148

Анонимен

преди 12 години

Тоя "дядо" си е чиста проба САТАНИСТ, внедрен в църквата от Дявола, за да я руши!Християни, не се подлъгвайте по лъжовните слова на провокатора, измамника и слугата на злите сили Николай! Ще се пържи в катрана той, но покрай него и много други души ще погинат.

147

Да , има заговор...

преди 12 години

..БЪЛГАРИТЕ , ТРЯБВА ДА ИЗВАДЯТ ДОСИЕТАТА НА Т.Н. "ДУХОВНИЦИ"---ЗА ДА ВИДИМ , ЗА КАКВО И КОЛКО ,...СА СЕ ПРОДАВАЛИ "ПАСТИРИТЕ НА НАРОДА"....НА "ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ" ОТ ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА СИНЯ МАФИЯ.....!ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО И ЖАЛКО---НО , ТВЪРДЕ ПОУЧИТЕЛНО И ОЗДРАВИТЕЛНО!"НАП" , ДА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА "СВЕТИТЕ ОТЦИ"....СЪС СКЪПИ КОЛИ, КЪЩИ И ***...!2-млн.лв., Е ДЪРЖАВАНАТА ГОДИШНА СУБСИДИЯ---РЕДНО Е ДА СЕ ПРОВЕРЯВА....!ПРОВЕРКИТЕ ОТ "НАП"----СА "ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ".....ХА,ХА,ХАААА......!

146

SS

преди 12 години

До Томас.От кое болнично отделение пишеш?

145

кари

преди 12 години

тия антихристи които пишат приемали ли са свето кръщение,ако е да защо пишат такива глупости,запомнете докато има Православие ще има България,обаче аз друго не мога да разбера 2011 години Иисус е гонен,бичуван,заплюван и накрая разпънат между двама разбойника ЗАЩО продължаваме да го гоним и хулим ,какво лошо ни каза или научи-светлина,слово лечител искате или не искате всички ще посрещнем 2012 година от рождението на Иисус Христос,беснейте демони

144

Анонимен

преди 12 години

има заговор, той е от преди 60 г и цели внедряване на комумистически агенти на ръководни позиции в църквата, а те сега се отплащат

143

Томас

преди 12 години

Написал си тотални простотии.

142

Томас

преди 12 години

141Болния мозък - никой, никога няма да може да ликвидира църквата - никой не може да ликвидира Господ.

141

Томас

преди 12 години

Християните нямат нужда от такива като тоя - ама никаква. 1 Йоаново 5:4Защото всичко, що е родено от Бога, побеждава света; и тая победа, която е победила света е спечелила нашата вяра.

140

Анонимен

преди 12 години

Тоя, да не би да е род с ТИКВАТА??И на двамата, все някой ДРУГ е виновен?

139

horus

преди 12 години

Нали точно тия *** искаха и вероучение в училищата - щото ги е грижа за децата ?! Друг път ! Грижа ги е за държавната субсидия която министерство на образованието ще изсипе в джобовете на поповете - хонорари, държавни поръчки за учебници, командировки ... Плашат с комунизъм - ами то разлика между християнство и комунизъм няма ! Едните почитат някакъв разпънат ***, а другите - също *** наречен ген.секретар на партията !Гнусна ***, *** на мутри и политици !

138

Анонимен

преди 12 години

Cyrkvata da hodi na mainata si. Nai goliamata mafia v sveta. Da sa pomognali na niakoi ? Hraniat se ot naivnosta na horata. kakto vinagi e bilo v istoriata.

137

АТИЛА

преди 12 години

Църквата е най-голямата Секта и трябва да се Ликвидира.Църквата няма нищо общо с Бог и Християнството,тя Фалшифицира Бибилията а Поповете са Крадливи Педалии и Педофили които трябва да се Пребиват.Според Богомилите Църквата е Ирод, тя е творение на Сатаната който е роден в Йеросалим.Наричали я още Ерусалим", като твърдели при това, че в Ерусалим живеел самият Сатанаил, злият повелител на земятаЦърквата проповядва Лъже-християнство и трябва да се Унищожи.КАЗАХ !!!bulgarya.tk

136

Българската коледа

преди 12 години

В момента по БТВ дават за деца болни и нуждаещи се от средсва.Не видях до сега един поп да присъства и да каже събрах сретсва от 10 лв за болните дечица........Няма по невярващо и екоистично същество от тия........(да не кажа неприлични думи)

135

Да има заговор...

преди 12 години

Цяла България , мрази назначените от ДС/бкп ....попове в българската църква!Негодниците са там, не за да проповядват божието слово ...а ,за да печелят пари и политическо влияние.На светски език , това се нарича КОРУПЦИЯ!

134

дядо Николай

преди 12 години

- Съзирам умишлен заговор срещу Църквата, чиято цел е да разруши нейните устои...А? Съжалявам, друг път ще ви разкажа за този долен заговор, защото сега си погледнах Ролекса и видях, че митрополит Кирил ще дойде да ме вземе с Линкълна за да отидем на едно богоугодно ...Айде, наздраве и весели празници.

133

Анонимен

преди 12 години

Задавате ли си въпроса защо запада (САЩ) атакува постоянно и по всички фронтове Русия, непрестанно. Задва те ли си въпроса защо от всички източно европейски страни само на БГ беше наложен убийствения неолиберален модел който срина структурата на държавата и обществото ни. Защо насъскаха всички срещу Сърбия и защо воюваха срещу нея. Защо съсипаха Гърция чрез финансии и лихварство. Когато се огледате и си отговорите на тези въпроси. Тога ва ще ви се изяснят много работи.

132

Анонимен

преди 12 години

"Има заговор срещу църквата!"Возете се в скъпи лимузини, живейте в благоденствие, пръскайте пари по любовници и демагогствайте, че сте духовници! И това вичко на цялото нещастие на един сломен народ!Сами си правите "заговорите" срещу себе си!

131

СИНОВЕ на СЛЪНЦЕТО

преди 12 години

ЗАРАДИ ТАКИВА ИЗВАРАТЕНЯЦИ КАТО ДЕДО ВИ николайчо, РЕЛИГИЯТА Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ...НО,ВЕЧЕ Е КЪСНО ЗА КОРЕКЦИЙ..БОЖИЙТЕ ОТРАЖЕНИЯ СЕ ВЪПЛАТИХА НА ЗЕМЯТА.СКОРО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ ГОСПОДАРЯ НА ПАСТИРИТЕ,ЩЕ СВАЛИ СВОЯТА МАСКА И ЩЕ ТАНЦУВА ПО ЗЕМЯТА..И КОГАТО СВЪРШИ,,,ЩЕ СЕ ТЕГЛИ НОВИЯ ЖРЕБИЙ...БРАТЯ,СПРЕТЕ ДА ИМ ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА ПОП4ЕТАТА,ТЕ СА ПОКВАРЕНИ ДО ДЪНОТО НА ДУШАТА ИМ.ЛЮБОВ БРАТЯ,БОГ Е ПОДЧИНЕН ЕДИНСТВЕНО НА ЛЮБОВТА.АКО НЯМА РЕЛИГИЙ,РАСИЗЪМ,ГРАННИЦИ.НА ЗЕМЯТА ЩЕ ЦАРУВА БОЖИЯТА ЛЮБОВ. ЛЮБОВ....

130

Dani

преди 12 години

Да заговор има Дядо Николай. Цялата държава е против вас. Непрекъснато събирате помощи, дарения, вие имате 4 автомобила за 500 000 евро и златен Ролекс. А за капак оризелихте църквата Св. Марина. И вие ще бъдете следващият патриарх. Пази Боже България.

129

До 125

преди 12 години

Църковен закон-Денят на Коледа се мени,но датата никога-25.12.!Великден-датата се мени,но денят си е винаги НЕДЕЛЯ!