117

гурбетчия

преди 12 години

Е затова за 5 жълтици сте предавали братята си на турците , това ви е в кръвта ! Вижте го ,за 250 000 евро ще трови децата на БЪЛГАРИЯ ! Къща ли няма този *** , кола ли няма , какво му липсва ?!

116

Кокаин Боевски

преди 12 години

И после се чудим защо холандците ни режат за шенген..

115

гурбетчия

преди 12 години

Видяхте ли се сега какво представлявате?! Всички българи били поставени в графа "РИСКОВИ ПЪТНИЦИ" ! Там български *** не ходят ,нито български турци , а само българи !Толкова ли е гладен този "човек",че е решил да трови децата на сънародниците си с наркотици?! Хората от другите етноси вършат престъпления по принуда от глад , а вие имате достатъчно пари и пак вършите престъпления ! Примери дал Бог !

114

chicago

преди 12 години

До 104.Един от тях ,освен гангстер стана и министър председател .Силовият бизнес у нас е развит почти до съвършенство.

113

Анонимен

преди 12 години

а бе тоя дето пише от името на боевски нещо не е добре психически

112

Анонимен

преди 12 години

да беше казал, че това е пудра която се ползва при вдигането на тежести повече хора щяха да повярват от сегашната му история

111

до 103

преди 12 години

Много рационални изводи.Т.е. една "честна" според представите ти полиция не следва да знае цената на коката на едро!Изводите ти крият сериозни проблеми в училищните години, които си предал наследствено.

110

позор

преди 12 години

Името на това муле още стои на Националния стадион Васил Левски.

109

Анонимен

преди 12 години

Като излезеш от затвора внимавай какви куфари мъкнеш.

108

Един от народа

преди 12 години

НАШИТЕ ВЛАСТ ИМАЩИ УПРАВЛЯВАЩИ АКО СА С НАРОДА НИ,ЩЕ ИЗПРАТЯТ БЛАГОДАСТВЕННО ПИСМО ДО БРАЗИЛСКИТЕ ВЛАСТИ ЗА ОТЛИЧНО СВЪРШЕНА РАБОТА,ЧЕ ТОЗИ ХЕРОИН НЕ Е ДОСТИГНАЛ ДО БЪЛГАРИЯ И ОТ ТАМ ДО НАШИТЕ ДЕЦА...

107

Анонимен

преди 12 години

Да си седи там в бразилския затвор...тука не ни трябва този ***.Никаква милост към такива ***!Имам две деца...и не искам такива *** де се разхождат свободно по улиците!И щом твърдят че дрогата е била за България...да вземат да хванат съучастниците за да гласувам на следващите избори за тях!!Нямал представа....ади бе...ще ми е с 9 кг. по-тежка чантата...и няма да ми направи впечатление, тоя за много гламави ни взема.Никога да не се върне жив оттам!!!!

106

Насакото Яката

преди 12 години

Някой наши съграждани така и не могат да ти дадат точен отговор на въпроса: "Абе ти в коя фирма си работил?" Пък е живял примерно в Испания- 7години!!! За 7г. си позволява със "спестени" пари да си купува къщи и коли- дето и в западна Европа е малко "сложно" да си ги позволиш. Има доста такива случай, ама никой не им обръща внимание! И ние (българите) също се правим, че не знаем за какво става дума! Тая работа е ясна!

105

rosen

преди 12 години

tozi danego pyskat ot tam deto trovi decata dojivotna prisada

104

Анонимен

преди 12 години

То в затвора всички са невинни бе, споко не си само ти.

103

Инспектор Дюдю

преди 12 години

A с 9 кила контрабандни стека цигари, дали ще ми направят проблем ако ги внеса от Турция за Бг?

102

Анонимен

преди 12 години

Абе, що всеки, който се е занимавал или се занимава с бойни или силови спортове рано или късно тръгва да става генгстър?!? Толкова ли не могат да си използват таланта да тренират децата ни на нещо, с идеята, че тия деца един ден ще прославят името България, вместо да им продават джънк?

101

Изводи:

преди 12 години

Щом се твърди, че Боевски е трябвало да пренесе наркотиците до България, срещу което да получи 250-300 000 евро, значи трябва да се извади на бял свят и този, на когото е трябвало да предаде наркотиците щангиста.Иначе човек погрешно може да си помисли, че МВР знае кои разпространяват наркотици у нас, но не ги арестува.Това правят чуждите служби на чуждите държави.Щом казваш А, трябва да кажеш и Б !И така:ЗА КОГО РАБОТИ БОЕВСКИ ????Обществото очаква отговор от МВР !

100

Бойко Борисов

преди 12 години

Български народе небива да ви притеснява факта, че ние застанахме зад Гълъбин мой личен приятел който ми се отчиташе също.За мен а и за нас като правителство никога не е било проблем да си сменяме мненията което ще рече, че утре ще заклеймим Боевски, а Цецо ще спретне акция срещу наркотрафиканти дребни риби в София.Искам да ми ръкопляскате защото съм народен човек и днес с брадчеда ще ходим да колим прасето на Бай Кольо.В България е удоволствие да си политик защото си правиш каквото искаш ,а овцете пардон народа само запитват плахо с наивни въпросчета на които, аз без свян веднага давам отговор и така си караме от 22 години-надявам се още 100 ,че и моите внуци да ви управляват-на дъщеря ми децата.

99

до 94

преди 12 години

Много точно казано,обаче на бас,че тук цвъковите маймуни няма да открият съучастници?!

98

До 92 и 93

преди 12 години

Не, бе просто той е много як, и не ги е усетил, разбираш ли...... :)