131

П.Петров

преди 12 години

Със сигурност сумата е такава за едно нормално съществуване, но първо тази сума трябва да се заслужи с работа, а не просто да се получава

130

Ваню

преди 12 години

Ходих при батко ми на холидейче до Англия и така да си напраим *** с инглишите, решихме да напраим шоу.Брата е пичага и там си праи кот си иска - хич му не е през ***.Та един ден вика "виж ся Ванка,за ко стаа на въпрос,батковото".Обляка се тузарски - костюм "Армани",обувки "Келвин Клайн",риза "Валентино",парфюм "Бекъм - черен",за прическа "фаяр" само кихна 60 паунда и като си сложи и "Картието - роудстър хроно автоматик, дет е към 7000 паунда и аре в една банка да си вади нов акаунт(сметка).Дотук всичко в реда на нещата - прередихме се естествено и мениджърката ни покани в офиса.Тъкмо изслуша брата и почна да си вкарва офертите и батко се изпърдя гръмко.Мене ме напуши див смях,а мениджърката се чуди на къде да гледа и цялата червена.Тя си продължи да си реди заучените тиради и след 2-3 минути, брата пусна пак една,ама тоя път дълга и мноо миризлива.Вътре в тоя офис мирише на леш братче,на мениджърката и се изпотиха цайсите,аз съм се присвил на стола и цвиля от смях,а батко съвсем сериозен си задава въпроси относно акаунта.Оная му откри сметка,подписаха,стиснаха си ръцете и на излизане точно до вратата брата пак изплющя една пръдня,ама аз викам ей тука вече се ***.Излязохме от банката и вънка се гърчим от смях,братче и брата ми вика "Ванка,нали се чудеше що два дена се тъпча само с фасуль,зеле и рохки яйца - ей за тва" и после ми обясни,че по тоя начин си е открил сметка в още 3 банки,че даже и една полякиня - банкова служителка е опънал,щот мноо си падала по "Бекъма" - му примесен с пръдня.И аз догодина, кат ида на острова и аз така ше прая.

129

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че заплатите трябва да се намалят, както посъветва Боко западняците:)) Иначе нема да се оправим! Да се въведе ангарията и всичко ще си дойде на мястото:)

128

Бойко Борисов

преди 12 години

Искам да ви кажа, че аз съм Европейски политик и от това следва ,че нямa да има никаква лустрация, а специализирания съд ще заработи на пълни обороти след Нова година за хора които крадат кокошки, желязо и подчертавам дърва от гората.Също така под съдебна отговорност ще попаднат лица които нямат пари да си защитят постройките тип плевня за животни защото са незаконни, а ние сме безпощадни към хората които неспазват закона.Ще държа изкъсо тези процеси и ще бъда безпощаден именно защото ние богатите ненавиждаме бедните жалки хора в БГ.Изпитваме неистова омраза която се корени още в началото на прехода през 1990 година когато ви пуснахме по пързалката, а ние без значение на коя партия на прехода, направихме много пари на ваш гръб.Аз ще бъда обединител на нацията защото за мен няма значение кой от коя партия е стига да има много пари и е да е бил силовак ,мутра, показател за олимпийска надежда на БГ гордост с която сега и в Бразилия се прославихме.Ще продължим в същи дух да укрепваме здраво тяло в здрави мутри с черни лъскави коли, а на изкуфелите старчета от БАН риторично ще кажа-Няма ли да умирате вече?!България няма нужда от умни хора, а само от прости с които да си продължим все така позитивно ,европейски и страшно приятно за нас БГ политиците.

127

Анонимен

преди 12 години

Абе какво е това увеличение на заплати бре:)))) Нещо повече! Борисов трябва да ги намали:)

126

до 118

преди 12 години

Ин-г.вн.т. се изказа. Много си компетентен бе л..но. Сигурно дипломата ти е купена от мама и тати."Много се забавлявам" На кой му дреме дали се забавляваш бе чи.ийо. Ти ако беше свестен човек нямаше да се забавляваш на нещастието на другите. Ама понеже нали си л..но и се забавляваш. Обаче едно л..но и с пари и без пари пак си остава л..но.

125

КЛИТКОГНИТО до 118

преди 12 години

Много се забавлявам,когато чета,някой който се забавлява,като чете купчина неграмотни ***...особено такъв с ясно изразен едипов комплекс,който си въобразява,че някой от тези които са за правдата ,работи за 270лв. Ако този същия имаше поне капка достойнство,би помислил,върху написаното от самия себе си и би се засрамил,но едва ли....

124

2124

преди 12 години

Не зяпайте само в политиката, вижте какво пише в анонса България- Общество и тогава слагайте минуси. Наистина за издръжката на 4 членно семейство е нужна тази сума, но някои явно са с капаци на очите.

123

Анонимен

преди 12 години

119 - Не го ласкай бре:) Този нали го знаеш каква мека китка е:))))

122

ДО №105

преди 12 години

Чудно е как са сложили такъв *** като Вас да ги отсява? Представям си и кого сте избрали! Но за жалост в държавата ни е така - некадърниците са на преден план!

121

Делян Пеевски

преди 12 години

Не съм съгласен по време на криза да се вдигат така заплатите.В Гърция ги намалят от 3000 евро на 2800, а тук да увеличаваме така мащабно не е сериозно.Трябва да се видя с Дянков и да му кажа ,че народа неиска високи заплати защото трябва да се спазва 3 процентния дефицит на моят приятел Бойко Борисов.

120

Анонимен

преди 12 години

Само така Дянков! Вече си гарантирал благосъстоянието на българите:)))

119

Анонимен

преди 12 години

"Минималната заплата - 290 лв"Осигуровките на *** не са ли по-високи? Като се отбележи, че не плащат данъци, крадът ток (който ние им плащаме) и т.н. става ясно от къде идват много от проблемите в България.

118

do 118

преди 12 години

DA TE E***A GOVEDO

117

Инкогнито

преди 12 години

Много се забавлявам, когато чета рева на купчина полуграмотни ***, че минималната заплата не им стигала... :))))Ами, драги ми озлобени чичковци, ако се бяхте постарали в училище и бяхте научили поне имената си да пишете без правописни грешки, може би нямаше да работите за 270 лв. на месец. Или никога не ви е минавало през празните главици, че вие самите носите вина за хала, на който сте?!?

116

2124

преди 12 години

Издръжката на четири членно семейство е 2124 лв. Дянкооооовуахахаааааа. Пата кютааааааа.

115

Анонимен

преди 12 години

АТАКА!ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!БЪЛГАРИЯ НА 3 МОРЕТА!ДОЛУ ГЕРБЕРИТЕ!ПОБЕДА

114

Antey

преди 12 години

До 105.Пич, да те питам.Ако Бойко или тоя там горе сладур дойдат да ти се предлагат, ще ги назначиш ли?

113

П.Петров

преди 12 години

До 102Я първо прочети бографията на Симеон Дянков, има я в wikipedia.

112

112

преди 12 години

Мони няма да е от 1 май и ти го знаеш. ПАК ЛЪЖИТЕ БЕ МУШМОРОЦИ