56

Анонимен

преди 12 години

Тоя турчин ли е?

55

Анонимен

преди 12 години

Като гледам какви са повечето коментари срещу това момче, за пореден път се убеждавам, че повечето драскачи в този сайт са тежки деграданти и *** боклучливи хейтъри. За съжаление, същото се отнася и за по-голямата част от т.нар. "български народ"... Жалко... Болест...

54

Анонимен

преди 12 години

*** конкурси показващи деградацията на разни "музиканти".

53

Анонимен

преди 12 години

мисля, че има талант и след време може да стане един добър поп изпълнител,но не и сега, сега и точно в България!За съжаление, може само да пее.... за да има голям успех, трябва да е и добър композитор, а понеже не е ще чака някой друг да му композира и продуцира песните... а в днешно време в България няма такъв композитор и продуцент на поп-денс музика, който може да възвърне отново публиката на този стил!

52

pool

преди 12 години

Само като му прочетох фамилията и ми стана ясно! Радвам се,че и едно предаване не съм гледал на тази боза! А и си направете сметка, вчера имаш залози в един сайт,най ниският коеф беше за Рафи,така ,че правете си сметка колко е реално всичко!Все пак успехи на момчето,дано се развие

51

Калин

преди 12 години

ХАЛВАДЖИЯНА .. ОТНОВО ЩЕ НИ ЗАЛЕЕ С ПОШЛИ МУЗИКАЛНИ РЕАЛИТА .. АЙДЕ ПАК .. ПОРЕДНИТЕ ЛИЦА ПРОБУТАНИ ЗА .. НАДЕЖДИ НА БЪГЪ МУЗИКАТА ...БЕЗПЛОДНИ УСИЛИЯ .. САМО СМУЧАТ КИНТИ ОТ СМС НА ШАЙКИТЕ ..

50

колиоооооо, колиоооо

преди 12 години

да бе, повечето умни хора са над такива предавания, конкурси и т.н. простотии, но не са над плювалника на днес.бг-то, където всички трябва да са информирани за предпочитанията им

49

ha

преди 12 години

balgarskia x faktor s armenski faktor hahaha of

48

ММ

преди 12 години

До еееЕй,тъпо ***,най-напред научи,че евреин и арменец не е едно и също.По-нататък какво да говорим.*** си е тъпо.А на момчето пожелавам успех!

47

Калин

преди 12 години

СКОКЛЬО .. ДА СКАЧА И ДА СЕ ХИЛИ КАТО *** .. КАЧИ ЛИ ГО НА КЛОНА .. ЗВЕЗДА .. БИЛО.. КАКВИ ЗАПИСИ БЕ ..ПАЙНЕР МАЙКА .. ТУК ТАМЕ МОЕ ГО ЗАВЪРТЯТ.. ПО БУРГАСКИТЕ КАБЕЛАРКИ .. САНИ И БОГОМИЛ С ИСТИНСКИ КАЧЕСТВА ЗА ГОЛЯМА СЦЕНА .. И МЕЖДУНАРОДНА ИЗВЕСТНОСТ:) А ТУКА НЯКВИ ДЖАФКАТ...

46

Анонимен

преди 12 години

Абе Фреди Меркюри дали е печелил *** конкурси като малък? Дали затова е станал звезда хахахахаааааааа май че е станал именно заради това, че не е печелил такива конкурси.

45

колио

преди 12 години

никой не е толкова злобен, проблема е че повечето умни хора не ги гледат тия предавания, новини и т.н. - пълни простотии

44

Анонимен

преди 12 години

"Първият победител в X Factor все още си няма гадже"Със Слафчо Чалгамена не си ли пеят на микрофоните?

43

до42

преди 12 години

Така сеи и знаех..дървиш се на мъжко ..като баща си...Тежко детство,а!?

42

Анонимен

преди 12 години

Най-добрият в шоуто беше Богомил-изключителен тембър,страхотно възпитано и обаятелно момче.Просто е твърде малък и не му стигнаха силите в танците и артистизма.В това отношение рафаел беше по-добър.Но като глас-както каза Васко Василев за Боги "Уникален се,у-н-и-к-а-л-е-н"

41

Анонимен

преди 12 години

Хората, които ни пробутват турски сериали и такива бездарници като Рафи са едни и същи де факто. Хора бездуховни, водени от желание за печелене на пари и известност. Духовни и интелектуални плазмодии.

40

до 40

преди 12 години

И как разбра ,че е връзкар...!? Ей така, просто да плюем...

39

за 37

преди 12 години

Арменски връзкар. Един от многото връзкари, поради които в Бг не се прави истинска мезика.

38

Даниел

преди 12 години

Ето в този момент можем да видим колко струваме като народ. Само му завиждате, плюете го момчето, убиждате го на етнос. Ей това българите и за ада не сме. Нека момчето стане известно и да радва България. А на всички злобари да станат по-умни и по-добри.

37

еее

преди 12 години

Евреин е спечелил някакво поредно безсмислено предаване. Да гледаш как съхне боя е по-интересно отколкото да гледаш такива тъпотии.