131

Анонимен

преди 12 години

Бойко препоръча на докторите по повод на починалата родилка да дадат курбан....Боце,като патриот и родолюбец стани курбан и си *** ! Ритай си мачлетата,играй тенис на вързано за кебабчета,рисувай си,пей,ако искаш...Само си подай оставката.

130

ddd

преди 12 години

Да бяхте протестирали ,когато трябваше!! Ама българина не мисли в перспектива... за него важи ... чи ко ми ие??? Ям ,спъ, ибъ... Ама да помисли ,че ако не се направят реформи след десет години няма да има ни за зърнопроизводители,ни за пенсии ...не бе ...дайте всичко да изядем СЕГА!!! Ибал съм му мамата за после!!! Той иначе ББ ни е виновен!

129

Анонимен

преди 12 години

това е стачката на крадците,подкрепете я

128

gesha

преди 12 години

do 101 pich vuobshte nqma smisal da im govorish za tezi neshta zashtoto sam go kaza ovchi narod SEGA MNOGO OT TQH SI MISLQT TOZI E NAKAKUV NADRUSAN JIVEESHT VUV SOBSTVEN ZAKONSPIRIRAN SVQT . VIJ STACHKUVAT ZA PENSIITE A SUS TEZI ZAPLATI NEMOGAT I DA DOJIVEQT DO PENSII NQMAM DUMI. SCEBARIQ NA PROTESTA E SUBIRAT SE PENSIONERI OT VSQKUDE NA BEZPLATNA EKSKURZIIKA IDVAT DO SF OTIVAT PRED PARLAMENTA I TAM SE PRESUEDINQVAT PLATENITE FUTBOLNI AGITKI ZAPOCHVAT DA BUISTVAT I KUKITE PREKRATQVAT PROTESTA

127

до 124

преди 12 години

тогава не бяха синдикати,а профсъюзи,но шефовете бяха същите

126

Витоша-Бистрица

преди 12 години

България се тресе от стачкии, протести, демонстрации, блокади, а управляващите се забавляват с народа. Стачкуват железничарите, зърнопроизводителите, протестират срещу убийствената пенсионна реформа, протестират от "Сила"срещу високите цени на горивата и храните, срещу бавното правосъдие, тайно протестират полицаите и т.н. Най-после и синдикатите се събудиха, ред е на позаспалите студенти. А пожарникарът плаши , че ще си подаде оставка, ако продължат да стачкуват. Хайде, доста ти търпяхме простотиите, лъжите и наглоста. Отивай си заедно с Дянков или се захванете с овчарлък и градинарство. Не ви е мястото в парламента. Не ви искаме, не го ли разбрахте? Фалшифицираните избори не ще ви помогнат. Идва видовден за най-веселите лъжци в България!

125

Гражданин

преди 12 години

Най-накрая светлина в тунела! Ще закриват народното събрание.

124

Анонимен

преди 12 години

премиера оня ден си каза в прав текст, ако не ме харесвате, замервайте ме с камъни и ще си ида...

123

!

преди 12 години

По барикадите между парламентарните плъхове и изгладнелият избирател може да се види нивото на диалога между тях! Друг е въпроса, че вътре я има, я няма десетима души, а Боцко ще поглежда как върви протеста с едното си око от време на време по платеното тв, където ще му разсказват, че в Багдад всичко е спокойно и народа го обича- да продължава да си пуши пурата и да не се ядосва!

122

do 117

преди 12 години

1во - Пенсионен фонд има от 2000г. 2ро БНБ не е фалирала нито е била застрашена от фалит 3то Когато спестяванията на народа в ДСК бяха изпозлвани за погасяване на вътрешен дълг - КНСБ и Подкрепа ги нямаше - защото това стана през 1988ма!

121

Анонимен

преди 12 години

Зимата ще има разстреляни герно-комунисти за държавна измяна,начело с Боко измекярина

120

Пророк

преди 12 години

Пазят се от народната любов, а тя става все по-гореща и все по-силна. Към март месец нещата ще излязат извън контрол, ако тези некадърници продължават по същия начин - кражби, лъжи и обещания. Нямало пари ! Ами къде са? Аз ли ги изхарчих за ленти и софри ????????????Подпомагат ЧАСТНИ футболни отбори и строят стадиони, а родилките измират заради мизерията в болниците ! Некадърници !

119

до 101

преди 12 години

Така е! Няма спор. Но ако се погледне още по-отдалече ще се види, че положението наистина е доста тревожно не само в страните с извършени държавни преврати, а и в целия свят. Назрява момента, когато на всички хора ще им писне от сегашното световно статукво. Ще настъпи световен преврат и ще бъде създаден нов ред. 2012 едва ли ще е края на света, но е твърде вероятно да бъде началото на този нов световен ред. Не е редно 90% от парите на света да се държат от шепа еврей и руски олигарси.

118

Maraba

преди 12 години

Между СУ и парламента в момента са паркирани...къщички на коледен базар-кеф ти бира,кеф ти немски наденички или сладкиши.Цирк!

117

Николай

преди 12 години

И както е казал Бенковски: "Ставаите робове,аз неща ярем"

116

Анонимен

преди 12 години

До синдикалната върхушка !!Кажете бе синдикални защитници на крадливите комунисти, къде бяхте, когато БКП-БСП откраднаха 4 милиарда от пенсионния фонд, а също и спестяванията на хората в БНБ, която умишлено я докараха до фалит, ами парите от ДСК-влоговете за жилища, тези пари хората ги спестяваха цял живот, а вие ги откраднахте за 0 време пладнешки разбойници такива! Без никакво угризение на съвестта (комунист и съвест) оставихте хората работили цял живот без спестявания и без пенсии - всичко откраднаха. Това което пенсионерите сега получават е от нашите данъци, събирани след 1989г., а техните внасяни пари за старини, БКП-БСП ги ОТКРАДНАХА още през 1990г. и сега ревът с крокодилски сълзи, че пенсиите са малки и Борисов е виновен, че не ги увеличава! Сега същите тези синдикати, тези комунистически ***, които си траеха през цялото грабителско време /20 год./ на прехода от комунизъм към червен капитализъм най-безочливо тръгнали да стачкуват, абе синдикални мошеници, ояли се с народна пара що се не скриете там от където сте излезли бе, от утробата на крадливата 100 годишна бабичка БСП, а сте взели да се правите на защитници на хората, но си траехте докато комунистите ги грабеха, то реално и вие сте си комунисти, от същото котило сте произлезли!

115

Анонимен

преди 12 години

Номерата на циракджиите от ГЕРБ привършват. Даже и рязането на ленти намаля драстично напоследък.

114

До 106

преди 12 години

Грешиш. Новото правителство няма да бъде ляво. То ще бъде експертно правителство, начело с д-р Стойчков. Целта е да има приемственост. Без такава едва ли ще ни е добре. Представяш ли си какво ще стане, ако изведнъж секнат простотите ?

113

до 103

преди 12 години

Няма как да се възприеме сериозно човек, който смята, че съществува дума "реперуар"...

112

Анонимен

преди 12 години

комунистите *** са навсякъде в администрация,полиция,синдикати,от всичко където може да се ***,от народните пари