115

Бенковски

преди 12 години

ПЕТ ВЕКА под суровия ярем на султанския ятаган! Събудете се, братя! Върни се в Анадола, Кара Ибрахиме!

114

КараИбрахим

преди 12 години

Скандална книга на американски историк се появи на българския книжен пазар. Смърт и изгнание : "Етническото прочистване на османските мюсюлмани (1821-1922)" е написана от Джъстин Маккарти, професор по история в Университета в Луисвил, Кентъки. Той е известен с това , че не само отрича геноцида над арменците в Османската империя, но и доказва, че арменците в Източен Анадол избили минимум половин милион турци!

113

Българин

преди 12 години

Кара Ибрахиме - първата световна няма нищо общо с християнството.Апропо - войните и гоненията по религиозни причини са дали много жертви, но повечето вътрешни. Тоест християните са били избивани в по-голям брой и по-жестоко от други християни, отколкото от правоверни... в исляма е същото.

112

хаха

преди 12 години

България е имало преди Турция и ще е има много след нея :)

111

КараИбрахим

преди 12 години

Двете Световни войни са си християнски.Не съм религиозен.Светската държава в Турция е основана 1923 г.И съм сигурен,че не си чувал за геноцида на арменците над Турците.

110

Бог

преди 12 години

Не сте прави...

109

до карата

преди 12 години

В действилетност султан Баязид е един долен ляв ***.

108

3

преди 12 години

Томчо, ще те чакам на пързалката в МОЛ-а!:)))))) Весело посрещане на празниците, здраве и щастие на теб и семейството ти!:) Ако с нещо съм те засегнал ще се радвам да не го приемаш твърде навътре!:)

107

Анонимен

преди 12 години

Даже и Алах не може да се меси в Господовите работи !

106

Анонимен

преди 12 години

От изследването става ясно, че католическата църква е най-голямата секта в света.

105

Българин

преди 12 години

Като никога да се съглася с Кара Ибрахим...Няма нищо лошо в това един Българин да е правоверен. Дори напротив - в Голямата България (Волжка) преобладаващото мнозинство са били правоверни.

104

gtf

преди 12 години

о караибрахиме, пуснаха те от лудницата за празниците а :)Тази новина само може да ни радва ...

103

3

преди 12 години

Кара, сравнявам те с Томас и не виждам никакви разлики. Само един комунист ни липсва, че и трети речитатив да четем. Съжалявам, че не отговори на въпросите ми, явно не искаш. Няма лошо, това също потвърждава усещането ми, че с религия и идеология диалог не може да се води. Както и да е. Бъди жив и здрав и весели празници на теб и семейството ти.

102

Томас

преди 12 години

КараИбрахим Лекичкоо пропускаш някои подробности като - 1. Причините за първата световна война нямат нищо общо с християнството - много държави са били нападанти - и са били принудени да се защитават.2. - особено интересно. Мюсюлманите постоянно се измъчват, убиват и борят един с друг... В осемгодишната война между Ирак и Иран са били употребени 1000 тона отровен газ, вследствие на което броят на мъртвите е по-голям от този на убитите през Първата световна война.

101

Анонимен

преди 12 години

6 dena Gospod rabotil i vsichko satvoril. Na sedmia v Sabota sednal i otpochinal. Da ne se otkaje che tochno nie horata Petachnoto delo na Gospod sme greshka na prirodata

100

КараИбрахим

преди 12 години

В действителност Крали Марко е покорен османски васал, а дъщеря му е любимата жена на Баязид Светкавицата. Крали Марко участва с войски на османска страна в битката при Никопол през 1396, когато окончателно загива българската държавност.

99

3

преди 12 години

Кара, в 76 има въпроси , останали без отговор. Прав си за войните, не споменаваш, че в тях участваха хора от всички религии и всички те допринесоха за това хората да започнат да си задават въпроси за това, дали има Бог и той добронамерен ли е. Мисля, че един от резултатите от тия войни е отделянето на религиите встрани от обществения живот и създаването на светски държави. Даже Турция става такава преди Първата, което не и пречи да избие милиони арменци....

98

Крали Марко

преди 12 години

До Кара Ибрахим Татърлъ. Като те гледам явно малко сме избили и е имало нужда от още трепане.

97

до 93

преди 12 години

Е и някой да те кара купуваш къде е проблема заврял си се в града каквото има в магазина това ще ядеш като не ти харесва стой гладен или живей на село аман от ревльовци и роби и конспиратори.

96

Анонимен

преди 12 години

Е... Ако броят и всички еретици - разните католици, англикани, баптисти и т.н. може и да се получи... Иначе християните надали са повече от 200 млн...