275

до 272

преди 12 години

Като виждам как расъждаваш мисля, че можеш да влезнеш в отбора на най-големите ***. Никога няма да тръгнем напред, защото всеки гледа в канчето на другия. Не е важно на мен да ми е добре, по-важно е на другия да му е зле. Това сме българите.

274

до 275

преди 12 години

На мен не ми търси кусура,че съм необразован- аз НЕ ВЗИМАМ ПО 20 ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ. Аз не съм "СПЕЦИАЛЕН". И не съм против бонуси за държавните служители, КОГАТО СА ЗА ВСИЧКИТЕ, а не за най тъпите сред тях.И не ми давай за пример Германия-най-дисциплинираната нация, ами говори за нашите полицайчета-бандитчета-рекетьорчета. ЗА ИЗКЛЮЧЕНИЯТА СРЕД ТЯХ НЕ ГОВОРЯ.АКО СИ ОТ ТЯХ-БЪДИ ЗДРАВ И СИ ПАЗИ ГЪРБА!

273

анонимен

преди 12 години

До Възмутен. Лъжеш като дърт ***.

272

ля ля

преди 12 години

аве ей! я да бягате надолу *** куки!!!!това не е честно ако стане! 1во сте супер много 2ро не си вършите работата3то не спирате да си имате допълнителни възнаграждения!!!4то нахалитети!!! и вземете да ги научите как да се държаттия хора! нещо обноски възпитание!?!?!

271

до полицай266

преди 12 години

На какво основание искаш 50 заплати при пенсионирането си?Това,че според теб заплатата ти е малка е субективно-за мен тя е прекалено голяма,защото идва от моя джоб.Когано ми крадоха къщата,полицаите ,дошли на оглед ми обявиха,че следи няма,а те бяха навсякъде -размазан крем по мебелите,изтърбушени шкафове и т.н.Когато ми крадоха колата-пак нямаше следи. Нямаше ,разбира се и никакви резултати.С какво сте в услуга на обикновения човек-с репресии по време на протести,или с охраната на *** Кир

270

Анонимен

преди 12 години

Полицаите винаги са били богопомазани!Така е било , така и ще бъде!Ще им вдигнат заплатите , ще им намалят броя на заплатите при пенсиониране , ще им вдигнат стажа за пенсиониране и всичко ще бъде наред!Танто за кукуриго!П.П.За тази работа , която вършат , бих им плащал заплата дори и под минималната!И без това си докарват "допълнителни доходи"!

269

Краля

преди 12 години

Когато има спор с един ден, всичко зависи кой откъде започва да брои. Често има спорове точно за един за всякакви неща. Явно наистина си бил просрочил, но са те били понеже очевидно си се правил на отворен и си ги обиждал. Всичките, които отивате да вършите работа в последния възможен срок сте все разни мазни отворковци, които се чудите за какво да се заяждате и е нармално да ви бият, даже малко ти е било.

268

полицай

преди 12 години

До 267. Не е лошо да ми дадат 20 буквара, ще подаря единия на теб да се дообразоваш, поне ще научиш как се пише ПРИВИЛЕГИЯ, а току виж си и прочел как в Германия компенсират всички свои държавни служители при пенсиониране.

267

гражданин

преди 12 години

А знаете ли колко получава един полицай-новоназначен? 450лева. След 25 години работа може да станат 650-700. Това пари ли са сега? Който иска да получи 20 заплати накуп защо не е станал полицай?

266

do 253

преди 12 години

baino kodekca na tryda e ot vremeto na tato,no bogatite gi yctroiva-da varnat milionite kreditnite milioneri,da varnat rmdt,da davat na pencionerite tova,koeto e ot4iclqvno,a vie bogatite go izqdoxte c privilegiqta da ne vi pitat kak cte zabogateli,a cega polizaite vi bili vinovni.vie za6to ne pozvolqvate kakto v razvitite demokrazii da ce onacledqva natrypanite pencionni ocigyrovki.VIE li 6te govorite,4e ne cte za cozializma-togava VIJTE KODEKCA NA TRYDA?

265

до 268

преди 12 години

Говориш глупости.Дай да не клатим статуквото щото на нас ни е добре с 20 заплати при пенсия??Я се разкарай! Най-големите *** ще имат привилегия и бонуси, откъде накъде???????

264

М-р Х

преди 12 години

сещам се един виц - бай Тошо отива пру студентите с М.балев оплакват му се, че стипендиите има са 7 стотники, бай Тошо ги прави 8 ст. отиват пир затворниците - същата работа но бай тошо ги прави 70 ст. Милок Балев го пита - Тодоре, защо на студентите така, а на затворниците - иначе. - Милко бе, не видя ли че сред затворниците има и доста наши хора, а ние с теб студенти тепърва няма д ставаме! Вицът е доста актуален!

263

Келепирец има...

преди 12 години

И да не им се заплаща изобщо, и да нямат право на пенсия, и сами да си купуват униформи, палки и патрулни коли даже - пак ще служат и ще се натискат даже..

262

Възмутен

преди 12 години

мен в 4-то РПУ са ме били с белезници. Имам и свидетелство. Имаше спорен казус с началника на управлението, трябав ли да се платят петнайсет лева за паспорт или не (бях в срок, но той твърдеше че срока свършил предния ден) иот дума оня откачи и шест души ми се нахвърлиха отгоре да ме ритат. Накрая извадих експертиза че съм бит и заповед от Бонев лицето да се накаже и бях пред съд, но приятели от полицията ме посъветваха да се откажа от дело, защото лицето има връзки с мафията.

261

Анонимен

преди 12 години

Поредното настройване на хората един срещу друг. Сега ще орежат полицията, после учителите, лекарите и т.н. Спомнете си за снопчето пръчки на хан Кубрат.

260

...

преди 12 години

Тези 20 заплати при пенсионирането за полицаите и военните е ОСТАТЪК ОТ СОЦА, когато бай Тошо така се подмазваше та да го слушкат фуражките. Защо не ги даваше на докторите или учителите?Досега не се намери смел политик да премахне тази ПРЕВИЛЕГИЯ /давана сякаш за най-голямата ТЪПОСТ на съсловието/ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ: ВМЕСТО ДВАЙСЕТ ЗАПЛАТИ СЛЕД ПЕНСИЯ НА ФУРАЖКИТЕ ДА СЕ ДАВАТ БЕЗПЛАТНО 20 БУКВАРА ЗА ДА СЕ ДООБРАЗОВАТ,ако имат желание.

259

Полицай

преди 12 години

При тези мизерни заплати, трябва не по 20, а по 50 заплати трябва да дават при пенсиониране.

258

анонимен

преди 12 години

Правилно. Аз съм полицай. Искам да ми махнат и двадесетте заплати при пенсиониране. Искам като всички хора в България да работя до 65 годишен, така ще получа много повече. И без това в последните години единствените, които се пенсионираха на 45 са тези, които работейки настъпват интереси, така че ранното пенсиониране се ползваше за разчистване на неудобните колеги. От спестените 30-40 милиона единствено ще вдигнат на *** детските и помощите, пенсиите символично с 5 лева. Enjoy yourself !

257

do 258

преди 12 години

MNOGO DARJAVNI CLYJITELI IMAT DANA4NI OBLEK4ENIQ IlLI NE PLA6TAT DANAZI.TOVA CA KONTROLNITE INCTITYZII.ZA6TO DEPYTATI I OB6TINCKI CAVETNIZI POLY4AVAT ZAPLATI?ZA6TO DEPYTATI Y4ACTVYVAT V BORDOVE NA FIRMI C DARJAVNO Y4ACTIE,PARI ZA BENZIN I V PLIK PO 2000lv.,a kakvi nicki danazi imat bogatite.TAM PIPNETE,no ne i POLIZAITE.

256

Българин

преди 12 години

Един дребен детайл, показващ как работи т.нар. "полиция":Преди работех в района на Националния стадион. Там, на голямото кръстовище най-редовно минаваха незаконни *** каруци, нарушаващи често всички правила на движение, понякога в галоп връхлитащи върху хората, пресичащи на светофара... и НИКАКВА РЕАКЦИЯ от ушевите, криещи се като плъхове в полицейската кабинка, от която често излизаха мъже със съмнителна външност (приятелчета ли им бяха, любовници ли не знам)... но когато веднъж по велоалеята мина човек с едно от ония смешни малки мотопедчета, ушевите се нахвърлиха върху него и с бой го вкараха в патрулката, въпреки протестите на гражданите !!!Затова казвам свинете да си искат заплатите и пенсиите от цар киро и ***, защото само тях защитават... на всеки пазар може да се види как мръсномургавите продават незаконни цигари пред очите на полицаите от тая дейност контрабандистите печелят над милиард незаконно всяка година т.е. колкото е бюджетът на МВР !!!Най-добре е да се закрие т.нар. полиция, а на охранителните фирми да се даде статут на частни милиции те поне ще защитават тия, които им плащат !!!