576

АгАТА

преди 12 години

адвокате отивай в Франция да работиш като адвокат, докато някой те научи да говориш на френски пак ще чистиш тоалетни както всички българи. е добре де имаш малко повечко акъл от простите българи и научи френския за няколкго години, тогава десетина години никой нямя да ти даде возможност за да го защитаваш щото не си френч цитизен, след 10 години някой *** осъден в франция за кражби ще ти даде наякой лев може би :)))

575

АгАТА

преди 12 години

във Франция е приет закон ако отричаш че е имало геноцит ще глобят 45 000 евро и година затвор. къде остана свобода на мисълта , аз мисля че французите са отрепяли милиони българи и *** в бг.

574

До 591

преди 12 години

Ще има "нова Римска империя", ако има уеднаквена данъчна ставка за всички държави от ЕС - да, ама Лисабонският договор друго казва:) Отделно решенията за такава промяна в този договор се вземарт с единосушие от всички членки на ЕС- достатъчно е България да сложи вето , и няма да има единна данъчна ставка за държавите от ЕС:) Всъщност- какво да ти обяснявам- като че ли нещо ще разбереш....

573

До 592

преди 12 години

Хайде тогава да се препитаме, а;) Знаеш ли нещо за правото на ЕС, облигационно право, международно частно право...Наистина сте прости хора- не разбирате, че доброто висше образование дава ШАНС в ЦЕЛИЯ ЕС...Отивам във ВСЯКА държава от ЕС със статута на адвокат- това ми е наградата за вложените години учене, труд и финансови инвестиции в образованието! Нали много риете турците какво ни дава ЕС на българите- намери си в нета това и го прочети:)Директива 98/5/ЕО на Европейския парламент и на Съвета от 16 февруари 1998 година относно улесняване на постоянното упражняване на адвокатската професия в държава-членка, различна от държавата, в която е придобита квалификацията

572

590

преди 12 години

ти ако си юрист аз ще съм космонавт,и това не пречи да лъскаш обувките на французите,и ти си за тях трета категория човек!

571

Turk

преди 12 години

stiga s tozi EC. koy puka za EC ? Turcie Vtorata ikonomi4na sila 6te e sled kitay. 6te hva6tame germanska ikonomiq do 5 godini. koy puka za ec ili s drugo mu ime nov rimska imperia. moite dedi sa e*ali maykite na rimskite. a sega da iskame v 4ast na EC ? ti dobre li si :) naprazno li moy pra dqdo atilla e*al e zapadna rimska imperia ili mehmet II Fatih ? mn ste sme6ni be :)

570

дО 588

преди 12 години

Много си глупав- не разбра ли, че ти пише юрист - адвокат съм и мога да работя във Франция като бг. адвокат и в момента - ограниченията за българи не засягат адвокатите, лекарите, мед. сестрите и архитектите- :) Много *** хора сте:) По-скоро внимавай ТИ да не ми лъскаш обувките- без образование ще си само на социалка там и ще се чудиш какво да работиш на черно - нищо чудно да ми търкаш и обувките за някое евро, за да си нахраниш децата:)

569

Turk

преди 12 години

do kayamet ! o6te li mislete turcia za gyrcia ? Turska kola, samolet, idva. ama o6te myrmorite za amerika. Saab iska6e da go kupim no nqma da go pravim. za6toto turska kola 6te doyde. Osmanska ve4e nqma. pan turkisma ima ve4e. za tova vsi4ki muslumani v balkanskiqt ostrov se nari4a tur4in za sebe si.

568

до 587

преди 12 години

да живее Франция викаш но отиди да видим коя категория човек ще те имат,ще им търкаш обувките без да мрънкаш

567

До 585

преди 12 години

Да ЖИВЕЕ ФРАНЦИЯ! ЕГАЛИТЕ, ФРАТЕРНИТЕ, ЛИБЕРТЕ! Само Франция може да обуздае неоосманизма на Ердоган и сие турска политическа върхушка и да им натрие носа - във Франция през 2001г. е забранено отричането на ВСЯКАКЪВ геноцид- така, че турците не могат да кажат на една суверенна държава- Франция, какви закони ще приема в собственият си Парламент, както и да спрат тези закони! Франция не е турски вилает, а равноправна на Турция държава и Турция не може да се меси в законодателството й! ДОЛУ ЕРДОГАН

566

Анонимен

преди 12 години

На гласуването в 577 членния парламент на Франция присъстваха само 45 депутати,как така някакви си 45 човека решават нещата във Франция!демек тая държава не е демократична,та Турция от кога им викаше да седнат на масата историците и да казват кое как е било

565

Турчин

преди 12 години

Да живее нащия владетел и спасител ЕРДОГАН и АХМЕД ДОГАН вие сте нащата гордост Allahu ekber.

564

Анонимен

преди 12 години

Предлагам спешни мерки от ЕС за подпомагане на турската кандидатура за членство в ЕС - да се изпратят над 1000 французи, които да обучат във най-кратки срокове турските политици и юристи по предмета "международно публично право";)Ако турците не покажат висок успех и не променят отношението си към официалното международно тълкуване на международно правният термин "държавен/ национален суверенитет" и няма проявление на промяна в политиката им спрямо държавите от ЕС,Турция да не стане член на ЕС:)

563

Анонимен

преди 12 години

Въпрос към турците- и като се "разделите' с Франция, можете ли нещо повече от отзоваването на посланика си да й направите:) Можете ли да промените ПРЯКО коментираният закон в самата Франция;) Нали сте много ербап- защо не промените френският НК;) Или има нещо, наречено "държавен/ национален суверенитет", което не можете да преодолеете, колкото и да риете;) Как ще направите така, че турският НК да има сила над френският НК на територията на Франция?! Прости хора са ви управниците:)Хахаха:)

562

До 579

преди 12 години

Всъщност, като спомена в едно пророк и мохамед, той е един от онези за когото в св. писание пише.. не вярвайте на лъжепророци.. по делата им ще ги познаете...Това ей така .. за размисъл..А относно спора геноцид или не е избиването на 1500000 арменци.. по долу имаше един доста трезвомислещ коментар.при 1500000 избити/загинали според турците в гр. война/ арменци, колко турци са загиналиПри 1500000 загинали арменци във въоръжен конфликт, все би имало поне 500000 загинали турци.. или айде.. поне 200000Но май "загиналите" турци са точно толкова колкото загиналите германци в концлагерите :)Арменците са били трепани като пилета без да имат възможност да се защитят. А как се нарича клането на невъоръжени хора в такива размери? Сигурно е инцидент според *** Ердоган!

561

Гр-Тр

преди 12 години

Преди не много години САЩ наливаше по 10 милиарда $ годишно на Гърция, освен другите привилегии. Сега Гърция не е удобна и смениха схемата. В момента използват Турция по подобен начин - светска република, ала-бала. Ще видим до къде ще я докарат.

560

До 579

преди 12 години

Нищо не е забравено. Особено от българите. Казвате че сте се освободили но мозъкът ви е останал в робството. Нищо не сте станали след Османско...Нищо не сте забравили защото не сте направили нещо ново...

559

Пророкът но не мохад

преди 12 години

2012 ще има турска пролет в Турция готви се новия Кръстоносен поход Истанбул отново ще е Християснки.Обръча се затяга след Сирия е Турция,кръвта на арменци,българи,румънци,сърби,хървати,гърци и македонци иска разплата нищо не е забравено.Има основание да сте гневни!

558

Владимиров

преди 12 години

Всъщност с детинската си реакция Турция показва на целия свят, че геноцидът е истина. Ако това не беше така, или нямаша да го приема толкова навътре или досега да е завела дело срещу Франция в Международния съд. Проблемът е, че ако заведе дело и го изгуби (а тя ще го изгуби), ще се наложи да плаща обезщетения на арменци, както ще плаща за тракийските българи, но само арменци са около 10 пъти повече , а прогонените - още по-голям брой........става въпрос за много милиарди...

557

Наблюдател

преди 12 години

Грешен ход