54

ОХУ БОХУ

преди 12 години

АКО Сидеров не беше подкрепил ББ на вота сега нямаше да има ГЕРБ. Сега да сърба това което е дробил.

53

цветков

преди 12 години

абе сидеров,цяла българия знае,па и цяла европа,че се управлява от правителство със съмнителен авторитет и тъмно минало на неговия премиер.така че ти като верно паленце сега и за в бъдеще ще береш плодовете на своето късогледство или ще се присламчищ още по плътно до топлото дупе на властимащите,както това направиха отРЗС.дерзай сидеров,както виждаш не всичко е изгубено.

52

Анонимен

преди 12 години

Kакво ви става бе герб недоносчета ,всички са ви криви:Първанов- комунист.Волен-луд,Сдс - предатели ,а пък герб мисли само за България.Когато ви нямаше България пак я имаше, а сега когато ви има проплака от вас цял народ.Слепите да прогледнат,че идва по-голяма криза и герб ще ни закопае.Помнете думата ми в един форум без значение.2012 няма да е края на света , но за България ще е равносилно на РАК-злокачествен.

51

Анонимен

преди 12 години

Волен изпляска. Точно като Яне. Тия от ДС как ги избират тия хора бе? Всички със слаби нерви.

50

немо

преди 12 години

добро утре ние това не го знаем ама ти сега се сети преди не му ли лъскаше.МАГОГ

49

до petkov

преди 12 години

А нещо за ДС, които саботират всяко правителство от двайсет години и създадоха ДПС, РЗС и Атака няма ли да кажеш?

48

Анонимен

преди 12 години

Волен президент, президент , Боко пак се изложи

47

Реалист

преди 12 години

Ах ти, Волене, Волене, ако беше давал по 2000 лв. месечна заплата на депутатите си от държавната субсидия, щеше да ти струва само по 40000 лв. на месец или 480000 лв. годишно... Така никой нямаше да те напусне и да се продаде на ГЕРБ за жълти стотинки. Годишната субсидия на Атака е 4,5 млна лв., но ти, Сидеров, я пропиляваше по най- разточителен и неблагоразумен начин, за скъпо обзавеждане на офис, за баровски вечери и тям подобни разточителства, които те караха да се чувстваш значим в собствени

46

wiktor

преди 12 години

АТАКА е предателска партия, Сидеров е *** и ненормален.

45

подозрителен

преди 12 години

подозирам американска връзка в Египет, Сирия, Либия, Русия, България. Впрочем, Путин направо им го каза. Дипломат от неговия ранг не може да си позволи да говори неверни неща пред целия свят.

44

petkov

преди 12 години

Да не повярва човек че и психопатите можели да говорят верни неща.Герб е вората страшна мафиотска групировка в България след сдс/дсб.

43

Наблюдаващ

преди 12 години

Прав е Волен, ама ***-а-алко е позакъснял. Валери Симеонов нали затова скъса с АТАКА...А сега вече му е дошъл акъла, ама полза никаква - само да го лаят кучетата, че ужким драпал за пикливата субсидийка...А за врътни-опашковците няма какво да коментирам... на такива като тях да палят колите, а не на случайни хора. Че са излъгали хиляди избиратели.

42

а?

преди 12 години

Айде да си кажеш дядо, че си гербер на 45 години, а?

41

До дъртия

преди 12 години

Еми тогава да направим един парламент само от председателите на избраните партии. Що да се охарчваме. Всеки ще си гласува с % на избраните си гласове. Когато една партия има над 50%, даже няма да има нужда и от повече от един депутат.

40

MURDOC

преди 12 години

Воленееее *** долно , две години не го знаеше че е мафиот батя си Бойко ,а сега съвестта нещо ти се обади ,що така бе душо? Флиртуваше с него като ученичка ,ръкостискаше се ,прегръщаше се него ,а сега мафиот бил , мутра бил . "Ние вярваме на ГЕРБ , те са наши партньори " това не са мой думи ,а на тебе Волене ,помниш ли ? Ех ,тая пуста политическа амнезия.....

39

Дядо Христо

преди 12 години

Този мръсен *** ме измами и гласувах доверие на тази *** за да яде и пие по луксозните столични ресторанти Ямболския селянин.Ще си отрежа ръката от рамото с която гласувах за този ***.Дано бъде нказан и пукне най-скоро време и Капка да избяга с някой турчин !

38

boro

преди 12 години

Абе Сидере ти чак сега ли го разбра бе,***??????

37

Стария

преди 12 години

Изразявам мнението си - без политически пристрастия.Докога ще търпим? Когато един депутат, избран от гласоподаватели да защитава техните интереси, си сменя парламентарната група или става независим това се нарича предателство. Тази практика трябва да се прекрати. Който не е съгласен - трябва да напуска парламента или да бъде отзован от хората, които са го избрали, питал ли ги е, като си сменя групата т.е. възгледите си, идеологията си, дали те са съгласни? Ние гласуваме да защитават идеите ни.

36

Pertinax

преди 12 години

Волен има бъдеще само ако удари коленете пред Доган и му направи една ***.Само,че преди това Сокола да му избие зъбите за да не хапе.

35

Анонимен

преди 12 години

PRI TAKA DEISTVA6T ZAKON SE PODMENQ VOTA NA IZBIRATELITE,HORATA GLASUVAT ZA PARTIQ NE MAJORITARNO,NA TIQ KATO NE IM IZNASQ ,MARJ V KU6TI I VLIZA SLEDVA6TIQ V PARLAMENTA PO LISTATA NA PARTIQTA...A NE DVAMA SE PRODADUT RASPADA SE PARLAMENTARNATA GRUPA I KVO?KUDE OTIVA GLASUT NA 4OVEKA?V KOFATA..POSLE MI GOVORQT ZA PLATENI GLASOVE