22

Хуан Минглу

преди 12 години

Ами ако Стоян Балтов имаше в себе си касапски нож като оня пич от центъра на София, сега щяха да го изкарат касапин и изверг, защото е заклал като ярета ***, които са имали за цел да го убият...

21

бивш българин

преди 12 години

В Студентския град са се установили отношения, МНОГО ХАРАКТЕРНИ ЗА СЪВЕТСКИТЕ ГРАДОВЕ (сега - и за "постсъветските") - законът на джунглата. В западните студентски градчета такива НЯМА. Тези неща говорят много и за студентите и за обществото като цяло.

20

Смърт

преди 12 години

Смърт за тези и всички малодушни *** избиващи комплексите си върху хора които са отишли да се забавляват !! !!

19

Смях

преди 12 години

Подобни побои са нармални за всичик дискотеки в чалгарската ни държавица.Ще ви се да сочите с пръст и да е само в студентски град, но не е !

18

Анонимен

преди 12 години

Хората причинители на това са ИЗМЕТИ и нека лежат доживот.

17

Анонимен

преди 12 години

Студентския живот е сладък само за безделниците, които вместо да залягат над учебниците си друсат трътките по дискотеките. Много вярно, аз учех много и за мен беше ад. Да не говорим, че след гимназия няма истинско приятелство - всеки те смята за конкурент и ще ти забие нож в гърба при първа възможност.

16

до 10

преди 12 години

Е все пак и ние от село не сме еднакви. Виж ме мен - имаме къща като гимназия и прислуга. Като дойдох на София и веднага ми наеха апартамент в елитен квартал, супер лукс. Не живея при онези *** в Студентски град.Но разбирам кои имаш предвид - онези бедните, от схлупените къщурки около нас, които гледат да си хванат някой баровец да им плаща за сексуални услуги или за бяло.

15

Анонимен

преди 12 години

Значи в Студентски град в София цари академичен дух. :( Деца, учете навън!

14

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам СМЪРТ на Александър Данаилов, Вили Георгиев и Светлозар Стоилов!!!!!

13

Ishmael

преди 12 години

Идете някой път да видите общежитията на АУБ в Благоевград - чисто, тихо, спокойно, никакви побоища и всеки те поздравява учтиво. Ха си направил някоя простотия - веднага $100 глоба и може и да те изгонят за постоянно.Тези от студентски град да отидат там на малко обмяна на опит - има какво да научат!

12

до 9

преди 12 години

Ами защо да се шуми повече, че повече бременни жени да помятат ли?

11

Цеца

преди 12 години

И мени ми биа лани като дуйдох за пръва година ама яз са съм веке стара *** и са яз ги тепам и от познавам некои баровеци с жипки и кат им кажа и они тепат сите наред, мажко женско нема прошка.

10

Анонимен

преди 12 години

В Студентски град съм виждал единствените уплашени бакшиши в София Няколко пъти съм замръквал в тази *** и като махнеш на такси ,първо те оглежда от главата до петите и после се съгласява да кара Какво им се е случвало е пише и във вестниците

9

Цървуланковци

преди 12 години

Търтеите от село дойдоха в града да учат ви_шУ и си показаха селските беци. А курвентиите си наваксаха с праскането, което на село е по-трудно, няма с кой.

8

Discovery

преди 12 години

А колко много се шумя около тоя случай и какви мерки уж щяха да се взимат, а общо взето нищо не се промени, както и при всяка трагедия, коята става в Бг... шуми се, шуми се, шуми се и накрая всичко се забравя и всичко пак по старому!!! А бе... толкова сме зле, че не ни се иска да си го признаем просто!!! То не беше тоя с камьона дето бутна автобуса, то не беше дискотека Индиго, то не беше запаления влак, то не беше оня дето с колата си помете 6 деца на Великден, то не беше Катуница, то не беше..

7

студент

преди 12 години

Тия в Студентски град са от плебса. Аз също съм от село, но на село имаме къща като гимназия и съответно не съм в общежитие, а ми наеха апартамент, целия само за мен.

6

от село

преди 12 години

Така си е, защото е пълно с хора, които отиват там не да учат, а да се друсат и да слушат чалга. Студентския живот е сладък само за безделниците, които вместо да залягат над учебниците си друсат трътките по дискотеките.

5

Анонимен

преди 12 години

Студентския град е тотално окопиран от мутрите. Какво друго да очакваме ?

4

2679

преди 12 години

Селяни в голям град...

3

Малчо

преди 12 години

Тези тримата, са веротно синове на обикновенни хора!Че са ***, *** са!Но ако бяха богаташки чеда, щяха да се разминат с някоя условна присъда!Сега обаче, на мене ми се чини, че ще отнесат ефективно по 1015г.!