10

??

преди 12 години

Нали и учените трябва да си защитят заплатата и да им се обръща внимание!!

9

Анонимен

преди 12 години

До 6Бе то долу-горе преди 500 години са забелязали, че Земята има нещо като магнитно поле, камо ли да го измерват от тогава.:) Пък измерването на интензитета на полето от преди векове, гледайки застиналата лава примерно на Хаваите е толкова приблизително, че спокойно могат да се направят и противоположните изводи, че полето става по-силно примерно.:)

8

Анонимен

преди 12 години

Предстои смяна на главите ви

7

Анонимен

преди 12 години

До 5Това пак някоя секретна теория ли е?:) Някакви доказателства?

6

Анонимен

преди 12 години

Рязко спадане на неговото напрежение е отбелязано преди 500 години. Този процес особено се е засилил през последните 50 г.Грамотност грамотност. От кога магнитното поле има напрежение ? И къде е отбелязано? Кой процес се е засилил? Процеса на отбелязване ли?Не стига, че статията е жълта и 90% от нещата в нея не са научно доказани, ами е и некадърно преведена. Някой се е напил и е наръсл 1000 простотии и вече без да се поверят се тиражират. Така е като заменяме университета със син сити.

5

Анонимен

преди 12 години

Да, но активацията на вулканите и земетресенията се дължи на доближването ни към централното слънце. Нашето слънце обикаля около това централно слънце за период от 25920 години може да се изпише много по темата, какво предстои учените знаят и постепнно ни подотвят за тъй наречения квантов преход, при който ще се изменим на молекулно ниво.

4

Parcuc

преди 12 години

Ние, човеците, май ще сме най-бързо изчезналият вид появявал се и просъществувал на Земята :D

3

мим

преди 12 години

вчера четох че края на света се отлага,днес пък това.кажете ми на кое да вярвам?

2

Анонимен

преди 12 години

И сега к'во? Има ли смисъл да садим компири или да се хващаме за бутилката? ;)

1

Анонимен

преди 12 години

Пази боже