяват!

115

Калин

преди 12 години

ДЯДО НИКОЛАЙ - НЕ ГЕРГОВ .. ОБЕЩАЛ ДА ОСЕМЕНИ .. ВСИЧКИ КОМУНИСТКИ ОТ ЧЕ ГЕВАРА .. И БЕЗ ДРУГО СИ Е ОТ ТЯХНИТЕ СРЕДИ .. И БЕЗ ДРУГО . КАТО РУМЕН ПЕТКОВ ГО НАПРАВИХА МИТРОПОЛИТ.

114

ДО112

преди 12 години

Нали ,някой трябва да почисти

113

Отец Нафарфорий

преди 12 години

Крайно време е Синода да заклейми и "Линкълните" и златните "Ролекси"!

112

Калин

преди 12 години

АКО ВСЕКИ БОЛЕН.. АКО ВСЕКИ В НЕДЕТЕРОДНА ВЪЗРАСТ ..КАТО ОНАЯ 62 ГОДИШНАТА .. ВЗЕМАТ СЕ ОПЛОЖДАТ ИНВИТРО .НОРМАЛНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ЛИ ЩЕ СЕ РАЖДАТ ?

111

Жена

преди 12 години

Що за наглост!Да се откажат тогава от огромните такси, които събират за опело, кръщене и сватба. Даже не започват преди да си им платил. Много малко са тези, които казват, когато ги попиташ какво дължиш за услугата, че биха приели колкото им дадеш. Не знам някъде Дядо Боже, ако го има, да е слагал ценоразпис за услугите.Аман от демагогия!Да си гледат техните Божи работи и да не се бъркат на научните постижения, че средните векове отминаха отдавна. Но това е видно само по луксозните им придобивки

110

gft

преди 12 години

религия и управление, никога не трявба да се смесват, независимо коя религия и кои тип управление.еми хобаво нека са се протичошпоставили, не може да се спре прогреса.

109

Анонимен

преди 12 години

Как е заченала дева Мария?!?!Ползвала древния метод - комшия!

108

Али Риза

преди 12 години

Ама Иисус не беше ли роден и той инвитро ...или нещо подобно?