100

Анонимен

преди 12 години

OSTAVA I POJARNIKAR NA GODINATA DA GO IZBEREM I TIPOTIYATA STAVA PILNA

99

Анонимен

преди 12 години

Господи,отвори си тефтерите,и си прибери серсемите!Тая тиква колко още ще ни резили?

98

rument

преди 12 години

И за премиер става,и за футболист става!

97

ритнитопко

преди 12 години

NO KOMENT :( Положението. се влошава.

96

Анонимен

преди 12 години

OT TOЯ НЕГРАМОТЕН ЦЬРВУЛСТАВА САМО БОКЛУДЖИЯ

95

gogo

преди 12 години

Страхотна статия ,ама внимавайте ей,могат да ва арестуват като се подигравате на Св.*** .Ама най много ми хареса изречението за националите,гелосаните национали .Браво вие сте може ли да пишете и добри статии .Ади да живее Свети *** .........

94

Жожоба

преди 12 години

Нескончяемия български цирк продължава!

93

един местител

преди 12 години

само ни занимават с глупости!

92

Orda

преди 12 години

На Него най-много ще му прилягат следните титли:1. Плачко на годината;2. *** на годината;3. Лъжец на годината;4. *** на годината;5. Лицемер на годината.6. Мошенник на годината;7. Надувко на годината;8. Страхливец на годината;9. *** на годината. и още много от подобни категории.

91

13

преди 12 години

БРАВО!!!Разсмяхте ме до сълзи и коментарите ви ми харесват!!!Приятен ден на всички и се усмихвайте повече!

90

АЗ

преди 12 години

Аз пък гласувах за Бойко за футболист на годината.И не защо съм му някакъв фен,а за да накажа онези гелосани,татуирани,пияни и т.н. ритнитопковци,носещи националния екип.Дано поне малко им светне колко изложиха България.Сраааааам !

89

цитат

преди 12 години

- ***! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! ---Бай *** в банята-цитат

88

Анонимен

преди 12 години

Защо ли? Защото сме проста, невежа и безмозъчна нация със силно развит инстинкт за духовно и душвно самоубийство!!!

87

1

преди 12 години

А д-р Стоичков какво какво е казал????

86

Тигрица - певица

преди 12 години

Новината присъства във всяка по-известна свветовна медия. Дано не ни го вземат я от Реал, я БарДЦелона, може и съра да замени Рууни с нашия централен нападател. Сърцето ми се къса. С него винаги БИЕМ, ама голем бой пада.

85

Анонимен

преди 12 години

Абе тия от ФИФА, ФОФА, ФУФА и УЕФА къде блеят?! Защо недооценяват нашия банкянски футболен гений? Веднага да му дадат и 'Златната топка', и 'Златната обувка'! Ако пък искат да става с гласуване, няма проблем, достатъчно е да дадат на партията му да организира изборите и всичко ще е сигурно :)))

84

Анонимен

преди 12 години

Цървула на века ще става футбиолист на годината..... Ако междувременно не беше и премиер щеше да е весело.

83

Анонимен

преди 12 години

А българите печелим приза "Най-търпелива нация на столетието", макар че "търпелив" не е най-точното определение в случая, но да не ставаме цинични:)

82

Анонимен

преди 12 години

Aко Борисов е толкова отдаден на футбола че да е футболист на годината - кога си върши работата като премиер? Да не забравяме че му остава време и за карти и лов със Вальо Златев?

81

Ха-ха

преди 12 години

Е,тази сутрин ми вдигнахте настроението,супер статия,смях,смях,смях....Иначе е мъжкар,е трябва да грабне приза за футболист на годината,не го огорчавайте...Весел ден на всички Ви...