133

до 122

преди 12 години

Гълъбе, фонда е един и за да не се изпразва трябва някой да го пълни! Даже в училище си смятал задачки за басейна който се пълни и празни от няколко тръби. Е, за да го има трянва децата да го пълнят поне със скоростта с които пенсионерите го изпразват. Като няма деца ще се изпразва или да се намалят пенсиите на тези които не са отгледали и възпитали такива!!!

132

ГЕРБ

преди 12 години

От ГЕРБ направиха първата вноска 8 милиона долара, за радара в Турция. тоест купиха земята за ракетите. Остават още 800 милиона и България ще си купи и американски ракети. Аз предлагам с една ракета годишно да се избиват пенсионерите. Така Бойко ще е спокоен и ще си *** и пее американския химн

131

до 122

преди 12 години

Пенсионен фонд имаше, но през 80-те години предшествениците на гоце му видяха "сметката"...И въобще не е "редно" осигуровките, които плащаме сега да отиват за пенсии на родителите ни! Това са ти го втълпили гоцевите 'икономисти", прави се сега, защото фонда го няма, но въобще не е "редно"! Редно беше родителите ни да получават пенсиите си от заграбения пенсионен фонд, а нашите осигуровки да се трупат в същия този фонд, от който ако доживеем да получаваме пенсии!

130

атака

преди 12 години

В контрапредложение в пленарна зала АТАКА поиска да се намали възрастта за пенсия от 31 декември 2011 г. с 4 месеца всяка календарна година, за да може жените да се пенсионират на 57 г., а мъжете на 61 години. Това заяви зам.-председателят на парламента Павел Шопов в отговор на антинародната пенсионна реформа на ГЕРБ, прокарана с тайно внесени текстове към Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване."Стреснаха се от нашето предложение и с процедурни хватки не го поставиха на гласуване", коментира Шопов. И обясни, че идеите на АТАКА са много по-житейски издържани с оглед стандарта ни и средната продължителност на живот. "Когато се сравняваме с Европа, трябва да имаме предвид всички показатели", категоричен беше националистът.Второто предложение на АТАКА - създаването на специален държавен пенсионен фонд, в който да се събират пари от управлението на държавната собственост в страната, също не влезе в дневния ред на управляващите. "В активите на фонда могат да бъдат включени пари от приватизацията, военни имоти и други. Там трябва да бъдат и естествените монополи, от които всяка държава печели - ЕРП-тата, имотите на БТК", обясни някои от източниците за попълване на този фонд Шопов. Според него сега имаме шанс с Е.ОН, която обяви, че разпродава разпределението на Североизточна България, да направим първата крачка за връщане в активите на тези електроразпределителни дружества".

129

Осиране без граници

преди 12 години

ГЕРП пак са ***. Но народа обича да сърба тяхната супа :)))) Сърбай народе, сърбайййй

128

ТАКА ВИ СЕ ПАДА

преди 12 години

Понякога си мисля, че дори ви е малко. Вижте какво е написал един ***:"Пенсионерите са готованци! Една орева света по телевизията, че нямало да се пенсионира на 60, а на 60 и 4 месеца! Ужас! Горката женица... ще трябва да изпусне цели 12 промоции в Лидл..."Много, ама нямате представа колко много бих искал да го знам тоя плазмодий. Искам да се погърчи в ръцете ми. Да се видим. Представям си какъв е червей. Ла-но, мазно и ***, типичен гробар.

127

do 115

преди 12 години

Питаш къде са парите на пенсионния фонд. Много просто, какво става като се празни от такива дето не са отгледали читави деца които сега да го поддържат!!! Който не е гледал деца да остане на минимална социална пенсийка и въпросът ще се уреди

126

Анонимен

преди 12 години

Този е покровителят на мафията в България, той защитава ДС и всички престъпници, той назначава съдии и прокурори

125

дан

преди 12 години

*** и ***...остават му дни до края на мандата и не спира да прави поразии...долна комунистическа ***

124

до 106

преди 12 години

Как можеш да кажеш "готованци" на хора които са дали своят дан на държавата и са се пенсионирали по всички правила на закона?!Не насаждай омраза и подигравки към възрастните защото и теб те чака същото-ще дойде време и ще слушаш същите приказки за и себе си...

123

Анонимен

преди 12 години

Боко дава 2милиарда евро на гръцките пенсионери.. Ако еврозоната се разпадне се очаква гражданска война във Италия и Гърция.. Те не свикнали като българите да живеят с 70евро пенсии и щели да направят война да издигнат барикади.. Първия генарал на САЩ дори каза че страхувал от гражданска войни във ЕС.

122

Анонимен

преди 12 години

За да има пенсионен фонд трябва пенсиите да са равни на постъпленията. Редно е постъпленита от пенсионните осигуровки на децата да отиват за пенсиите на родителите им а не да хрантутят всякакви които или не са отгледали деца или те са крадци или най-лошото, след като за наша сметка са получили образование сега работят в чужбина

121

Анонимен

преди 12 години

Боко е *** дава 2милиарда евро на гръцките пенсионери.. ..

120

joro64

преди 12 години

Aбе хора тези избраници дето седят в парламента немали кои даги гръмне?Пенсиона реформа за кого затях ,хората които работят в производството мислители ,че ще доживеят до пенсия икак се върти волана камион 8часа на65години .Дори трябва по рано пенсеониране зада има работа за младите.

119

helius

преди 12 години

Въобразява си че може да спре земята да се върти.

118

boqn4o

преди 12 години

Първанов е толкова ясно, че е необходима тая реформа, ама нали ще става опозиция на ГЕРБ, та да привлече избиратели, сега е с хората при всеки техен протест. Това е покровителят на мафията в България, той защитава ДС и всички престъпници, той назначава съдии и прокурори. Колкото до пенсионната реформа - тя ще стане. Въпросът е дали от сега постепенно или след години изведнъж, което ще ни удари много повече.

117

Анонимен

преди 12 години

ЧАК НА КРАЯ НА МАНДАТА СЕ СЕТИ, ЧЕ Е СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ. КАТo ДОЙДЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО И ВЗЕ ДА СЕ ОБАЖДА, А ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НА БАТКО И БРАТКО И НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ МЪЛЧЕШЕ ,ЗАЩОТО ТОЙ ИЗМЪКНА ОТ РЪКАВА СИ ХАМСТЕРА СТАНИШЕВ БЕЗ НЯКОЙ ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО И ПОСЛЕ ХАМСТЕРА ПОВТАРЯШЕ 'МЕН НАРОДА МЕ Е ИЗБРАЛ'

116

Анонимен

преди 12 години

Тоя комунисти агент на ДС до последно ще спира развитието на България. Да се измита от президентството и да престане да работи против българите.

115

до 111

преди 12 години

Нищо не "одобряваме"! Но вместо да налага вето гоце, нека първо каже къде са парите от пенсионния фонд?! Ако случайно ги върне може да се окаже, че има повече пари за пенсии и няма да има нужда да се вдига възрастта! Но.. няма да го направи , защото тези пари са откраднати от неговите началници и ако проговори .....! Та в тази връзка това, че налага вето е чисто лицемерие и популизъм! Такива мерки трябваше да предприемат и предишните! Но не върви да реформираш нещо, което преди това си заграбил!

114

Анонимен

преди 12 години

ТУК НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА А ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ТОЗИ НА СНИМКАТА