67

5

преди 12 години

Мир на прахът им. Може да са били всякакви, ама американците са за трепане!

66

Демократ

преди 12 години

Садаам даде фира, после полковника.....ред е иранеца и Лукашенко.....а северно-корейците скоро ще изядат от глад вождовете си

65

.

преди 12 години

Малка утеха за хората, които загубиха свои близки в атентата над Локърби, както и за нашите сестри с които се гавреха толкова време и хилядите други жертви на този *** гаден!!!

64

Анонимен

преди 12 години

Замислих се, защо Б-г направи така, че кадафи да го убият без съд и присъда.. Наистина, брутално и жестоко е. Можеше да го осъдят като садамката. Но после си спомних за сестрите, които без вина бяха осъдени и мъчени години на ред. Този сигурно лично е заповядал на съдиите каква да е несправедливата присъда, затова и сега няма съд за него. И киро *** години наред се подиграваше с държавата, затова сега не може да мрънка, че държавата не го защити от феновете. Дано това да е само началото!

63

user

преди 12 години

Насилието ражда насилие. Само историята може да ги съди, но необходимо ли е да бъдат убити синовете на Кадафи?! Интересите на САЩ и на Франция са прекалено големи и не оправдава действията им. Какъв го дирехме ние там?! Какво печелим от тази война?!

62

Злото Джудже

преди 12 години

Един носител на орден Стар планина по- малко...Гоцко дали ще му направи помен ?

61

Треперете,комунисчет

преди 12 години

И вашият ред иде...амиииииннн :))

60

krass

преди 12 години

Ей много сте гнусни това червените мутанти,бе ! Роните крокодилски сълзи за този *** Кадафи.Мен много ме кефи как умря като куче. Каквото е раздавал,това получава,помияра му смотан. С кръв взе властта,с кръв я даде.Комунистическа му работа. Скоро ще видим и при нас каква ще се заформи.На американците май вече не им се чака, да си изчистим и нашата къщичка?

59

цецка цачева

преди 12 години

абе тая хилари много кръвожадна,сигурно е отрязала нещото на бил заради моника люински,няма по-големи гадове от американците.

58

Анонимен

преди 12 години

Съдът в Хага е една измислена институция, която бе създадена, за да узакони престъпленията срещу човечеството на самозабравилите се изверги от НАТО, САЩ и западна Европа и да наказва хората дръзнали се да се борят срещу Новият световен ред, който ще ни бъде наложен от изброените изверги.

57

Истината

преди 12 години

Едни са престъпници когато убиват а други герои когато правят абсолютно същото и то по брутален начин? Сега няма ли онази купена институция наречена Международния наказателен съд в Хага да потърси хората убили Кадафи и приближените му? Време е динозаврите отново да започнат да бродят по тази земя. Всичко останало е изключително голяма ДЕМОКРАТИЧНА мъка.

56

за 54

преди 12 години

Беше диктатор ,които избиваше собствените си хора...затова им писна. Добре че дадоха как го убиват -светъл пример за бъдещите мераклии да тъпчат народите си...

55

Анонимен

преди 12 години

Ура нато нападнаха и опропастиха поредната суверена държава!Ура сега на власт ще дойдат фанатизирани алкайди подкрепяни от запада!Ура сега Либия я очаква масов мор и мизерия и деградация!Ура англо-американски компании и интереси ще завземат ресурсите на либийцитте!Ура умря Кадафи всичките ни проблеми са решени!Ура за поредното зверско военно престъпление на хуманният и демократичен запад!Ура сега Либия се превърна в Ирак и Аганистан!Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!Апропо нека да изчакаме малко преди да обявим всесветовните празненства,защото ако са го убили както убиха Осама .... ще е малко подранила таз радост!

54

за 46

преди 12 години

Ти пък къде си видял демокрация- това у нас е червена олигархия по примера на руската. Там нямат куманасти да ги окрадат, както обраха нас другарите

53

Анонимен

преди 12 години

Браво на Муамар Кадафи! Би се до последна капка кръв и загина като герой, борейки се, срещу далеч превъзхождащ го враг.

52

за 52

преди 12 години

Вероятно десетките хиляди убити от режима му са се мъчили не по-малко....на кучето - кучешка смърт казват арабите

51

Нина до 44

преди 12 години

Исках да кажа, да не да е малко по-немачително...просто тези демократични кадри ме разстроиха ужасно много.

50

за 26

преди 12 години

Да ти обясня аз...НАТО няма сили на територията на Либия с изкл. на малки разузнавателни групи,които насочват ударите на авиацията.......Ако бяха решили те да заловят полковника щеше да е като намеса , която не е санкционирана от ООН

49

Анонимен

преди 12 години

ония там имат нужда от тая зрелищна терапия да спрат с психопатските си изстъпления, пък и иде зима и на великите миротворни демократи им изпозамръзнаха носовете дето ги врат внавсякъде канени-неканени, а и са запланували още навиране открай докрай по планетата. Докато почнат да падат вече и резнати носове. Е тогава вече снимките ще са автентични. Не като фотошоповете с окървавеното "лице на кадафи" днес. ХАХАХА Човекът си е опънал шатрата пак някъде. Къде къде къде къде къде

48

Анонимен

преди 12 години

НАТО се оказаха по-големи *** и от Хитлер. Избиха цялото семейство Кадафи. По-голям международен тероризъм и фашизъм от това няма.