204

Анонимен

преди 12 години

203Хихихихи! Само така! ДС, ДС, ДС! Как да кажеш че си некадърник:))))) Пък като гледам как добре си запознат с доносите и дейността на Павката си ми ясен! Гузен негонен бяга:))))) Хайде бягай сега да четеш за Овчарчето Калитко:))))

203

Анонимен

преди 12 години

до 201Ако ти си мислиш ,че ние сега нямаме ДС,жестоко си се заблудил...Друг е въпроса,че сега не го правят както едно време и явно..

202

И аз

преди 12 години

Радвах се като комунизма се самосвали от власт,но ако знаех,че *** на комунистите ще станат мафиоти и ще настане мафиотско робство,щях да ридая като севернокорейците! Тао страх ги е да не стане демокрация като при нас,затова реват!

201

Анонимен

преди 12 години

198Блажиш ли блажиш дядо попе,а:)))) Хайде изследвай сега физиологията си:) А иначе докроя на живота си ще обвиняваш ДС, защото си некадърен, мързелив, злобен и завистлив! Никой няма да плаща на "учен" като теб да изследва собствената си пръдня:))))

200

Светльо

преди 12 години

Аз може да съм се напомпил в МакДоналдс, може да имам мобилен телефон... Обаче за сметка на това си имам годеница, на която вярвам стопроцентово и която никога няма да ме предаде...Толкова с твоите ценности за комунизма, за Павлик Морозов, който би предал собствения си баща... Сигулно и ти като ценен комунистически кадър би писал срещу собственото си семейство някога и би разделял брат от брата и сестра от сестрата...МАРШ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!

199

До 193

преди 12 години

Тъпите кухоглави комуноиди да заминават в С. Корея още сега, няма какво да чакат 3 години.

198

И С Т И Н АТ А :

преди 12 години

Истината е някъде посредата !От една страна севернокорейците знаят, че трябва да плачат. Там също си имат ДС, както при нас преди 10 Ноември. Доносниците гледат кой плаче повече и кой по-малко. Вероятно, ако тъжиш по-малко за любимия вожд, това се тълкува като сигнал, че си против Системата.От друга страна много от хората плачат искрено. Те се страхуват да не изгубят спокойствието и сигурността, която им гарантира режима. Те са равни и няма с кого да се сравняват Затова са бедни, но щастливи.

197

Анонимен

преди 12 години

до 184Виж не съм забравил,а съм против тъпотиите на соца и затова само хубавите неща дето бяха казвам.Можеше да си ги оставим нали?Можеше да е евтино и сега,ако нямаше накачени посредници между държавата и нас потребителите.Затова се отказват хората от най-елементарни услуги като топлофикация.За да не хранят излишни посредници.Това са все фирми на синчета на другари от партии без значение на кои партии,защото партийците са си пак на власт,независимо как се казва партията.Пак същите фамилии.....

196

до 191

преди 12 години

Ами другарю гей. Нищо не ти пречи да си спреш нета, да си продадеш компютъра, да си хвърлиш GSM-a и да не ползваш веригите за бързо хранене. Така че си изградиш един твой капсулиран мини-социализъм и ще си живееш сам-самичък, като севернокорейско куче в него. А за по-лесно можеш направо там да емигрираш, щом нещо не те кефи демокрацията. И да си спреш нета, с теб искам да разговарям само чрез писма, нет в соца няма. Има само в демокрацията, която толкова лицемерно "мразиш"

195

Светльо

преди 12 години

Анонимни ***, ти още ли си тук? Ами да, много от ценностите на демокрацията са Макдоналдс, мобилните телефони и Фейсбук!Но повярвай ми, това са хиляди пъти по-добри ценности от "ценностите" на комунизма, от историята как трябва да предаваш семейството си на партията - или забравяш за Павлик Морозов? За това как мнозина мъже са се съмнявали в собствените си съпруги и не знаели дали те донасят за тях в Държавна сигурност! Такива ли ценности предпочиташ, а?МАРШ в СЕВЕРНА КОРЕЯ!

194

Анонимен

преди 12 години

194Оооо! Плюскача! Напомпи ли се в Макдоналдс!:)) Хайде сега вече си щастлив човек! Можеш да изследваш дори газовете си като пръднеш:))) Нали си учен:)))

193

Анонимен

преди 12 години

Ето тези кадри ни дават ясна представа до каква степен на зомбиране може да се достигне с ежечастната и нонстоп комунистическата пропаганда! Това са истински комунистически зомбита, а като чета ежедневните пропагандни материали на Кутевската сбирщина от червени провокатори в този сайт ми става ясно, че и ние тук си имаме зомбита!

192

Анонимен

преди 12 години

190Браво! Лежах там 20 дни в болница и съм много доволен и нямаше такива неща:))) Ха сега кажи в България като е платено защо умират родилките и детската смъртност е най -голяма:)))

191

Светльо

преди 12 години

Нямам думи просто... Отвращавам се от много от пишещите тук. Казват, че сега демокрация, хората са били мизерни, нямали ценности...А нима ценностите на комунизма са по-добри? Айде да припомним какви глупости са учили децата по комунистическо - за невръстния Павлик Морозов, който е предал собствения си баща на партията, защото бил кулак...Ето такива "ценности" предлагат въздишащите по тодорживково.МАРШ към Северна Корея!

190

ДАЛИ Е ВИЦ

преди 12 години

Северна Корея в момента се ориентира към Китай , след 3 години ще се записваме за емигранти и работници там .

189

язък

преди 12 години

Интересно, как така комунизма не завладя света, а го направи демокрацията? Вместо сега всички в света да сме като Северна Корея, сал самичка тя остана, а и май и иде края. Последния комунистически бастион в света ще падне скоро, като чета западните новини. Язък, къде ще отидат после нашите другари, като им писне съвсем демокрацията :)))

188

Анонимен

преди 12 години

Лелеее! Сега прочетох за ценостите на новите демократи в БГ - Макдоналдс и мобилните телефони:) Да пази Господ от тези ***! Сигурно пият мляко направо от вимето на кравата във Фейсбук! Миналия ден убили пак 20 души в САЩ! *** демокрацията хубаво нещо!

187

някой

преди 12 години

До: 178Абе ***, здравеопазването им е безплатно да ... затова и антибиотиците (ако ги има) в болниците ги наливат от бирени бутилки вместо в банки за системи!Ток си нямат, то за какво им е да се чуди човек, така на тъмно поне няма да виждат мизерията в която са потънали ...

186

Анонимен

преди 12 години

Плачете, плачете! Като дойдат сега 6% "умни" т.е. крадци ще видите, че Кимчо е бил манна небесна!

185

Пожарникар

преди 12 години

Аз обещавам да ревем така за Тиквата, он само да се гътне! Да ми се върже маркучо на възел, ако лъжем!