35

Хубавец

преди 12 години

Хубава е наистина. За Коледа е много хубава.Искам само да и го кажа, че е много хубава.Хубави са и седалищните й мускули.За нея гласувах.

34

Kapo

преди 12 години

Така им се пада, щом не са поканили Боко да резне лентата и да открие приюта, сега ще го събарят. После да го построят наново и тоя път да го поканят!

33

Катуница!

преди 12 години

Хората от Катуница призовават за национални протести заради присъдата на царчето под минимума!

32

Анонимен

преди 12 години

Прав си Алекс,ама забравихме за онея построики дето ги снимаха с хилекоптер,по скоро някои пак даде пари под масата.ако знам как и на кого и аз ще дам под масата за попа.За богати няма закони.Запомни го добре,тук от 22 години за богатите няма закони!

31

Пламен

преди 12 години

Такива като отец Иван се броят на пръсти , а вие искате да унищожите и малкото което е постигнал.Ваща мама чиновническа.Понеже сте много ербап - на умряло куче нож вадите.Що като сте толкова отворени не съборихте на *** Кирил Рашков в Катуница незаконните къщи.Или тия дето ги снимаха от хеликоптера до яз.Ивайловград.Да знаете Господ гледа от горе.Той бави ама не забравя.И удря там дето най-боли.Ще ви стигне Божието възмездие и ще е заслужено и жестоко.

30

Кирил

преди 12 години

Значи сега да ви каже дедо ви Кирил: ужасно грозна госпожа. Съжалявам, но факт.

29

След Изборите!

преди 12 години

Истинските резултати от изборите са тези:Резултати: Кой е Политик на 2011 година от посочените по азбучен ред? Йорданка Фандъкова 6.32% Кристалина Георгиева 11.79% Меглена Кунева 41.71% Росен Плевнелиев 16.58% Стефан Данаилов 23.59%

28

1234

преди 12 години

Всички прокурори и съдии трябва да бъдат осъдени на смърт,това не са хора това са животни в човешки вид. Какво като не са законни постройките,узаконете ги бе *** в съдебната система,това са бг дечица и майки без дом,а това което е направил този свещеник е достойно и за най-високото бг отличие,мръсни долни *** съдебни, да *** майката на цялата съдебна система.Смъртна присъда за всеки съдебен *** начело с Велчев,долният и мазен ***.

27

anonimen

преди 12 години

6tom posegnaxa i na otec IVAN,4ovekat koito e bribral ot ylicata tiq ne6tastni dy6ici,gladni bezdomni bez pyknata para,otxvarleni ot ob6testvoto,nejelani ot nikoi,obezvereni ,stra6en gnqv boji 6te se stovari barxy Balgaria ,tova e rezil,vmesto darjavata da sazdava priuti i da se griji za tqx tq ru6i tova koeto e sazdal edin istinski xristiqnin,POZOR ZA BALGARIA

26

alex

преди 12 години

Всички вие, които плюете - знаете ли какво значи УЗАКОНЯВАНЕ и защо в нормалните държави се прави ПРЕДИ да се строи, заедно със съответните разрешителни скици и т.н.., а не СЛЕД това, защото утре при земетресение тази сграда рухне недай си боже, какво става. По тази логика дайте всички да си построим по една къща, кой където свари? Отец Иван е можел да отиде при тогавашния омбудсман и мин. председател или министър и да им предложи идеята си. Не го обвинявам човека, направил е добро, но има ЗАКОН

25

Алекс

преди 12 години

*** цялата страна е осеяна с кви ли не палати които са незаконни,те се хванаха с на попа делото да спасява хората.Браво на правителството.Стоите си в вас и мълчете докато не изгонят и вас на улицата

24

Ташинко

преди 12 години

Мръсни скапаняци !!! Доган и други подобни *** си легализират незаконни обекти , а на него едно барбекю сабориха та да се покажат как изпълняват закона тръгнали дома на тези нещастни хора да разрушават... Толкова труд за една благородна кауза ,а те искали да ги местят . ***! Бесилката им е малко!

23

Фейсбук

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!В тази страница има ограничение за ползване. Право на достъп имат само лица над 18 години. Т.е. Хора с право на вот според българските закони.Ако и вие смятате така: Тогава това е групата за вашите дискусии!Гласувайте.Тук не могат да ни излъжат.

22

Илина

преди 12 години

Преди една година и аз подкрепях отец Иван,но когато чух една от *** да казва, че докато не роди 7 деца няма да спре.Това не е приют едни и същи са там от години защо не си осигуряват прехраната сами, млади са какво правят докато децата са на детска градина.

21

raptor213

преди 12 години

Прекалихте бе хора!Как може да падате толкова ниско?Съжалявам,че гласувах за ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 12 години

Bulgarska rabota! Butat ne6to gotovo i udobno i pla6tat pari ot danakoplatcite za da osigurqt podslon za horata!Za6to da im e lesno na ob6tinarite , kato moje i da im e trudno! Bulgari...!

19

Анонимен

преди 12 години

Никаква земя не са заграбили, 14-ти! Срам, срам, срам за всички нас!Силата на един народ и на една държава се познава по грижата за слабите. Е сега съвсем ще се опозорим.

18

Анонимен

преди 12 години

Отвратително.

17

еретик

преди 12 години

Не зачетоха и мнението на омбудсмана. За кой ли път си мисля, че омбудсмана е нещо като арменския поп

16

Боян Боев

преди 12 години

Призовавам всички, които са помогнали за този дом, или като нашето семейство даряват дрешки или каквото могат ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ!!! Нека който знае да каже КОГА милят да изселят хората!!!