108

Анонимен

преди 12 години

Туй руснаците са много умни хора!

107

до 103

преди 12 години

русия е на ДЕСЕТО МЯСТО В СВЕТА КАТО ИКОНОМИКА. БВП НА САЩ 14,5 ТРИЛИОНА ДОЛАРА, БВП НА РУСИЯ 1,6 ТРИЛИОНА ДОЛАРА.

106

Йордан

преди 12 години

Аз пък точно там емигрирам, приятели. Не ми трябва ЕС. А от 6 години работя за български и Европейски институции - е, беше ми достатъчно да се убедя, че ЕС е социализъм (да не кажа комунизъм) от нов тип. И го казвам не от импулсивност и прекомерна чувствителност, а с пълно съзнание и стоя за думите си. Ако ЕС наистина има бъдеще - защо не ни приеха нас в Шенген!? Какъв е смисъла на ЕС?? ЕС се разпада. А в Русия поне има надежда за развитие. А Русия е ГОЛЯМА - вижте колко коментара изписахте!!!!

105

Марк

преди 12 години

1986 г. Горбачов спира нефта за България и прекратява изкупуването по линия на СИВ на БГиндустриални и селскостоп. продукция!Към този момент България е найблизък съюзник на СССР и цялятя ни икономика е съобразена с дългосрочните програми за развитие на СИВ! СССР е найголемият ни партньор!Т.Живков е в шок, чуди се откъде му е дошло!1988 г. идва Шарапов със задача да свали Живков и успява чрез бандата предатели около Луеканов!Резултата е 20 г. мизерия!Извод: Съюз с Русия?Никога вече!

104

АЗИС

преди 12 години

Русия е хубава държава но не пожелавам на никои да попада тук vbox7/play:07199e262e.

103

до 97

преди 12 години

не си чел нищо, просто лъжеш. иначе ще те питам за заглавията, но не си струва,има ги в мрежата.

102

йеее

преди 12 години

Русия има една от най силните икономики в света. За какъв х*й и е притрябвало да влиза в скапания ЕС. За какво и на нас ни трябваше изобщо да влизаме...да минаваме с лична карта през граница и да си докараме кола от чужбина без да плащаме мито...много добри причини.

101

до 98

преди 12 години

Че ти не знаеш ли че сме 51 щат на САЩ.

100

до 82

преди 12 години

Батка спокойно.Про - отдавна нищо не може да хваща.Още от времето на Буран.Китай едва ли скоро ще измести нещо щот там кризата тепърва предстои.Не че е времето да обяснвам ама ти как си представяш "хващането" на 256 малки обекта със стелт характеристики които могат да пускат флеърс могат да си променят курса и имат радарни заглушители.Гърмят с мошноста на милиарди тонове тротил.Тези бройки може да ги изстреля една скапана подводница за около 5-10 минути.А рашките имат доста подводници и не само

99

Анонимен

преди 12 години

Viva Russia!!!

98

АНДРЕАС ПАПАДАКИС

преди 12 години

гърция и россиа сме братя,заедно с армениа сербиа и романиа..вулгарите са турско племе и са в почти част от туркостан сега..РОССИА ЩЕ СКАПЕ ТУРСКИТЕ КВАИ ДАРЗАВИАНАТОЛИА Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ..ОТ ДУНАВА ДО АРМЕНИА Е ГРЪЦКА ТЕРИТОРИА

97

Лонг Джон

преди 12 години

Предлагам България да стане щат на САЩ!

96

до 83

преди 12 години

Аз съм му чел две от книгите и във втората се отрича от нещата които е писал в първата :) Полски еврейн от САЩ.

95

Анонимен

преди 12 години

Русофобите са турци или фашисти. И в двата случая антибългари!

94

до 82

преди 12 години

вица има анекс отдолу- че от четвърт милион руски ракети 100 000 въобще няма да излетят, 50 000 ще паднат като кюнци без да гръмнат, 80 000 ще поемат към космоса, 10 000 ще долетят до целите, но няма да има кой да го разбере,защото останалите 10 000 са се стоварили погрешка по цялата русия...

93

Марк до 82

преди 12 години

Ние трябва да подкрепяме Русия, защото тя е живият ни щит срещу Китай!то русия освен примитивни ракети, които са шегичка за ПРО, какво ли има!Лошото е , че Китай скоро ще може да ги хваща и да им ги връща!Китай се развива с бесни темпове!Скоро ще измести САЩ от първото място, като световна империя!Това е лошо!Но вярвам, че Жълтата Империя на първо време /поне за 100 г./ ще се задоволи с богатствата на Сибир!Жалко за руснаците, но сами си го нахендриха с техния Горби!

92

до 80

преди 12 години

Може да е хигиенично когато понятия като баня и миене ти се случват 2 пъти в живота.Аз се къпя по 2-3 пъти дневно и повярвай нямам гнусотии под кожата на пениса.Фелациото дет ми го правят е чудно и никоя не се е оплаквала.Ти ако искаш си режи и ръцете и краката.По принцип съще е хигиенично-ако си отрежеш краката и ръцете никога няма нужда да си режеш ноктите.Аз не мисля че е необходимо да си режа некви части от пениса белите хора отдавна измислиха банята и интимния ***.Ти жули на сухо с песък.

91

до 88

преди 12 години

Вече има ново съкращение БРИКС , плюс ЮАР.

90

ТАНКИСТ

преди 12 години

Тука някъв турчин са опитва да си лансира рязаната карабина с няколко ника ... айде марш мастио *** в АНАДОЛА !

89

Анонимен

преди 12 години

Един турчин по - малко .