160

otneseni

преди 12 години

Всичко името на изборите, всичко в името на победата!

159

до 150

преди 12 години

Това е действителността, червени гном4ета оттук нататък за да си изкарате хляба ще трябва да поработвате:))))) не бих могъл да го напиша по точно от колегата, народът се е събудил от няколко години, така че не се надявайте на президентски пост... чакам вечерта в неделя за да видя как ще замръзне самодоволната ехидна усмивка на оня червей Станишев, супер нагли - окрадоха държавата с палячото Доган и пак не го е срам да се появява в национален ефир!!! Но скоро ще има възмездие... :))))

158

АЗ

преди 12 години

ЗА КАКВО ИМ Е ЦЪРКВА - И ДВАМАТА СА МЮСЮЛМАНИ

157

REDvayler

преди 12 години

Не споменавайте напразно името Господне!

156

Некъф Човечец

преди 12 години

Евала на фотографа!

155

АЗ

преди 12 години

ИЛИ КАКВО,БЕ МЪЖ?:))))))))ЗАТОПЛЯЙ ДУПЕТО,ЧЕ В НЕДЕЛЯ-ПОНЕДЕЛНИК ПАК ЩЕ ВИ ПОМПАМЕ:)))

154

На на нааа

преди 12 години

А черквата разрешава ли секса между доган и серГЕЯ?

153

до 146

преди 12 години

българите никога не са били фанатично вярващи, и по-скоро винаги сме били агностицитова обяснява донякъде и наличието на толкова много алиани при мюсюлманите, вместо шиити или сунити

152

Анонимен

преди 12 години

до аз, лапай си *** и не знай много *** герберастки

151

АЗ

преди 12 години

НАДУЙ ГО ТИПОДАДОХ ТИ ГО В НЕДЕЛЯ:)))))))))

150

за 150

преди 12 години

Надуй кавала.

149

АЗ

преди 12 години

КАКВО СТАНА С ЧЕРВЕНИТЕ ПИСАТЕЛЧЕТА ВЪВ ФОРУМА..ПАРТИЯТА СВЪРШИ ПАРИТЕ И ВИ СПРЯХА НЕТА ЛИ:))))КОЙ ЗНАЕ КОЛКО МНОГО МЛАДИ ЧЕРВЕНИ ГЕЙЧЕТА ПОТЪРКВАХА ДОВОЛНИ РЪЧИЧКИ И ДУПЕТА ОЧАКВАЙКИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ ДА СТАНЕ ОТНОВО ЧЕРВЕН И ЗА ТЯХ ДА СЕ НАМЕРЯТ УДОБНИ МАЗНИ МЕСТЕНЦА ЗА РАБОТА В СТИЛ "ШЕФ НА ВОДОПАД",КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ...УВИ...ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НЕОПРАВЕНИ И С..... В УСТА:)))))))))))

148

Анонимен

преди 12 години

Спомням си преди доста години жената,която бие камбаните на Ал.Невски разказа,че ББ всяка неделя ходи на църква и пали голяма свещ.По него време той тъкмо прохождаше като политик.Вярвай и ще ти се даде.

147

Анонимен

преди 12 години

Каква отсрочка? Да не ги прави той, всичко идва от бюджета. Важно е реклама да има и всичко е наред.

146

до 139

преди 12 години

Даа, Бойко прави поклон ...на Бог,а НИЕ----20г.,...поклон на Доган ,ама много дълбок и много наведени !Президента и Станишев -*** на Доган !

145

до 132

преди 12 години

В Бог вярвам, Църквата ни Е БИЛА СИЛНА. Давала е И ВЯРА и ВЪЗПИТАНИЕ. Но вече не е. За съжаление сега е просто един бизнес, да не ти се налага да им ползваш услугите. Естествено голяма вина за това има стария режим, който отчужди хората от вярата, защото тогава бяхме атеисти. Но пък и след това църквата не направи кой знае какво, за да си върне позициите. А и не виждам защо да не се възползват от възможностите на ЕС. След като Английската кралица кандидаства по програми, защо не и синода.

144

Дражко

преди 12 години

Еееее,това вече е направо "спонтанен аборт"........Неам думи.

143

АЗ

преди 12 години

АЗ НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО БСП И ДПС НЕ ДАВАТ ЗАЕДНО ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ..??ОБЩИЯ ИМ ПАРТИЕН ЛИДЕР ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ НЕ ПОЗВОЛЯВА ЛИ ?

142

Анонимен

преди 12 години

РЕЛИГИЯТА И КОМУНИЗМА УБИВАТ РАЗУМА!

141

Анонимен

преди 12 години

Българска Православна Църква се занимава с политическа дейност - видях го на петковден как раздаваха картички на ГЕРБ. В църквата Св.Петка... Попа умираше от страх да им направи забележка. Някои хора му казаха да ги изгони. Но той не посмя