142

хохо

преди 12 години

Странджа,имаш един лаф,че "*** газ пикаят".Я кажи как мога да стана ***,та поне некой лев да изкарам.Може и нефтено *** да пусна,та да съм на двойна печалба.

141

ПСИХО

преди 12 години

Тиквата събира лентички,а СТРАНДЖАТА-минуси :))))))

140

Анонимен

преди 12 години

Лош матрял са предишните Боко лош и народа е лош и дръж кучетата изкъсо тикво само ти си кадърен махни и лошия гробав матриял да те коронясаме за цар Боко 1 ***. ***.

139

сссс

преди 12 години

Ше ми е интересно догодина,като стане говото метрото,магистралите и Дунав Мост.....И пак всички ше гласуват за Боко,това не може да разберете другари социалисти.....Българина иска да го види,черно на бяло,да го пипне...Тогава има доверие на политиците...А за 20 години, обществото натрупа огромни количества апатия поради причината че просто нямаше какво да пипне.....Сега отиваш за Перник и караш по магистрала,по времето на Станишев отиваш до Перник и караш по разбит път....Просто и Ясно..

138

Анонимен

преди 12 години

засега Бойко Борисов въпреки лошото наследство - се справя в кризата .Не ми се мисли какво щеше да стане ако Станишевци бяха на власт !

137

bs

преди 12 години

"Наглеците" говорят, а ние плащаме!=======================Точно така, "наглеците" от правителството говорят, а ние като данъкоплатци им плащаме масрафа!

136

до 81

преди 12 години

просто историята след 89 и преди герб няма смисъл да се споменава, може би отчасти само НДСВ, поне за мен така стоят нещата:D

135

ЛЕВСКИ

преди 12 години

ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.Но без крадците от БСП за последните 20 години.Смърт на Комунизма свобода за НАРОДА

134

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 118-ти БичкияКуманиз е животно ***,смачкан индивид който не знае защо се е пръкнал на този свят,с умствен потенциал и интелект на пиле,смазан от живота и провидението.........Сега разбра ли какво означава *** ?

133

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

БРАТЛЕ, ТИ ИЛИ СИ ПАЗАЧ НА ФАБРИКА ЗА АМФЕТАМИНИ ИЛИ СИ ПРИДВОРНО КУЧЕ - ЛАЯЧ НА ВИЛАТА НА ЦЕЦКО. А ЧЕ СИ ПРАВЕН С ОБРАТНОТО НА Х- Я СИ ЛИЧИ ДОРИ БЕЗ ПОЯСНЕНИЕ ОТ ***!!!!

132

бреееей странджъ

преди 12 години

Айде де,края на света идва,а тиквата още само си лае!!!!!

131

ssss

преди 12 години

Дето Боко фани комунист там го бие........Просто БСП никога не са били толкова бити на избори през целия прход............ФАКТ !!!!!!!

130

Няма как

преди 12 години

Няма как един бос на мафиотска структура да е виновен за нещо. Няма как един диктатор да е виновен за нещо. Аз не съм чул досега диктатор или мафиот да каже, ето тук не постъпих правилно. Аз и Хитлер не съм чул да си е признал че е сгрешил. Бос Борисов не е виновен, не не не е виновен, не е. Разбрахте ли? Ще ви го повтарям всеки ден, още две години. После идва психиатрията

129

Роли

преди 12 години

Все още се чудя, как може да има нормални хора в България, които да се хващат на лъжите на ББ? Ама винаги е било така, *** народ, слаба държава!

128

Боко тъпанара

преди 12 години

Всичко гербаво и просто, любя, тача и милея хахахааа

127

ЧЕРВЕН КОМУНДУР

преди 12 години

ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНДУРИ **********************Ако под Червен Комундур се разбира некой който е против ББ и ЦЦ и останалите е тука сьм. Пропуснах да гласувам сега ама ще си помисля пак след около 2 години.

126

????????????

преди 12 години

тоя *** пожарникар защо не спре да ръси тъпизми ,може и да почне да прилича на политик !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

125

Анонимен

преди 12 години

до 120 - а твоите освен да крадът , взривяват църкви , правят лагери на смърта - друго умеят ли?

124

до 113

преди 12 години

Остана да напишеш ,че сме Август и всички сме на плажа....недеи се излага бе човек --жал ми е за тебе !

123

хохо

преди 12 години

Странджата е доказан гей,не му прихващайте.Тая сутрин са му направили от централата ан***лно зареждане и са му дали 10 лева,затова е толкова енергичен