87

до 87

преди 12 години

Така е, ама поне Калфин е по-интелигентен и може да ни представя извън България без да ни засрамва с некомпотентни изказвания !

86

атакист1488

преди 12 години

Приятели, колкото и да ми е неприятно, на балотажа аз и моите съратници, симпатизанти на ПП "АТАКА", ще бъдем принудени да подкрепим ГЕРБ и Плевнелиев. Няма да изневерим на досега водената от АТАКА политика срещу етническите партии в България, и по конкретно срещу ДПС. Никога няма да подкрепим кандидат за президент, който е подкрепян от този нагъл турчин! Подобно на Волен, когато подкрепи Бойко, сме принудени да изберем по-малкото зло, в случая това е Плевнелиев.......

85

до 81

преди 12 години

Доган каза че подкрепя Калфин, а какво ще стане на балотажа - само той си знае :)

84

Анонимен

преди 12 години

Няма изненада,стария ДС-ар се прегърна официално с майката партия БСП,старата к.рва Доган.

83

Анонимен

преди 12 години

Гласувате за Калфин - получавате ДС, мафия, Р.Овч, Гергов, Банев Гласувате за Плевнелиев - получавате ДС, мафия, Цоцо, ***, Цар Киро

82

Всичко е ясно

преди 12 години

Доган се е разбрал с ***: гласовете на българо-мохамеданите отиват у коша, а тия на национало-*** отиват при поплювкото, при това въпреки волята на най-болния ***. Ха, честито - гербясали и психясали ще ни избират президент.

81

наблюдател

преди 12 години

Тоя тручин не се ли научи да говори правилно български вече?

80

Анонимен

преди 12 години

КАЛФИН=ДОГАН=ГОЦЕ=ТРАКТОРА=====МАФИЯ

79

от 78

преди 12 години

люби ме, боцмане, люби ме на капака на волгата така, както чичо гошо ме люби!

78

Анонимен

преди 12 години

ха-ха-ха, видяхте ли ги Цвъцко и Калфата как замотаха въпроса за ДС агентите и изобщо не отговориха защо сред кандидатите им има цяла камара с картончета от ДС. Питат ги за кметовете, те за посланиците дрънкат!

77

Анонимен

преди 12 години

Доган "НЕизненадващо" подкрепи Калфин

76

до 78

преди 12 години

червераст, пак си прекалил с наркотиците, дишай дълбоко и се наслаждавай на края на жалккия си животец, в неделя ще те погребем!

75

до 65

преди 12 години

Така е, Омбре, като не биеш дупе, трябва да биеш дупище! Народа направи три много грешни избора: 2001 - Царя (Пропуснахме че не се сърди на комунистите които убиха чичо му а него заточиха, и че беше 3 дни в Москва преди да дойде и да обяви кандидатурата си) 2005та - Много бързо забравихме зимата на 1996/7 и пак гласувахме за "червените" 2009та - Забравихме че 45 години не сме видяли нищо добро от милиционери и взехме та си ги натресохме... Сега ще се опитваме да оцелеем

74

do 73

преди 12 години

Теб имам предвид, като говоря за паника, но споко ... той Боко няма да те бие много.

73

гсс

преди 12 години

Пратете Брейвик в БГ да изчисти червените!

72

помнещ

преди 12 години

Е, естествено, когато преименуваха турците във Варна и ги изпращаха на "екскурзия" в Турция, когато децата , родени в България, плачеха разделяйки се с приятелите си, когато семействата оставяха имуществото си за стотинки, тръгвайки на "голямата" екскурзия ти, Догане, беше грижливо прибран на сигурно във Варненския затвор - хем да си мислят хората ,че си наказан, а всъщност за да пазят живота ти. Сега ти се отблагодаряваш - правиш го вече 21 години - още ли ти вярват мюсюлманите ?Предател.

71

Дудущ

преди 12 години

И още нещо ... може и да има народен гняв и недоволство от леко некадърното управление на ГЕРБ, но няма здравомислещ човек, които би се принудил заради това да подкрепи команяги и депесарски мафиоти.

70

Анонимен

преди 12 години

Няма какво да се палите ДПС са смешници, а Ахмедчо е изтрещял. ГЕРБ си печелят и с тях и без тях. Спокойно. Не се поддавайте на провокации.

69

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха-ха, гледайте Боко на конференцията как си изтърва постоянно нервите :))) Звучи съвсем като Кадафито, дето призоваваше войските си "да се бият до последна капка кръв".

68

Анонимен

преди 12 години

Усещам засилваща се паника в редиците на Герб, която само след седмица ще се превърне в див ужас.