59

до 56

преди 12 години

в македония имаше война бе мижитурко- тебе жена ти на война ще те пусне ли?

58

Довиждане

преди 12 години

България се оказа най-добрата страна за живеенеАко си нормален данъкоплатец имаш само един изход - летище София ! Ако не излетиш за нормална страна, имаш следните възможности:- да плащаш луди данъци за да храниш политици крадци и *** крадци- да те убие някой ***- да те бие БГ полицията, ако излезеш да протестираш !

57

До 19 - Анонимен

преди 12 години

от Стефан:Нещо не си разбрал, мой човек! Протеста не е срещу тези, които ходят на работа, плащат си сметките и данъците, отглеждат с внимание образовани деца и т.н.т.! Протеста е срещу крадливите търтеи, крадящи, лъжещи, просещи, ограбващи данъците на обществото. Онези, които под социална политика разбират безнаказаност и далавера! Та те нека протестират. Останалите не ги меси, защото правиш елементарна провокация! Предай го това и на ексзатворника Кънчев!

56

Даола

преди 12 години

Наглостта на *** Кирил Рашков и фамилия е само един повод.Последните години народът ни отчайващо обедня,но има мутри и монополисти, които страшно забогатяха. Ние въобще не сме влезли в 21 век, а по-скоро сме зе запътили назад, към 19 !Необходима е основна промяна: законите в България трябва да направят невъзможно прекомерната обогатяване - това става с нарастващи данъци за богатите, а не с 10% данък на калпак! Бързи съдебни процедури за икономическите престъпници.

55

сИГАНИН

преди 12 години

...Българска работа ....а преди беше ...*** работа ,и тая работа ни я взеха БГ -рите!

54

аааа

преди 12 години

пък тука гъмжи от "платци" с байпаси по електромерите, ниски осигурителни прагове в счетоводствата на фирмите , в които работят и дето "немат" по 2 лева за чистачката дето им чисти входа - ***......

53

до 42

преди 12 години

"Ако не гласуваме на избори,дали ще се разпуснат партиите ?И колко % не трябва да са гласували за да се премахнат политич.партии?"Ако не гласуваш страната изпада в политическа криза, президента назначава служебно правителство което управлява докато трае кризата. Това е страхотна далавера служебното правителство просто ще опоскат всичко в държавата, работи на принципа "ден година храни". А премахването на партиите няма нищо общо с гласуването и негласуването. Дори и никой да не гласува, партиите си остават никой няма да ги премахне. Може да се премахната само ако се въведе диктатура като форма на управление - както при Сталин, Кадафи и т.н.

52

Анонимен

преди 12 години

100човека били протеста , албанците превзеха Македония - като протеста тръгна от 10човека. Не е важно колко а ефекта и постигането на поставените цели.

51

добавено към 19

преди 12 години

ами-*** работели основно в чистотата. а къде да работят,бе,цветелине кънчев? - компютърни специалисти ли ги искаш назначени? астронавти? физици там,при колайдера? дори по-скромно : учители по Българска литература? още по-скромно: по *** литература ? ние и сами ще си почистим улиците,ама не изяждай хляба поне на тези твои братя,които работят все пак!

50

forza deliormana

преди 12 години

Само Лудогорец Разград /Турция/

49

Национална съпротива

преди 12 години

Не знам колко са сравнително умните хора, на които направи впечатление отношението на Запада към вълненията в България. Всички -- от официалните медии до "Амнести Интернешънъл" са на страната на *** произвол, подкрепян от твърдата ръка на репресивния апарат. Задайте си въпроса кой създаде "ромския проблем" и кай го поддържа. Тъй като политическата върхушка у нас няма свободна воля, а се дирижира от вън, остава да направите една съвсем проста логическа операция...

48

значи ...!

преди 12 години

Защо в Европа БГ ,ни третират,както ние ---ромите третираме в БГ ?Не случайно е лафът "Всяка жаба да си знае гьола и...МЯСТОТО В ГЬОЛА "!За това по света има и ....гета !

47

Анонимен

преди 12 години

Странджолина,поеми топлият ми и благодатен "Златен Дъжд",така както *** го поема на В.Златев.....

46

Боко Строи

преди 12 години

Боко Строи за да краде , споко да не му спре далаверата.За какво протестират? Че правим магистрали, детски градини, че градим България, че всеки ден това, което правим, е факт? За кое? Искат да ни върнат във времето да се бият по улиците, а държавата да е в състоянието, в което я взех. Какво повече да направим? Ако това си желае народът, това да направи, каза Борисов.,,, фокус 01-10-2011

45

За съжаление

преди 12 години

Бойко се оказа прав ! Всички ще замажат и всичко ще се забрави. Киро *** ще получи или глоба или условна присъда, внуците няма и да ги закачат дори ! А вчера *** пак са пребили някакъв дядо. Калпав народ сме ! Много калпав !

44

se

преди 12 години

По-скъпо парно и природен газ от днес.По-скъпо парно и природен газ от днес.По-скъпо парно и природен газ от днес

43

Анонимен

преди 12 години

Под 100 човека..народът е по-мъдър,отколкото предполагат някои люде.

42

Аз

преди 12 години

"Ромски студенти"????? Сигурно учат в пернишката П.У.Т.К.А.

41

1

преди 12 години

само за едно нещо батя беше прав - в сащ с откровеното проникновение на шопски псевдо тарикат каза - лош човешки материал

40

Анонимен

преди 12 години

28 Никой не си мисли че само *** са безнаказани.Обаче те са най-голямата група в обществото ,която живее предимно от престъпления и социални помощи-90% отиват за тях,по-скоро за техните барони и вместо да са благодарни се държат нагло като че ли сме им длъжни.Не искам повече да плащам сметките на "социално слабите" като Рашков който не си е плащал ,типично по *** ,водата от години.Познай кои му я плащат.