103

ВСИЧКИ НА ИЗБОРИТЕ

преди 12 години

...ИНАЧЕ ВИ ЧАКА----"*** КОМУНИЗЪМ"....И МНОГО, "ПЕТИЛЕТКИ В СЪКРАТЕНИ СРОКОВЕ"! *** , НЕ БАЧКА----АМА НА БЪЛГАРИТЕ , ЩЕ ИМ ПРЪСНАТ ЦВАЙТЕРА ОТ БАЧКАНЕ...."ЗА НАРОДА"/БЕЗ ПАРИ/

102

Анонимен

преди 12 години

Кюрдите защо ги третирате,като животни.Те също имат права,както и право за собствена страна.Те просто се борят за свободен Кюрдистан.А турците във Германия никак не са харесвани нали.Никой германец, не ще и да чуе за съсед турчин.А,във България, има достатъчно известни турци в обществения живот.Конституцията на тази страна забранява езици различни от българския в обществения живот,а камоли агитация за избори на българси институции.У вас и по улиците ако искаш и на хинди си говори.

101

Анонимен

преди 12 години

AAABSOLYUTNO...RAZBISHSH LI....

100

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИНО ИЗЛЕЗ И ГЛАСУВАI НЕ чАКАЙ НЯКОЙ ДРУГ ДА ТЕ КОМАНДВА КАЛФИН Е НА ДОГАН И ЦВЕТЕЛИН КЪНчЕВ...ОПОМНИ СЕ БЪЛГАРИНО

99

ddd

преди 12 години

дон ЦИЦИ

98

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИТЕ СА СВИКНАЛИ ВСЕ НЯКОЙ ДА ГИ КОМАНДВА КАКВО щЕ СТАНЕ АКО МАЛКО И РОМИТЕ ВИ КОМАНДВАТ...20 ГОДИНИ ДОГАН ДАЙТЕ МУ БЕ

97

Анонимен

преди 12 години

Като искате власт и сте били най-силната *** партия си издигнете кандидати, изберете си ги за кметове и депутати, и ето ви власт. Много лошо свикнахте да чакате на готово!

96

Анонимен

преди 12 години

ДЖЛА-държано джелезо лумуниева агенция.

95

ХА,ХА,ХААА...

преди 12 години

...БЪЛГАРИТЕ ДА РАБОТЯТ......А , *** --ДА ИМ ПИШЕ НАДНИЦИТЕ И ..ДА ИМ ПЛАЩА!!!СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ , БЕ ....БЪЛГАРИ..??!!!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ....КАЛФИН,ДОН ЦЕЦИ И ДОГАН-ЕФЕНДИ ---ТА, ...ДА СИ ОПРАВИТЕ ЖИВОТА ХА,ХА,ХААААА..!ГЛАСУВАЙТЕ , БЪЛГАРИ......КАЛФИН , ДОН ЦЕЦИ И ДОГАН-ЕФЕНДИ ...ДА ВИ НАПРАВЯТ .."РОБИ НА ТРУДА"...ХА,ХА,ХАААА.... "РОБИ НА ТРУДА" ----ТОВА, ЗВУЧИ ГОРДО.....ОСОБЕННО--"РОБ НА ***" !

94

БКП

преди 12 години

каква власт искаш бе?

93

Анонимен

преди 12 години

Така или иначе,ще трябва да ги интегрираме някак,няма как.НФСБ предлагат по примера на САЩ,рзервати за тези,който не желаят да се интегрират във обществото ни със минимална социална помощ,колкото да не умрат от глад,а тези от тях,които искат да спазват морала и законите на българите със всичките си права и задължения са добре дошли сред мнозинството.Останалите там далеч,във резервата без да пречат на осталите.Индианците са така.

92

ПАК ГАФОВЕ в БГ

преди 12 години

За подробности прочети във Фрогнюз - Ламбо: Ако Калфин стане президент, напускам Дондуков 2!Огромен гаф на Стефан Данаилов взриви БСП, след като актьорът открито призна пред студентите си в НАТФИЗ, че настоящият президент Георги Първанов е поискал от него да се кандидатира на изборите за държавен глава.Ламбо разкри, че преди година проектантът на тройната коалиция Първанов е кроял планове за кандидатурата му. Скандалът обаче идва точно в момент, в който кандидатът на червените за президент Ивайло Калфин упорито отрича да има нещо общо с отиващия си държавен глава Първанов, камо ли че той е човекът, който определя решенията му. Артистът признава още, че Първанов бил много доволен от кампанията. За капак на всичко Ламбо заявил, че мечтата му не е да стане вицепрезидент. Съгласил се, за да помогне на партията в трудния момент. Столичен ежедневник пък писа, че Данаилов е получил сериозна сума пари, за да направи тази крачка. В щаба на БСП са шокирани от откровенията на Ламбо за истината около президентската двойка, защото именно нещата, които червените се опитваха да прикрият, сега излязоха наяве, и то казани от най-рейтинговия им представител. Близки до Данаилов са категорични, че ако двамата с Калфин бъдат избрани, Ламбо почти сигурно ще се откаже от вицепрезидентския пост. Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този ***, успокоил Данаилов учениците си.

91

да бе, да ...

преди 12 години

Да, ти за това лежа в затвора, щото си много честен и принципен! Сега и гаенция искат, след всичките тези пари които се дават за инатеграция - що "Цар" Киро вместо да си купува мерцедеси не прати няколко от неговите хора да се научат да четат и пишат!!!

90

Анонимен

преди 12 години

Ей на това му викам наглост!Този защо не е в затвора?Толкова ли са ни скапани съдебната власт и законите?

89

Инна

преди 12 години

Дон Цеци се уля!

88

Абе бате сиганин

преди 12 години

Абе бате *** за какво ви е власт?За да я продадете на първият срещнат ли?Аре бегай.

87

Дразниш майка си

преди 12 години

Дон Цеци прати сина си Микеле в Южна Африка, там по цветнокожи крадци първо стрелят после се извиняват .

86

ХА,ХА,ХААА....

преди 12 години

...*** И ....ВЛАСТ.....?????!!!!!ТЕ, ТОВА Е НОВИНА,.... БЪЛГАРИ------ДОН ЦЕЦИ ИСКА ......"*** КОМУНИЗЪМ"!ГЛАСУВАЙТЕ ---ДОН ЦЕЦИ , ДОГАН-ЕФЕНДИ , ГОЦЕ ,ТРАКТОРА, КАЛФИН И сърГЕЙ.....ДА ВИ РЪКОВОДЯТ, А...ВИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ----ДА СТЕ.... "РОБИ НА ТРУДА"...ха,ха,хаааа....!ТЕ, ТОВА Е НОВИНА .....*** ,ИСКАТ "ДА УПРАВЛЯВАТ"... БЪЛГАРИЯ!АТАКА , КЪДЕ СТЕ БЕ .....ЧУХТЕ ЛИ НОВИНАТА.....????!!!!!

85

Бай Цало

преди 12 години

Дон Дуцииий, а кръпел нещеш ли, един отзад и един по смрадливата ти *** тиква.

84

ass

преди 12 години

Е това е 100 каратова усмивка ^^