24

А.ПЕТРОВ Е УБИЕЦ !

преди 12 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ЧЕРВЕНИТЕ МАГИСТРАТИ.....ПАРТИЯТА И ДС\БКП, ГО ГЛАСЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!ТАКА Е В ЧЕРВЕНИЯ ***!ТЕЖКО Е БЕЗ "ЛУСТРАЦИЯ", В ДЪРЖАВАТА....ПРОПАДАМЕ КАТО НАЦИЯ!

23

Смолян

преди 12 години

до6,ние в нашия квартал УСТОВО,нямаме такива предатели като устинов.АЛЕКСЕЙ е нашата гордост.

22

Анонимен

преди 12 години

А трактора е приятел на гоце и е един от спонсорите му!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

77

преди 12 години

Най сетне някой да проговори,че аман от мълчаливци,то че трактора е мафиот никой не се съмнява в това,но защо продажната прокуратура не се самосезира и незабавно да повдигне обвинения спрямо тоя поръчител на убийства и крадец на чужда собственост,хиляди са посрадали от тоя петров но все няма доказателства,от еврослужбите им казаха че тоя е мафиот и пак нищо,е затова ще има стачки до дупка заради неадекватността на държавата...

20

Анонимен

преди 12 години

Мда, а когато зимъс имаше свидетел за Цвъцковите злоупотреби в ДАНС, го оплюха, а? И прокуратурата не му обърна внимание. Е, как да вярваме на каквато и да е подобна 'новина' оттогава?

19

Бодигард

преди 12 години

Нищо не сте разбрали!!!Трактора искал да убият Плевнелиев защото той имал висок рейтинг, а с Гришо Ганчев си пият ракиджоса всяка вечер като Първанов им наливал в чашите!!!!!

18

чичко скруч

преди 12 години

...народа го е рекъл преди нас....гарван гарвано око не вади...усмихвайте се братя и сестри....животът е много хубав...не си го усложнявайте излишно....

17

Анонимен

преди 12 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

16

Анонимен

преди 12 години

А това променя ли нещо? Ако утре парфюмирани депутати натоварят златния резерв на тир и застрелят охраната, това ще промени ли нещо? Не, не, не, и не. Нищо няма да се промени.

15

!!!

преди 12 години

Все ми е тая за Алексей Петров,ама ми писна от скалъпени и зле режисирани компроматчета!Петров може да е всякакъв,но да го принизяват,като искат да му припишат опит за ликвидиране на Гриша Ганче чрез тоя поръчков ***.....а спрете стъпотийте!Ако има някой да казва нещо истинско и наистина смислено - да говори! Но престанете да ни смятате за *** и да се опитвате да ни манипулирате по толкова елементарен начин!И Гоце не е цвете за мирисане,ама пък вие го изкарахте "капо ди тути капи"!

14

Анонимен

преди 12 години

*** дето палеха къщи и обръщаха коли защо не протестират срещу трактора. Срещу *** от Катуница бяха много смели ама срещу трактора не смеят да пръ***днат. Колко убийства е поръчал трактора, колко хора са убити. Има ли група във фейсбук да искат ефективна присъда за Трактора? Колко протеста имаше пред къщата му? Има ли група във фейсбук да искат отстраняването му от президентската кампания и отнемането на имунитета му. Нещастници!

13

Анонимен

преди 12 години

Даже и да е вярно , тоя защо мълча до сега ?

12

Анонимен

преди 12 години

Така според Пламен Устинов се стигнало до среща при президента, на която били повикани Петров и Ганчев.Гоце като един добър класен е извикал непослушните си ученици да им се скара.

11

електорат

преди 12 години

НА ТОЗИ ПЕТРОВ ТРЯБВА САМО ЗАРАДИ МУЦУНАТА ДА ГО ОСЪДЯТ ПОНЕ НА 5ГОД. ТОЗИ ЧОВЕК Е ИЗГОРИЛ ДЕСЕТКИ ДУШИ ,И СЕГА ИСКА ЦАР ДА СТАВА . *** И ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА Е БЪЛГАРИЯ!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Боже, боже, какви кандидати за президенти имаме....

9

Анонимен

преди 12 години

Това са пълни глупости, жълта преса.

8

Един от НАРОДА

преди 12 години

Ех другарю Плевел, опс, Плевнелиев... изборите ти бяха в кърпа вързани .. ама ето на... забрави се, полудя, започна да се изцепваш не на място (ами мойто момче поне като си мислиш такива щуротийки не ги казвай на глас бе ти за Господ ли се помисли?), сега вече няма кво да стане ;) Няма да спечелиш, загуби доверието на стотичи хиляди хора.... смелчага.... От:човек който мислеше да гласува за Плевнелиев

7

отврат

преди 12 години

Какво ли още ще видим и чуем до изборите - не знам. Направо бойкот за всички

6

1

преди 12 години

устинов помаче, гадно лъжеш,АЛ.ПЕТРОВ - ПРЕЗИДЕНТ.

5

Чакала

преди 12 години

Тоя трактора уж изпечен престъпник, а да не може да намери един сериозен убиец на който да има пълна вяра. *** аматьора! Да беше дал 1 милион на някой професионалист от чужбина, помака смотан за да е сигурен в ликвидирането на ловешкия престъпник. Ама така е като се скръндзи.