143

Анонимен

преди 12 години

И продължава да работи на заплата доста по голяма от 200 лева. Щото *** доказа, че иса и може. Т'ва е ! Другите да го духат!

142

пак

преди 12 години

В дискотеките на Студентския град толкова плащат само за една бутилка водка и въобще не им се вижда скъпо..за 8 декември пък какви суми се харчат - студентските такси направо са жълти стотинки.

141

до 139

преди 12 години

Ха-ха-ха, те тия двамата станаха доктори хонорис кауза най-вече заради изключително си умения да говорят чужди езици ха-ха-ха-ха :)))

140

Анонимен

преди 12 години

137Щото от пиене не остава време да си трезвен, затова. Нали ги гледам студентите - като кандидат работници. Не стават да го ***. Идва ми, обяснява ми как бил учил 5 години и само заради това, трябва да муплатя 1600 лева начална заплата. Учтиво му съобщавам, че имам големи разминавания в идеите. 1600 лева ще получи, когато докаже, че може да живее, без да се налага да му сменям памперсите. Дотогава-1000 лв в пробен срок в полза на работодателя. От 10 студенти, само един остана!

139

Демокрация!

преди 12 години

Без пари нито мама на тате дава, нито доцента на студента дава.

138

Анонимен

преди 12 години

Абе това няма значение, важното е, че си имаме едни нови много интелигентни доктори 'хонорис кауза', миналата година в Перник, а днес и в Пловдив!

137

Анонимен

преди 12 години

135 - *** там си нямат ГЕРБ и са нестабилни държави!:) Все пак ние сме най-добрите, нали знаеш:)

136

Анонимен

преди 12 години

Прочетох някои добри предложения.Защо не се организират студентите и вместо ругатни, и пиянски вой не ги обявят по един цивилизован начин в кабинета на министъра на образованието?

135

Анонимен

преди 12 години

Докато тая държава не се очисти и от последния крадлив червен дрипльо, няма да се оправи.

134

ордо

преди 12 години

В скандинавските държави е безплатно, даже в някои от тях като Дания и Швеция дават стипендии, като не се гледа успеха, а се изисква да си взимаш изпитите. Във Финландия и Норвегия отпускат заеми (при все пак безплатно образование) като при добри резултати част от заемите се опрощават. Какъв комунизъм, какви пет лева. НБУ и Свободните във Варна и Бургас ли са ви за пример пффффф ?

133

Анонимен

преди 12 години

Евала! Много са добри герберите! Пичове и готини мацки, тип "Цацева" и "Фидосова"!:) Браво! Умни са! намериха начин да се отърват от всички в тази държава! на болните им спряха лекарствата и някои от тях взеха да се взривяват! На студентите им дигнаха таксите и вече ще се кефят само плиткоумните и богати! На земеделците им спряха мангизите и тях ще ги откажат! Абе всичко спряха! Дори кражбите:))) Само дето държавата вече спира да функционира, *** то туй от мат'ряла:)))

132

Ъ ?

преди 12 години

Странни немислещи хора се опитват да се изказват...и много ясно че ще се изкажат неподготвени. Най-прекрасното на безплатното образование е, че някой беден, окъсан но изключително талантлив или гениален човек ще има достъп до него и ще може да донесе полза и т.н. и т.н ..... пък вие искате в крайна сметка да ви управляват децата на мама и тате дет ни управляват сега сигурно за да можете да плюете по тях после .... Мозък имате ли ? Нямате ли ?

131

Анонимен

преди 12 години

Не могат да понесат червените *** глада си и това си е. Не може да се крадне вече... Едно сране в Интернет остана...

130

кангал

преди 12 години

герб е по-скоро граждани за комунистическо развитие на българия и аз несъм длъжен да търпя глупостите на тази партия,която както е дошла така ще си замине.

129

Анонимен

преди 12 години

Образованието е скъпо удоволствие и е нормално таксите да бъдат увеличени, дори с прекалено малко ги увеличават. Комунистическото безвремие създаде неправилната представа у българина, че образованието и здравеопазването могат да бъдат безплатни или много евтини. Истината е, че и двете са изключително скъпи удоволствия, за които всички ние трябва да плащаме съответно.

128

ФАКТ

преди 12 години

Ухаааа, червените продължават да се ***!!

127

До 122

преди 12 години

Ъъъъъъ долу горе е така както го казваш без да искаш...там са скрити едни колежи ли как се казва дето се събират разни изследователи на човешкото поведение и дават напътствия на разни лоши чичковци кво да направят че да на държат вързани на поводТа даже не знаеш колко си близо до истината

126

предложение

преди 12 години

Първо трябва да се намали драстично броя на университетите тип ***, да се повиши качеството.Приема на студенти да е планиран определен брой инженери , икономисти , прависти ... според нуждите - общо примерно 10 хиляди . Това са студентите с най висок бал , които ще плащат по ниските такси . Над тази бройка ако има желаещи да учат но са изкарали 3 на изпита си заплащат пълната такса на следването . Те си преценяват дали да учат или догодина пак да кандидатстват и да попаднат при отбраните

125

до 118

преди 12 години

от 109Остави ме ти мене, далеч си от нивото ми, по-добре коментирай очевидния конфликт на интереси, при който Игнатов си бачка на частно, за което получава държавна заплата. Или специално на него си навит да плащаш заплатата, за да си върши частната си работа, но иначе за друго си много принципен, така ли?

124

Анонимен

преди 12 години

Само така! Удри Бойко! Мачкай!:)