146

обективен

преди 12 години

никой престъпник- диктатор не може да си спаси кожата, каквото и вето да се налага, защото самите потиснати народи ще му резнат зелника, като на Кадафи.

145

Анонимен

преди 12 години

В Германия е задържана семейна двойка с обвинение, че е работила за руското разузнаване, съобщи Der Spiegel. Според изданието мъжът и жената са арестувани в градовете Марбург и Балинген още на 18 октомври, при това жената е заловена в момент, когато е приемала шифровано съобщение.В предполагаемите шпиони са намерени австрийски паспорти, според които мъжът е роден в Аржентина, а жената в Перу. Немските спецслужби обаче предполагат, че това не отговаря на действителността.По предварителна информация шпионите са работили в страната над 20 години и са сътрудничели на руската Служба за външно разузнаване.

144

$

преди 12 години

Точно Русия и Китай спасиха Сирия от сценария Либия. Защото тяхното вето в ООН, даде да разбере на сирийския народ, че са жертва на провокация.

143

обективен

преди 12 години

до 166 демократ съм и европеец, а ти руска азиатска пияница ли си? От кога защитата на EU и ПРО са нацизъм или ислямизъм, май не си добре с главата

142

Масутацу Ояма

преди 12 години

гадовете и на изток,и на запад..да го духат,хахах! а ний сме на чисто и широко у планината и не слизаме нито физически,нито умствено долу,при лилипутите и извергите им болни и ненормални! ний сме тука горе,при орлите,и тренираме всеки божи ден медитация и бойни изкуства!! бай-бай казваме на всички ***!! :-)) аре чао че да не се замърсяваме с лайнаршините ви!! чаооо!!

141

за 165

преди 12 години

Ти нацист ли си или ислямист?

140

обективен

преди 12 години

руснаците са изключително мизерни, а на тоя алкохолен *** от снимката кой му е разрешил да говори?! ПРО е необходимо на EU za защита, интересно как защитно оръжие може да е заплаха за някой нормален???

139

dali

преди 12 години

Лавров е значимо двуличен.. След като защити сирийския диктатор убиец на мирни демостранти с армейски средства, техника и методи се фокусира върху смъртта на друг диктатор. Защита на икономическите интереси го е докарала до подкрепа на пропаднали диктатори. Никой не твърди, че Запада се възползва от ситуацията, ама да заставаш на барикадите до патологични убиййци е много много далеч от морала и здравия разум. А на Башар Асад 6 месеца на власт са му много.

138

1

преди 12 години

До 156 - бъди реалист, сметни колко лагери са били в които са избивани хора, колко време са съществували лагерите, колко хора според теб е тряблвало да избиват на ден, за да станат 20 милиона?

137

О,о,о добър ти е ...

преди 12 години

... езика---само трябва да им свикнеш на руснаците.....с миризмата на военни партенки, и непрани войнишки ***... ха,ха,хааа...!Ти си добър ДУПЕДАВЕЦ---ще свикнеш на всичко...!

136

Анонимен

преди 12 години

Хахахахха! Все едно слушам на Боко речите за Хитлур, Сталин и Мао:))) И искаш Европа да те приеме такъв ***:)))))

135

Анонимен

преди 12 години

САЩ цивилизация! че те там от наркотици умират 2 млн на години бре:))) Егати гнилата и *** нация!

134

за 156

преди 12 години

Хитлер, Сталин и Мао са избили десетки милиони комунисти...жалко че не довършиха святото дело

133

за 154

преди 12 години

Това е най- евтиния начин да избият ***. Всяка година 30 000 млади руснаци загиват от опиума от Афганистан. Много по ефективно е- за 10 години руснаците загубиха 15 000 убити там, а сега без да водя твойна по 30 000 на година

132

Анонимен

преди 12 години

Човеколюбците от САЩ използват атомни бомби:))))) Бря, бря, бря! Какво разбиране за цивилизация!

131

Анонимен

преди 12 години

Хитлер, цвета на западната цивилизация изби 20 млн души по лагерите! Да не говорим за Мусолини и т.н.

130

за 153

преди 12 години

Разбира се....и без да знаех руски научих ,че най-голения враг ная България винаги е била Русия

129

Анонимен

преди 12 години

Отидаха американците в Афганистан и се удвои добива на наркотици, ама те се борили с него:))

128

Анонимен

преди 12 години

Ооо! Руският ти е добър! Трябва да го питат Лавров за твоят език:)))) разбира се че ще е загуба на време! някой неща ги знаеш от рождение, защо ти е език:))

127

Умерен

преди 12 години

*** от руското посолство са заели позиции пред комповете да бранят матушката...само че не са изтрезнели и не им се получава :))