160

Анонимен

преди 12 години

пак че има глашатаи на тая земя, колко щеше да е иначе скучен света

159

Томас

преди 12 години

163Не искам да те засегна, но аз не виждам такова нещо в Библията - никъде не се говори за православие, нито Христос е бил православен, нито апостолите, нито пророците - нито се говори, че православния ще се спаси - писано е друго - писано е, че ще се спасят тия, които вършат Божията воля - православието е една система, която е много изопачена - също като католицизма и другите системи - в православието има много не просто ненужни неща, а дори, такива които противоречат на Библията.

158

Томас

преди 12 години

162Нещата не са така както ги описваш - има друг, невидимим за човека свят - духовен свят, в който ако човек е повярвал в Бог и му се е доверил - дявола не може да припари. Бог не ни е хвърлил на земята - без никаква закрила и да чакаме да умрем, че тогава всичко да си върви както ти си мислиш - Бог не е счетоводител, който гледа ти дали играеш на игри или не. Този духовен свят е именно важния - ако човек се довери на Бог и повярва - той не може да бъде излъган от заблуди като шифъра на леонардо, духът на времето, врачки, астролози, различни системи за управление на земята и т.н. много хора търсят всякакви начини да подобрят чисто технологично различни системи различни машини, които се използват от човека колкото и да се опитват да подобряват света около нас никога няма да постигнат съвършенство, което съвършенствто може да даде само Бог.

157

Анонимен

преди 12 години

Хаха - и тъй като на някой *** явно не му хареса, че цитирам Ницше на английски, ще го направя на български:"След като общувам с религиозен човек, винаги изпитвам желание да си измия ръцете."

156

Патриот

преди 12 години

Еййй....не са ги прибрали всичките.....Явно няма свободни места, но това по никакъв начин не може да оправдае свободното блуждаене на психично обременени индивиди!!!!!!

155

Инна

преди 12 години

А стига писахте глупости ,защото разните на по 14-15 години вече изпадат в паника ,че нямало да оживеят.Погледнете в Лична драма какви глупости питат децата.Само ги плашите!!!А те пък вярват.

154

Анонимен

преди 12 години

166яко те е подгонила истерията по кротко човек ,ще се разболееш от нервното напрежение

153

Анонимен

преди 12 години

Вече като видя коментар на Томас и давам палец надолу без въобще да си губя времето да го чета. Няма тема, в която да не е влязъл в теологичен спор с някого.

152

Томас

преди 12 години

160Ти четеш ли какво пиша - още преди 2000 години Христос е казал на хората, че ще има трусове - аз казвам следното - предстои много зло да се случи по земята- ще се появи световен диктатор, пред който хитлер, сталин и другите диктатори ще са като малки деца - днес има технологии за контрол над хората, за които тези диктатори само са можели да мечтаят- скоро тези технологии ще бъдат употребени.Марк 13:19 защото през ония дни ще има скръб небивала до сега от началото на създанието, което Бог е създал, нито ще има такава.Предстои да се случат ужасни неща те вече се случват, но хората не им обръщат много внимание умело ги забаламосват с всевъзможни глупости чалги, сапунки, вулгарни предавания, клюки, алкохол, наркотици, разврат и т.н. Предстои земята да бъде управлявана официално от дявола който ще се обяви за бог ще избие мнозина за това в цял свят има тенденция селата да намаляват а населението да се мести в градове така, когато хората са в градове контрола над тях е много по-лесен друго е да има 5000 села на различни места друго е да има няколко града по 500-600 хиляди човека (+ един, в който хората са около 1,5 милиона не знам колко точно) в други държави градовете са с население десетки милиони. Така от където и да го погледнеш контрола над хората е лесно осъществим те купуват почти всичко от корпорациите повечето хора нямат своя земя, която обработват когато вратите на хипермаркетите бъдат затворени много хора ще се окажат без храна и т.н. и т.н. Но този контрол над земята няма да е вече властта, която дявола ще има е 42 месеца или 3.5 години след тия 3.5 години Бог ще дойде и ще сложи всичко на място му. През тези години, обаче ще има безспорно много страдание и то не е свързано с нибуру или календари на маите а със личности, съвсем реални личности дявол и паднали ангели, които за сега се крият от хората и ги лъжат всячески.

151

Анонимен

преди 12 години

Томасеееееее,аре мойто момче да си лягаш!Стана късно ще те заболят очичките от този компютър.Хайде мамино ***!

150

Анонимен

преди 12 години

165Ще съвсем позитивно и това е много по добре, отколкото да негативно ?

149

6-1-6

преди 12 години

до 108 Пирамидите са строени от едни хора за които пише често Платон имали са високоразвита цивилизация,Колкото до това за 2012 ..помислете ,защо светът в който живеем и познаваме е триизмерен ,значи има и 1измерен и 2измерен ,така до 9 може би е дошло времето за промяна ,няма да разберете сега ,лягайте си и не си блъскайте главите какво ще станело през 2012,ще стане каквото трябва и сме много малки да го променим можем да си променим мисленето от негативно към позитивно и това е достатъчно

148

Анонимен

преди 12 години

"Астролози, шамани и езотерици, юристи и дори доктор на науките се събраха на "кръгла маса" в московския Дом на журналиста..."Май онези, с белите престилки, дето раздават бели ризи с по-дълги от обичайните ръкави, са се забавили доста.

147

от 135 до Томас

преди 12 години

Когато човек е православен шансовете му за спасения меко казано се увеличават.

146

Анонимен

преди 12 години

томасеАбе кви божии закрили бре човече! Нъл Началника ни е дал избор и ако изберем дявала, като пукнем, отиваме в пъкъла ? ко пък изберем Началството, отиваме в рая, дето не се пуши, не се прави секс, не се играе на компютри и само се пеят химнове във възхвала на Началника ( да му имам проблемите). Следователно, докато сме на Земята, нито имаме закрила, нито дявола - този лош саботьор на Началството, не ни ръчка.

145

Анонимен

преди 12 години

за мен разпространението на такива "новини" си е чиста проба интернет , който трябва да бъде наказван

144

Анонимен

преди 12 години

Томмасе като са щуротии не ме питай тогава, но все пак си помисли дали нещо се случва из целия свят повече от всеки друг път също и земетресеният позачестиха.

143

Томас

преди 12 години

148Много хора не знаят какво е християнство - мислят си, че християнство е това, което им представят други хора - било то православни, католици или други. Случва се и днес - така е било и преди 500 години. Ако отвориш Библията ще видиш, че дела като на испанците в америка, инквизицията, кръстоносните походи и т.н. и т.н. не само, че не са одобрени от Бог - но и предстои наказание за тях, за ония, които са ги вършили - ясно е казано.

142

Savoya

преди 12 години

ама този дълбоко научен кръг си има и Нобелов лауреат! Абсолютна революционна научна новина!!! Антигравитационна планета!! ама господин Борис Астафиев, не само с тозната дата на влияние и с научните си степени, със степента си на освидетелстване е трябвало да започнете!

141

Томас

преди 12 години

142Няма нито добри нито лоши извънземни - всички са падналите ангели. Това повярвай ми - звучи - повярвай ми или ще бъдеш излъган от дявола. Неизбежно е, ако човек няма Божията закрила - да устои на дявола. Той е същество с много по-големи способности от хората - бил е ангел - макар да е с орязани възможности сега - пак е много над човека - така, че който не иска да повярва - е оставен като малко стръкче трева срещу вятъра - няма как да устои на дяволската измама.