79

Анонимен

преди 12 години

Ама самоковска убавице, в града ще има повече места за паркиране КОГАТО намалеят колите, щото ясно колко паркинга (по герберски-паркинЗи) ще построите. Демек нула. Я си вижте гьола , т.е паркинга на Г.М. Димитров и тротоарите около него. За хиляден път повтарям, ако СИ и КАТ си вършат работата, на ден по 5 милиона приходи САМО от неправилно паркирали трошки ще има. А тя надлез над лъвов мост ще ми строи, да улеснявала трафика... София не е руска гимназия!

78

фдфсдф

преди 12 години

Бил съм в Прага и Копенхаген - едно улично куче не съм видял. това, че в София се навъдиха толкова много кучета е от манталитета на бай ***

77

Аре у лево !

преди 12 години

Проблемът с кучетата е ЛЕСНО решим, но явно далаверата е огромна. Засега и Боко и Фандъка не направиха нищо за този проблем. Кучетата в София стават все повече.

76

Бай Ставри

преди 12 години

до 75 Я, то и Боко Тиквата вече се включи по форумите!!! Мъкааа, мъка!

75

До 70

преди 12 години

Дооооооооооообре.Щом си казал,баце-нема.Хахахахахаха-закУевам се!***!САМО ГЕРБ!

74

До 68

преди 12 години

Какво направи ли???***,превключи си ТВ-то на нещо по-различно от БКП/БСП/ДПС ТV и ще видиш ново Ломско Шосе(непипано от създаването му),околовръстно малко по-малко разширяващо се,ще доживееш 3-ти възел на метрото,пълнене на дупки и асфалтиране във НЕпредизборно време(приом на комунистическата клика),нова спортна зала и т.н. Въобще-за пръв път от много години съм горд че съм кореняк софиянец и се работи за благото на града ни.Ако не беха и комуните,останали по високите етажи още от троиката..

73

Димитър

преди 12 години

Да изгоним мутресите и мутрите от политиката !! Ще позволим ли Фандупкова да осигурява рушвети на брокерите в столичната община ??

72

Анонимен

преди 12 години

Предизборният ГЕРБ-керван, обикалящ България начело с водача си Цветан Цветанов и най-ценния му товар - кандидат-президентската двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, в сряда вечерта спря пред хана-шатра край Централна поща. Преди да разтоварят камилите, керванджиите се отбиха на базарчето за мед на Централния площад. Нищо не купиха. Обещаха уж, че после ще минат. Чакай да си извадят пари за някое бурканче от хора, които държат държавната каца с мед. Могат да бъркат в нея направо с лъжицата!, мърмореше един от пчеларите, надявали се, че поне ще изкарат някой лев от големците.

71

leonsio

преди 12 години

"Проблемът с бездомните кучета е един от най-бавно решимите проблеми на София, но общината има разработена програма за активно решаване на проблема за пет години." Ти това не го ли каза и на предните избори, късопаметна госпожо!?

70

До 58

преди 12 години

Не си си дописал заглавието,комуподметка-а то е Само К*р за България,ако изберете БСП.

69

соф

преди 12 години

Софиянци, не гласувайте за герб.Последните 2 години управление ни върна 20 години назад.

68

шитко

преди 12 години

"Гладна кокошка просо сънува"

67

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова, имаше две години! Какво стана? Какво конкретно направи по тези проблеми до сега? Тези обещания всеки може да ги направи.

66

Анонимен

преди 12 години

Размечтали са се комуните,че ако остане няма да го постигне.

65

Анонимен

преди 12 години

dolu gerb

64

Анонимен

преди 12 години

62Глупости.От 1 година всеки ден минавам през Ломско шосе и всеки ден виждам как се работи здраво ! За първи път от 20 години !

63

обективен

преди 12 години

Тук е пълно само с ПРОСТАЦИ-ДРАСКАЧИ!Хора обезумяли сте от злорадство!Лека вечер!УСПЕХ на Г-жа Фандъкова!!!!!!!

62

хахаха ама истина!

преди 12 години

Мъжкото куче дето го кастрирахте пак роди!

61

Анонимен

преди 12 години

Основно правило на герб е като се наканят да ремонтират нещо го затварят за 1 година, с други думи глейте ни кво праим. Ако ли случайно го свършат по-бързо преди това по 3 пъти се появяват по телевизията уж за да се извиняват за неудобството - та да разбере цял свят че са асфалтирали 3 дупки!

60

Даси

преди 12 години

Вече шест години столичният кмет е от ГЕРБ. Можеше за тези години поне да направи опит да реши един от десетките проблеми на града. Вместо това, само обещания. Вече никой не ви вярва.