11

8

преди 12 години

Ne vijdam drug izhod osven Boiko da svika referendum za smiana na ustroistvoto na sadebnata korumpirana sistema v stranata!!

10

Анонимен

преди 12 години

Значи в Полша лустрацията е законна, а в БГ - не! По-скоро е незаконен самия КС и трябва да се изхвърли на бунището за агенти на ДС.

9

Batman

преди 12 години

Също така нека да напомним че по силата на нашата политическа въртележка "независимият" КС в момента се състои от протежета на агент Гоце и на други агенти от последните години. А за да си представите абсурда наречен "неотменно гражданско право" само заменете "агенти на ДС" с "агенти на Гестапо". Защото Гестапо съществуват само десетина години, а ДС вилнее и управлява страната 45. Да не говорим за подмолното влияние след 89-та.

8

дипломат от ДС

преди 12 години

Голям кеф, конституционния съд за пореден път им натри носа. Тези управляващи нямат нито едно решение атакувано пред съда, което да не е отмемено:)))Пълна правна некомпетентност и безпомощност!

7

wiktor

преди 12 години

Напомням, че Гоце Първанов е президент до края на януари 2012 ;)

6

Див Петел

преди 12 години

На всички ни е ясно че цялата съдебна система е дълбоко прогнила от корупция и всякакви зависимости.Новия президент обаче ще може да отзове доносниците на друго основание и пак ще имотнеме хранилките.

5

сеирджия

преди 12 години

А какво ще прави послушко Росенчо? та нали обяви,че първата му работа ще бъде да уволни всички агенти от дипломатическите служби и да ги замени с нови кадри? Може би такива като него - хем ***,хем послушни!

4

бг

преди 12 години

ЕХОООООООООООООО,,,,,ХА СЕГА ИМ СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНО БРьМБАРЧЕ И ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ПРАЗНУВАТ И КАК СЕ ПРОМЕНЯ,, САМОЧУСТВИЕТО,,ИМ.....НЯМА ДА СЕ ЗАСРАМЯТ ААААААААААААА,,,,,,СТИГА БЕЕЕЕ

3

DeDe

преди 12 години

Да ви е честито демократи.Това може да стане само при комунистите и при Бойко Борисов.

2

Гоце

преди 12 години

Нищо ново! Такова е поръчението на агент Гоце! Ако някой е очаквал друго решение жестоко се е лъгал! Ами сега предлагам да ги ротират, като ги махнат от уютните места в ЕС и ги пратят в Египет, Либия, Сомалия, Сирия, Судан, Нигер!Съдебна мафия!

1

червена холера

преди 12 години

АМИ ТЕ В ТОЯ СЪД СА ВСЕ АГЕНТИ НА ДС