51

Анонимен

преди 12 години

male poslednoto mnenie kum 5-6 chasa.. hora osuznaite se be sporite za nqkakvi absolutni prostotii i se mrazite edin drug za tva che nqkoi si imal iphone ili neshto drugo ?! vseki e svoboden da ima kakvoto si iska ima goliamo raznoobrazie ot produkti

50

просто минавам

преди 12 години

Боже Боже колко мъка има по тоя свят. *** драмата, че некъв от Чепръчене мИчтата му е да има звезда на капака.Под един слух толкова много мнения.... изчакайте 1 ден тогава хейтвайте. Това, че в Европа не са разпространени продуктите на "ябълката" не означава непременно, че са *** и т.н. Аз нямам нито един техен продукт, но хората са новатори, а за това трябва акъл, а не хейтване от 10 до 2.

49

Скалата

преди 12 години

на шефа ми му го подариха 4-ката и го изтърва 2 пъти единия път се спука отзад после отпред и сега плати 180? за да му сменят капака и екрана , друг приятел нямаше такъв късмет и от първото падане му се прокопса платката и го хвърли щото няма оправия ..аз нокията Н86 я изтървам по 2-пъти на седмица и нищо и няма......

48

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Хвали пръдлювци, тръгнали с марки да се хвалят и по форумите... Е какво му е толкова да имаш мерцедес, или айфон? Правят ли ви щастливи? Няма на кога вече да се рекламирате и опитвате тука?Като влезни те в сервиз за тази звездичка, ви се предвиждат звездички посред бял ден, като ви кажат цената.Айфона го хаквате или си закупувате всички "Добавки", а за Adobe Flash при ай-*** ще се похвалите ли?

47

Анонимен

преди 12 години

до 42 -набутай си дъртата изгоряла звезда в ***

46

Анонимен

преди 12 години

iSiktir

45

Анонимен

преди 12 години

Артемида ли си каква си,що не си завреш айфона в г*за!!

44

артемида

преди 12 години

До 43-не мисля, че става въпрос за комплекси. Повечето хора около мен са с I phone и истината е, че е доста практичен. Не използвам предмети, за да се доказвам, аз ги купувам, за да ги използвам с удоволствие и да ми доставят приятни моменти. Кой ме гледа и кой не, все ми е тая. Както и на тези около мен. Тук поне е така.

43

артемида

преди 12 години

Да, номер 42 - зная го това чувство. Аз живея в страна, където ограниченията по магистралите са зверски, но си го карам бавно и се наслаждавам на звездата :))) Ползвам го само за дълъг път, иначе стои в гаража. Непрактичен е за градско, но човек не може всичко да има :))) И за I Phone така-човек трябва сам да си създава удоволствия, че ако чакаш на някой друг....нека ме имат за i балък....

42

Анонимен

преди 12 години

Иване много си ***!Факт!

41

Анонимен

преди 12 години

как няма да има ифоне5 ами сега как ще си избивам комплексите

40

do artemida

преди 12 години

baby moq merc si e 15+ i harchi dosta nad 15 noo kakto znaesh chuvstvoto da imash zvezdata na kapaka e nepovtorimo :))

39

Анонимен

преди 12 години

не мога да смятам или всички се правят на безпарични - първо щом имате комп и имате време за губене в нета, значи не сте толкова бедни. Второ - аз имам 4-ка, която плащам по 75 лева на месец - 37 за самия телефон и 38 лева за пакета, който ми е предостатъчен - много минути, много смс-си, много ММС-и....за и-нета да не говорим. Мега телефон

38

артемида

преди 12 години

И за двете, то като се почне от едното, се стига до другото :)))

37

...

преди 12 години

няма да има засега...все някога ще има iphone 5 ...

36

трабант

преди 12 години

за телефон ли говорим или за кола

35

артемида

преди 12 години

Уважаеми номер 34, моя Мерцедес гори наполовината на това, което си написал и не нафта, а бензин. Зависи, ако караш Мерцедес на 15+ години, прав си.За Нокиата-тя винаги е била ужас, най-дървения телефон за всички времена.

34

do34

преди 12 години

vuv veka na Benz moeto momche :)) 125 godini inovacii.. vlez si v mercedes.tv i se zabavlqvai :))

33

артемида

преди 12 години

Номер 18 - прав си, макар че това е един вид удобство и някакво, макар и малко удоволствие. Нищо, че минавам в графата iбалък :)))

32

Анонимен

преди 12 години

Колата е Мерцедес- ГОРИ НАФТА МИНИМУМ 15/100, телефона е Нокиа- НЯКОГА ИМАШЕ ТАКАВА МАРКА (ЗАВОДА В РУМЪНИЯ ГО ЗАКРИХА),жената е чернокоса- ВСЕ ТАЗИ , ВАЖНОТО Е ДА Е ГОТИНА. Всичко останало са глупости! - В КОИ ВЕК ЖИВЕЕШ????