21

Спиро

преди 12 години

Е то милиционерите беха много повече от протестиращите,въоръжени до зъби и гледащи лошо все едно ще ги напада армия някаква!??

20

Анонимен

преди 12 години

ИСТИНАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА!МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ СА ЗАД Г-Н БОРИСОВ И Г-Н ЦВЕТАНОВ, А КУМУНИЗКИТЕ ИНТРИГАНТИ СЕ ГЪРЧАТ ПОСРАМЕНИ И УНИЗЕНИ В КАЛТА!ДНЕС СЕ ВИДЯ ЧЕ ЗАД ЦЕЛИЯ ТОЗИ КАКАФОНИЧЕН ШУМ ОТ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА СЕДЯТ САМО НЯКОЛКО *** И НЕОРИЕНТИРАНИ МЛАДЕЖИ.ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАВАТ, ТЕЗИ КОИТО ТВОРЯТ, СТОЯТ ЗАД Г-Н БОРИСОВ, ПОДКРЕПЯТ ГО И ГО УВАЖАВАТ!ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ И АГЕНТ ГОЦЕ ПО КОЛЕДА ДА Е В ЗАТВОРА!

19

do 15

преди 12 години

EI ***...NA MAIKA TI V...

18

Анонимен

преди 12 години

И къде бяха останалите поне 30-тина хиляди? Аааа, да пред тв-то - с ракийка,салатка и лека следобедна чалга. Каквото ни е "мнозинството", такова и "малцинството", с една дума - "Битието определя съзнанието."Дерзай овчедушний народе, всеки народ заслужава управниците си и съдбата си!

17

Анонимен

преди 12 години

чл.2 от КРБ: Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. И когато тези органи се окажат неспособни - тя се връща у народа отново! Няма друг начин, доказва вековната Българска История !!!

16

Анонимен

преди 12 години

kogato DOIDE NA VLAST MARIN LE PEN I SE IZPRAVIAT JADRENITE RAKETI SRESHU IZKREVENITE PRAVOZASHITNIZI NE.......TE ZNAIAT KORENNA NA PROBLEMA NO TOVA E V TIAXNA POLZA KAKTO SRESHU TALIBANITE KOGATO SE BIXA SRESHU SSSR BIAXA DOBRI KOGATO SE IZPRAVIXA SRESHU USA STAVA DRUGO togava PROTESTIRAITE

15

БОТЕВ

преди 12 години

ПОЛИЦАИТЕ ВОДЯТ,КАТО ОВЦЕ ХОРАТА, ПО СТРОГО ОПРЕДЕЛЕН МАРШРУТ КЪМ ЗАТВОРА.ХОРА СКЧАЙТЕ БИЯТ И МАЛТРЕТИРАТ ДЕЦАТА ВИ В ПОЧТИ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ НА БЪКГАРИЯ.ДО МОМЕНТА СА АРЕСТУВАНИ НАД 3500 ДЕЦА,МЛАДЕЖИ И ВЪЗРАСТНИ ХОРА,ПЕНСИОНЕРИ.

14

Цитат от ...?

преди 12 години

"Нека, да си припомним: ние сме народ, който има правителство а не обратното.Нашето правителство няма друга власт освен онази, която му е дадена от народа.Всички ние трябва да си припомним, че не правителство е създало държавата; държавата е създала правителство.Държавата трябва да работи с нас, а не над нас; да застане до нас, а не да язди на нашия гръб. Правителството може и трябва да създава възможности, не да ги задушава."

13

баш-ром

преди 12 години

Някой може ли да отрече в тази държава, че БЪЛГАРИЯ Е БИЛА СЪЮЗНИК НА ГЕСТАПО?

12

??????????

преди 12 години

много станаха селяните, събота и неделя си ходят по бахчите на село

11

до Баш Циганин

преди 12 години

Видно че не си ходил на училище и ти незнаеш много за Българската История,колкто до твоето малцинство то е неграмотно мързеливо свикнало да ги храни държавата,това ще се промени обаче ще престанат привилегиите за *** не плащаш ток нямаш ток не работиш ами умираи от глад това е положението никои не е длъжен да ви храни.От Франция ви изгониха в Словакия Стена бяха изградили не ми разказвай че държавата е виновна *** си е *** където и да е

10

Анонимен

преди 12 години

Когато се съберете 30-40 хиляди пред парламента и искате сваляне на Тиквата и сие, тогава ще ви призная. Днес за какво майка си протестирахте бе шепа тийнчета? Да крещите само" България над всичко" и " Българи юнаци"??Жалка история!Не народ, а ***.Не съм от София а съм далече от този град. Как може от 2 милиона в София само 3 хиляди да са на протестите бе, *** скапани софиянски??Не ви ли е срам бе!

9

циганин

преди 12 години

Ще гласувам за сегашните аз съм доволен от тях

8

антициганин

преди 12 години

Роме, а вие *** къде сте били, когато положението стане напечено. Колко жертви дадохте за тази държава, че изявявате претенции. След Освобождението сме дали 153 хиляди убити. Сигурно и 53 общо не сте дали. Само крадете, ревете и лъжите. Научи първо историята ни, не я съчинявай по циганорски. Като не ни харесваш, ал палто и гит в други държави да лъжеш и крадеш- ,

7

VoB

преди 12 години

Въпросът е дали управляващите ще разберат причините за протестите и ще предприемат нещо повече от празни обещания и рязане на лентички.

6

ники

преди 12 години

Не знам колко хора в тъпият фейс са потвърдили участие, но аз стоях пред парламента около час, между два и три и имаше не повече тридесетина човека, а жандармите се бяха опаковали, като за триста хиляди, така че псевдо патриотите пак си останаха в къщи!!!

5

Анонимен

преди 12 години

300 човека/така де АтакоидниВОЛЕН Е ЛЪЖЕЦ:--- Излъгал военната комисия,--- съден, но с потулено дело за изнудване и за обсебване на чуждо имущество,--- кандидат депутат от СДС НО изритан от Демокрация,--- първият журналист в България сниман чистак гол,--- съратник на Илия Павлов, царя и Яне Янев,--- новопръкнал се пишман националист,--- купил си теоложка диплома,--- лъже христианин,--- прави пиани скандали в Луфтханса,--- лъже за инцидента на магистрала Тракия,--- с много хомо скандали в партията му,--- с циркаджиижски дипломатически скандали,--- с маймунджолъци пред джамията;--- мошеничества с кредити от офшорки.ЕДВА ЛИ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ ГЛАСУВАЛ ЗА БОЛЕН

4

darcas_real

преди 12 години

Скрий се бе ***! Писна ни от милиционери-провокатори, които за жълти стотинки продават род и родина! Марш при Цецо и Веско да им правиш кавали!!!

3

Пловдив

преди 12 години

Видяхме на какво са способни меките китки в София.Няма така леко да се размине когато Майните се съберат утре.

2

баш-ром

преди 12 години

Как искате да си оправите Българията, като нямате един достоен лидер, нямате един пример за образцов българин, всичко ви е в историята на хайдутите. Както сами си знаите, 'ябълката не пада по дълеч от дървото си'Колкото до малцинството, ми то си е по ваш калъп! Сами сте си виновни и не търсети грешките на другите, като управдание на вашато глупаво, паробитно мислене.......................И да се върнем в близките години...на втората световна.Доста е мижава историята... почти никаква! Естествено каква да е, то още не се е забравило, че България е била една от страните съюжнички на Гистапо'Да, имало е партизани... по скоро са били крадци и хора които не си плащали данъците, по онова време...а в сегашно можеш и *** да ги наречеш.Да истината боли... но ще трябват доста века, за да се изкриви и пренапиши историята... както стана и при "турско робство"