221

крадци

преди 12 години

Гарван гарвану око не вади! Сините крадци ще подкрепят гербавите крадци!

220

Анонимен

преди 12 години

То пък страшната подкрепа. Те заедно със СДС нямат и 2 процента, та половината да го послушат. Наистина всякакви СДС-та ДСБ-та и т.н. вече са тотално отсвирени

219

kk

преди 12 години

С какво ще удари рамо на ГЕРБтози продажник Костов!С 0.03% ли?Или общо всички червеносини крадци с 2%?!

218

Анонимен

преди 12 години

Костов ще иска касиране :)))) Егати смешника.

217

as

преди 12 години

Господин Костов които и да поткрепиш твоита свърши.

216

син комунист

преди 12 години

Костов син комунист ли е или е червен тиквен гербав комунист?

215

ниструктаж

преди 12 години

В младежките структури на ГРЕБ им е разпоредено да скрият за следващата семица личните карти на техните баби

214

Син избирател

преди 12 години

Затова всички честни български граждани, особено ние, избирателите от десно-центристкия електорат сме задължени пределно да се мобилизираме и с гласа си на балотажа за президент да не допуснем Гоце и Доган да ни сюрпризират чрез Калфин с ТРЕТИ ГОЦЕВ ПРЕЗИДЕТНСКИ МАНДАТ ! При изкадруваната от Гоце ялова прокуратура и съдебна система това би ни довършило !

213

1

преди 12 години

Това на Костов е като вица за мравката и слона.Вървели си двамата и стигнали един мост. Тръгнали по него, а от тежестта на слона, мостът целият се тресял.Тогава мравката се обърнала и казала на слона:Ей, слончо, ама как тропаме.Кой ги бръсне за слива тия от ДСБ. Прошето за кумува срама взе едни 10%-та, ей така заради "олимп"ийския принцип. Сега щели да подкрепят. Айде аман от полит-търговци.

212

Син избирател

преди 12 години

Въпреки че Бойко има лъкатушения и изцепки, политиката в последната година на ДСБ и СДС на конфронтиране спрямо ГЕРБ разочарова и демотивира сините избиратели ! Може Костов да играе ролята на полезен коректив и принципно да е прав за това, че ГЕРБ не прави системно и стройно реформиране, но не противопоставянето и разединението прави силата ! Що се отнася до Мартин Димитров, той беше вкаран зад гърба на ДСБ в капана на т. н. ОДС на мафиотите Бакърджиев, Софиянски, Любен Дилов-син и Праматарски, което окончателно отблъсна сините избиратели ! Толкова ли Мартин не вижда, че Софиянски подяжда гласовете на софиянци за Прошков и за сини общински съветници ?

211

ром по по

преди 12 години

хитър е *** :) на където тече там отива да коленичи от извора да пие особено като има области с кметове за тях :) ние ви помагаме и вие после не ги закачате като потечат европроектите примерно за саниране на панелките :)

210

до 206

преди 12 години

Дедо, тоя Костов е добре да не забравя от къде е тръгнал и никой не е застрахован, че може да му се наложи за де върне в изходната си точка!!!!!! Костов е бивш комунист и това го прави много жалък в опитите му да ни натрапи колко е важен!

209

lyka

преди 12 години

*** prodazen

208

минаваща

преди 12 години

И Плевнелиев и Калфин и Доган са от един Цирк. Това са крадците!!!Всички са едно цяло! Герб е "клонинг" на БСП и ДПС и НДСВ и ДС ! Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! Гласуваш за Бойко, получаваш Костов,Станишев,Доган,Царя! Получаваш един октопод!

207

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Плевнелиев - получаваш сбирщина олигозаври като Жоро.

206

марияна

преди 12 години

е това е последното падение на Ванката и може да ходи да си говори с теменужките..

205

дедо

преди 12 години

цар боко, е тва чекаме у неделята дет иде,

204

KAPO

преди 12 години

По-големи приятели на Доган от ГЕРБаджиийте и Боко едва ли има. На Делян вестниците хвалят Боко, ДПС не виждам, да са се притеснили нещо...

203

дедо

преди 12 години

тоа костов егати заради омразата си към бесепето, че докара един да има целата власт в даржавата да управлява еднолично кат цар, немое го разберем тоа костов егати нискио пич, седнал за демокрация да ми говори, егати демократо, отсекаде се наакал

202

анонимен

преди 12 години

Я Костов стана отново симпатичен и разумен за някой?Я Данков орязал бюджета на Цветанов? Че в България има ли политик , който му дреме за България и българите?