12

аха

преди 12 години

Кадафи тероризираше Либия, а САЩ ТЕРОРИЗИРА ЦЕЛИЯ СВЯТ ...!Крайно време е, да се осъзнаят, че те не са единствено прави за всичко, което си мислят и да спрат да избиват граждани на държави, които не са съгласни с политиката им !!!63790

11

мим

преди 12 години

обама що си мисли че е богоизбран,че да казва какво ще става в целия свят?що непризнаят за какво се намесиха.ега ти ***.

10

krasos

преди 12 години

Където е стъпил Американският ботуш , посланията са винаги смърта г-н Обама !!!

9

Анонимен

преди 12 години

до 5Спомням си за руската мечка в Афганистан. Впечатляващо беше как се изнесе като бит ***. Избяга със скоростта на светлината и подвита опашка. Мечката беше надвита от бедни, окъсани, неграмотни и зле въоръжени селяни.

8

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

Кой е този *** до Джей Лено.Ако цветът на кожата му е различен би трябвало да знае какво е направил Кадафи за Африка и какво смяташе да прави.Всяка самостоятелност и независимост се наказва от световният жандарм без разлика на цвят,вероизповедание или обичаи.Защо морски пехотинци не навлезоха в Югославия.Колко хуманно 70 процента от бомбите да са от подводници.А на нас ни сервираха самолети които хвърлят НУРС върху мостове,пазари,китайско посолство и мирни граждани.Американци оставете ни да жи

7

Анонимен

преди 12 години

5То затова една Чесна кацна пред Кремъл. Щото руското ПВО прихваща 5000 ... бутилки водка.Руската мечка я видяхме през ВСВ. Ако не беше помощта на САЩ, Германия щеше да я премаже.

6

Анонимен

преди 12 години

Не знаят либийците какво ги чака...

5

Салахадин

преди 12 години

До 2.Доста ме развесели с ранния си коментар.Ама си спомням една провокация преди 2 год. в Грузия,че даже имаше американски кораб наблизо.Общо взето всичко приключи за 24 часа( в Либия се влачи с месеци)и всичко кротна.За твое сведение ПВО само на Москва може да прихване на момента 5000 обекта.Мене лично ме плаши тази цифра.А ти се шегувкай.Буров го е казал не аз"Заиграе ли червената мечка от изток, каквато и политика да водим тука, се предаваме"Говори си,поне забавляваш!!!

4

Пенев

преди 12 години

Кой си ти, че да ходиш да раздаваш правосъдие по цял свят - да не си Господ ?

3

Анонимен

преди 12 години

1Ми направи ти нещо за Сомалия бре ! Продай си компа и дари парите за бедните гладни дечица!

2

Анонимен

преди 12 години

***, за теб говорят !

1

Анонимен

преди 12 години

Защо Обама не направи нещо за гладуващите в Сомалия щом го инетесува как живеят хората по целия свят и мисли, че може да им помага?!!!