304

до311

преди 12 години

ами че тя маркировката се изтри т.к. плевнелиев я направи по европейски стандарти с латекс за много пари

303

анонимен

преди 12 години

смях.този си повярва.не ви искаме господа от герб и най-вече тебе комсомолче .стига ни показва колко си умен и почтен защото не знаеш думата чест и почтеност какво значи ти не си такъв .стига купувахте медии и социолози.народе не им вярвай защото те ще си живеят в затворените комлекси с нашите пари.герб са най-крадливата и бездарна партия.

302

Оранжев код

преди 12 години

Магистрала "Люлин" е едва 19 км и е построена на 90% от правителството на БСП, а ГЕРБ само я асфалтираха и нашариха маркировката. Страшен успех, няма що.

301

Анонимен

преди 12 години

Пълно разминаване с реалността Именно в този дух на взаимопомощ миналата седмица дойдоха от Европа и затрупаха България с куп похвали. При други обстоятелства това би могло да бъде повод за радост и гордост. Но не е.Предизборно лицемерие Първо, защото лидерите на европейската десница, които по съвместителство са и по върховете на политическата йерархия на Европейския съюз, доста обидно подценяват интелигентността ни като се правят, че идват в София на изнесено заседание. Защото за всички е очевидно, че са дошли да помогнат на българските си домакини да спечелят изборите, като се опитат да внушат, че правителството върши добра работа за България и Европа го подкрепя. Така заседанието на засуканата тема за Повече и по-добра Европа... се превърна в общо взето скучно телевизионно шоу с активно продуктово позициониране. А понеже сме в предизборна кампания, репортажите с изявленията на участниците би трябвало да приключват със съобщението, че Купуването и продаването на гласове е престъпление.Направо цинично! По-обидно от опита да се прикрие рекламното послание обаче е самото му съдържание, което напълно се разминава с действителността. Непрекъснато да хвалиш като много добър пример за финансова дисциплина една потънала в бедност и мизерия страна едва ли е признак за добър тон, а за голяма част от публиката е и направо цинично. Както и да говориш за огромен напредък при положение, че мнозинството от гражданите, общините, бизнесът и цели публични сфери са на ръба на оцеляването, а за две години не е извършена нито една важна реформа. Да кажеш, че вашата страна е модел за много други страни, означава плътно да си затвориш очите за ширещото се беззаконие, липсата на правосъдие, недосегаемостта на олигархията, изборната търговия, овластената простащина и коалираната с нея ксенофобия, както и за куп други безобразия, накарали стотици хиляди хора да напуснат въпросния модел.

300

така го разбирам

преди 12 години

Така го разбирам: левите вземат от богатите и дават на бедните, а десните водят политиката на богатите и имзащитават интересите. Когато има равновесие между леви и десни тогава в обществото има равновесие. Но...в бг това не важи: левите искат да са десни, а десните са леви, та затова и средната класа при нас е мираж.

299

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

298

2011

преди 12 години

Анонимния , ти откъде си толкова убеден , че Бойко завари банкрутирала държава ?!? Все пак уж си безпартиен,а явно си много близко до премиера ,че да знаеш какво е заварил! Той може да каже каквото си иска , какво те кара да му вярваш след като от 70 и ... няколко обещания към народа не е изпълнил дори и 10 !??! А като гледам скоро дори и коалиционния му приятел Волен ги нарече страхливци и некадърници ... нужна е задължителна ПРОМЯНА! Това правителство е ПЪЛЕН ПРОВАЛ !!!

297

Анонимен

преди 12 години

На следващия дебат се очаква Данаилов да набие колегата си Калфин, щото тоя взе да се излага все повече, не стига, че е некомпетентен, ами отворил една уста - няма спиране, заради безмисления порой от думи, Данаилов не можа да се изкаже като хората и накрая не му издържаха нервите и след поредния гаф на Калфин направо го сиктердоса и директно му каза Мълчи си, не казвай нищо, че пак ще се изложиш! Е такова шоу не съм очаквал и сега чакам с нетърпение следващия дебат, май ще има кютек!

296

Анонимен

преди 12 години

Още два такива дебатаи Калфата трябва да си вземе чукалатаи бързо да бяга право в гората.Такъв срамен и тотален провалдаже и вожда им Станишката и в най-лошия си сън не е сънувал.Сега от БСП люто псуват Гоце Агентаче неговия човек се оказа гола мента!

295

До 280

преди 12 години

Ооо Дико, Дико - ДиковКак пък точно твоята кола.Да не си работил на чужда браздаИ Трактора да те видя!Да си бе Дико мирно седяло -не би взривената си кола видяло!А утре Дико като немаш колаТрактора ще те возиот рано сутринтата чак до вечерта!И ще останеш доволен Дикоизживяването от извозванетоще е велико!

294

Анонимен

преди 12 години

И ГЕРБ с този Дянков няма да цъфнат: той се държи като един научен работник, не си дава сметка, че работи с живи хора, че те умират, че някой стоят гладни и болни, а други искат да живеят, за да работят. Комунистите пък са едни демагози и популсти,ако Бойко греши, то не е нарочно, докато БСП съзнателно си подбира бюрократи и демагози. Абе въобще нямаме си умни и честни хора в управлението: и да има, малко са.

293

Врачка от Канал 3

преди 12 години

АЛФчо грозното тракторче на мама БСП, като порасне ще стане голям калпазан, ще взривява редакциите и колите на подчинените си! - Уууфф дали пък не издадох някаква тайна?

292

До 280

преди 12 години

Трактора с взривове колите на своите хора оре.От БСП и РЗС се подхилкват - много ни е добре!Диков пак отвори една голяма уста-Янето много си я хареса!В този политически бардакима само един юнак -той Бойко Борисов се казваи скоро ще почне да ги наказва! Спец. съда скоро започва майхубавото е чевсичко лошо си има край.

291

????

преди 12 години

Ами, 2011, ти сам пишеш, че Калфин и Кунева показали достойни позиции. Не е ли ясно за кого си? И точно те- достойни? Единият с влизане-излизане от БСП, заменки и т.н., другата- с лобирането за всичко друго, но не и за България? И вчера тя каза нещо, на което никой не обръща внимание: че е против строежа на нова атомна централа у нас. Защо? Защото французите и "Париба" имат по-друга политика.

290

До 290

преди 12 години

Усещам, че си интелигентен човек. В този смисъл лесно можеш да разделиш 19.36 на 4 и ще получиш средногодишните чужди инвестиции. Да, след 2099 г. влязохме в криза, но още през октомври 2010 г. Дянков обяви, че сме излезли от кризата. През тази година той и стопанина му започнаха да поучават западните страни как и те да излязат от кризата ( Боко в Прага). Днес премиерите от страните членки на ЕС не спират да се смеят.

289

Анонимен

преди 12 години

Най-големите шмекери - БСП с цялото си нахалство, след като опоскаха държавата сега имат невероятната наглост да прехвърлят своята безспорна вина на Борисов, който де факто наследи една банкрутирала държава и успя да я стабилизира и преведе през най-голямата криза от 50г. насам. Вместо тия бандити сега да са в затвора и от там да дават нескопосаните си интервюта, които са само лъжи и висша демагогия, тези гьон сурати не спират да се правят на многознайковци. никога повече БСП на власт, НИКОГА!

288

2011

преди 12 години

Ти обаче ,също като като премиера обявяваш някакви присъди по медиите без да имаш каквито и да е доказателства и само клеветиш ! Първо - поне ми стана ясно,че си хейтър от доста висока класа , и второ - ... не забравяйте , че и след мандата на герб ще има прокуратура в България !!! Тогава ще видим кой каде му е мястото !

287

До 275

преди 12 години

Да, но при управлението на ТройнО Крадливата коалиция, когато се убиваше през ден, имаше магистрални грабежи, отвличания, тогава никой по известен чужденец не смееше да припари, защото на Запад ги предупреждаваха, че тук върлуват банди и зари беззаконие, така че ти си точно такъв, а не аз! Разбра ли бе другарю КетевеЦ!

286

до 283

преди 12 години

Дреме ми какви били инвестициите при Станишев и тогава от тези инвестиции не почуствах нищо по-добро в ежедневието си: дали се справиха с кучетата, дали ми увеличиха заплатата, дали, дали....отишли са в джоба пак на някой като Алексей Петров: така че хайде стига....

285

AHMET

преди 12 години

АХМЕД ДОГАН определяше не само българското правителство, той определяше и бъдещето на българската нация. И той определи такова бъдеще, че повече от 20 години страната ни не може да излезе от блатото, в което той и избраните от него политически пионки съзнателно ни натикаха.